שאלה לבעלי ניסיון באפיית ירקות בתנור:

שרון 337

New member
שאלה לבעלי ניסיון באפיית ירקות בתנור:

מדובר על חבילת לקט- ירקות,
והשאלה שלי,האם אפשר לתבל אותם ולאפות בגריל כמו תפו"א,
או שהם יפשירו בתנור וייצאו סמרטוטיים ?

בתודה מראש,
שרון
 

Maldini Girl

New member
אני מודה שלא ניסיתי

אבל בגדול, ברמת ההיגיון שלי לא הייתי עושה את זה מחשש שהם פשוט יאבדו כל אופי בתנור.
אם להכניס לתנור אז בתוך פשטידה או משהו כזה.
 

yair_bar

New member
מנהל
לא בטוח כמה ייצא טעים

השימוש הסביר היחיד שאני מכיר ללקטים האלה הוא במרק
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עד שלא תנסי לא תדעי

ההגיון אומר שההערכה שלך נכונה אבל אני במקומך הייתי מנסה על כמות קטנה.
&nbsp
מאחר ומדובר בירקות קפואים סביר שהם יתרככו מהר יותר מטריים ולכן הייתי הולך על חום גבוה וזמנים קצרים.
 
לדעתי, זה יהיה פחות טעים בגלל שמדובר

בלקט קפוא.
&nbsp
הייתי מקפידה על חום נמוך יחסית ולזמן קצר יותר מאשר עם ירקות טריים.
 

michal@gal

Active member
מנהל
זה יוצא נחמד גם בתנור

אופים הרבה זמן, עד שהמים המיותרים מההקפאה מתאדים והירקות נעשים קצת קריספי בקצוות.
מתבלים בהרבה שום.
יוצא מעולה.
 
למעלה