שאלה לגביי חוזה עם חברת האבטחה !

שאלה לגביי חוזה עם חברת האבטחה !

שהיגעתי לראין עבודה אני חתמתי על חוזה של 11 חודשים , מעניין אותי לדעת מדוע זה 11 חודשים ולא 12 חודשים ! , כלומר שנה שלמה ! . האם זה כדיי ש-החברה לא תיצטרך לשלם לי פנסיה
( ..... " מנוולים ! , חולירות ! ........
" ......... )

joshh

New member
מה זה משנה ?

הרי, בחודש ה-11 הם כבר יצטרכו גם כך לשלם פיצועים עם הם יפטרו .. joshua

אבל הם לא רוצים לפטר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היו הרבה אצלי בחברה שרצו להיתפטר והם לא נתנו להם כדיי ש-הם לא יצטרכו לשלם פיצויים
, הם מנסים למשוך את הזמן עם השומרים שרוצים לעזוב כי חסרים להם אנשים ! . הרבה אנשים אצלנו בחברה שלי עושים בעיות ומביאים אחרי זה טופס רפואי
אם הם רוצים להיתפטר ! - כדיי לנסות לקבל פיצויים ! . גם ככה הם סוחטים כסף על בגדים ש-אנשים לא רוצים ! .

joshh

New member
אז מה בידיוק זה משנה ?

אם הם לא מפטרים אז זה לא משנה אם הם מחייבים אותך בחוזה, להיות 11 חודשים או 12. בכל מקרה, נכון, אם השאר אני מסכים. joshua

../images/Emo46.gif אבל תחשוב רגע שזה חוצפה !

שאתה מגיע לראיון אצל חברת אבטחה ואת כל ההסברים הם נותנים לך לקרוא מהר !!!! .....מהר !!! כדי שאתה תחתום כמה שיותר מהר !!! מבלי שאתה מספיק בכלל לקרוא מה כתוב שמה ! כי הם מפחדים שאתה תיקח את הדפים האלה הביתה חס וחלילה ! כדיי שלא תיתחרט שאתה הגעת למקצוע אבטחה .

ובכלל בכל החברות של אבטחה !!!

.....ישנם אנשי ניהול צבועים ! , שקרנים ! וגם רמאים ! , שמחפשים אנשים תמימים שיוכלו להפיל אותם בפח מתיי שאפשר או מתיי שהם יצטרכו .

joshh

New member
זה לא חוצפה זה כבר גועל.

מה שחברות האבטחה עושות, הם עושות זאת מול עניי החוק ואדם לא מניד עפעף. חוצפה זו מילה יפה מידי. אתה מגיע לכנס ?

אני מגיע בתנאי שזה יהיה סודי ../images/Emo70.gif

אני מוכן לעזור לכם בתנאי שהכל יהיה בסודיות כדיי שלא יפטרו אותי
, ודבר נוסף שזה יהיה בזמן שאני לא יעבוד ויהיה לי זמן פנוי כדיי להגיע ! . אז אני אשמח בכיף לעזור לכם מכל הלב !

אני אמרתי לכם כבר ../images/Emo70.gif..............

כל המאבטחים אצלנו במודיעין ניסו להקים ! " אירגון עובדים " כדיי להגן על הזכויות שלהם ! , אז " חברת מוקד אמון " ביחד עם ! : " עיריית מודיעין " שיתפו פעולה ביניהם כדיי לפטר את כולם ! ולהעניש אותם בזה שהם אמרו להם לעבוד רחוק מ-הבית !
, כדיי שהם יתחרטו בכלל שהם חשבו על רעיון כזה ! . והתושבים משלמים עוד מיסים כדיי לממן את כל השומרים האלה ! ,

את חברות האבטחה לא מעניינים האנשים

את חברות האבטחה מעניין רק להרויח כמה שיותר כסף מזומן !
כמה שיותר מהר ! וכמה שיותר דרך רמאות ! .
את העיריות שמפקחות על " חברות האבטחה " מעניין רק הבטיחות ולא מעניין אותם המאבטחים בדיוק כמו החברות של האבטחה ! . ואז כל המאבטחים ניטחנים ביניהם ! " בין הפטיש לסדן ! " , אם מאבטח יעשה את העבודה שלו בדיוק כמו שצריך ! ויבואו להיתלונן עליו אז מייד יעיפו אותו ! .

avi1976

New member
ואת כל זה אמי"ל דעה מראש...

רק שאנשים לא לומדים מטעויות!!!

../images/Emo70.gif " עובדה קיימת בשטח " ../images/Emo70.gif

בגלל ש-חברות האבטחה נימצאים בהפסדים של כסף !!!
כי חסרים להם שומרים וחסר להם כוח אדם !!! אז הם מורידים כסף על בגדים ומורידים כסף מ-המשכורות !!! ( כל חודש המשכורות הם לא מדוייקות ואף פעם לא מקבלים את הסכום ש-אנשים עובדים בדיוק לפי שעות העבודה !!! ) ואם לא אומרים להם ש-המשכורת לא מדוייקת אז הם לוקחים את הכסף לעצמם . לכן כמעט כל המאבטחים צריכים לרשום ב-פינקס את השעות שהם עובדים ! .

joshh

New member
סודי זה לא ממש יהיה.

אבל מה הבעיה לבוא ? אתה לא צריך לבלוט או לעלות לבמה. זה יהיה בתקווה שלא הרבה מאבטחים יעבודו. תגיע זה חשוב, לא יפטרו אותך אם רק תגיע. לדעתי בכלל ההיפך הוא הנכון, הם יפחדו להתעסק איתך כי יש לך גב חזק וחכם. אין לך מה לפחד. מקווה לראותך בין הקהל. joshua

אם אני לא אחשף ! אני מוכן להגיע !

אם תהיה שמירה על סודיות אני מוכן לעזור ולנסות להשפיע ולשנות את המצב ! כמה שיותר מהר !!!!!! , כי היום יש המון !!!! , המון !!! , המון !!!! רמאות דרך " חברות קבלניות !!!! " וגם דרך " חברות כוח אדם !!! " . , וההיסתדרות לא עוזרת בשום דבר !!!
, כי ההיסתדרות זה גוף פוליטי שדואג רק ש-אנשים יצביעו למיפלגות שמאלניות !!! כמו " עמיר פרץ " שהוא גנב כסף

joshh

New member
אז כך

אתה לא חייב להחשף למצלמות. ואתה לא חייב לעלות לבמה. אני אשמח אם תגיע, תהיה איתנו. אם תרצה לעזור, בנתיים אשמח אם תפיץ את השמועה, ותדחוף אנשים להגיע לכנס תסביר את החשיבות הכרוכה בלהגhע לכנס. אתה יכול לקחת את הדוגמא שלי: קורבן ולא קורבן - ההבדל בין מי שיושב ובוכה ומי שקם וצועק. להסביר שבלי המאבטחים עצמם אמי"ל היא סתם חבורה של אנשים שנלחמים בתחנות רוח. רק ביחד ככוח אנו נעשה שינוי ולא לבד. במידה ותרצה להתנדב לארגון של הכנס ולעזור אנו גםן נשמח וצור איתי קשר במסרים. תודה, joshua

צריך להבין משהו !!!................

אם אני אלך לספר את זה לכל המאבטחים של מוקד אמון אצלנו כאן בעיר !!! , הם לא יבואו כי הם גם ככה שמים פס על " מוקד אמון " ומחפשים את להיתנקם בחברה בחזרה ! , וגם ככה זה לא יהיה מעניין שמה אף אחד כי הם יודעים שב-10 לחודש הם מקבלים משכורות והמפקחים של החברה מנסים לתת להם מקום הכי טוב לשמור בו ! כדיי לזרוק להם עצם שהם יהיו כלבים טובים שלהם בעבודה ! כדיי חס וחלילה שהם לא יעשו רעש נגד החברה ולא יעשו בלאגן נגדם ! .

joshh

New member
חבל....

לדעתי, שווה לנסות. צר לי לחשוב שמאבטחים מפחדים עד כדי כך. מול לבוא לשמוע, החברה לא תפטר בגלל שבאו. חוץ מזה אם כולם יבואו לא יהיה לפטר את כולם. ומי שיפוטר עקב כך, נמצא פתרון. אני אדבר אם אבי ונימצא פתרון, אני יודע שיש לנו מקומות אלטרנטיבים. ופתרונות יצירתיים. joshua

avi1976

New member
הכנס הזה גם בא להציע פתרונות

למקומות עבודה טובים יותר למאבטחים... כמו כן, אם הם יפטרו אתכם עקב כך אזי תוכלו לתבוע מהם הרבה יותר ואולי גם תרצו לעבור למקום עבודה יותר טוב!

למעלה