שאלה לגביי חוזה עם חברת האבטחה !

הם לא מפטרים ../images/Emo70.gif הם מנצלים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם לא מפטרים את האנשים ישר ! , הם קודם כל זורקים אותם רחוק מהבית בתור עונש ! , כדיי ש-הם יתחרטו על מה שעשו ! , ורק אחריי זה הם מפטרים ! , הם מחפשים כל הזמן סיבות איך לשחק עם האנשים כדיי לחסוך כוח אדם .

joshh

New member
אני יכול להגיד לך שזה לא כ"כ פשוט.

לא בעיה להוכיך שמתנקלים למאבח. ברגע שחתמת על עצומה ובגלל זה "פתאום" מעבירים אותך למקום אחר במטרה שתהיה רחוק מהבית, מרחק נסיעה רחוקה יותר והכל במטרה לפרוע בך, ניתן להוכיך זאת בבהמ"ש.

../images/Emo70.gif joshh ../images/Emo70.gif .....תישמע ! ........

את זוכר את המיקרה של " אבנר ניר
........... " ,
עכשיו אבנר ניר ביחד עם עוד מישהו מבוגר שפיטרו אותו בגלל שהוא חתם ל העצומה שלו ! , אז הם עושים ביחד תביעה מישפטית נגד " מוקד אמון " בבית המישפט !
- המישפט עכשיו בעיצומו
, המפקחים המנוולים ביקשו מ-כל האנשים ש-חתמו על העצומה לבטל את החתימה שלהם מהר ! , כי הם מפחדים שיהיו חסרים להם שומרים , ומצד שני הם מנסים לפתות עוד אנשים להיכנס לתוך החברה שלהם ! . מה גם ש-למפקחים יש גם קומבינות אצל מחלקת הביטחון של העירייה ! . חוץ מזה רציתי לומר ש-כל זמן שהם שמים שומר ב- " מקום זמני ! " הם דואגים לו כמו תינוק ונותנים לו מכשיר קשר ושואלים אם הכל בסדר ! , אחריי שהם שמים אותו במקום קבוע ליד הבית הם מתחילים להתייחס אליו כמו אל כלב שמירה שלהם ! . אחד המפקחים בחברה שלי שהיה פעם שוטר צבאי ! (
שוטרים מניאקים !
) בא כל פעם ומבקש לקחת ממני משהו מבלי להחזיר ! . ורק המשטרה הרגילה ש-עושה ביקורות עוזרת לי ! .

avi1976

New member
למה לא להתארגן ביחד ולהלחם במושחתים

אבל להילחם בחוכמה?

לכל המפקחים יש קומבינות בעירייה ../images/Emo70.gif

...........כדיי ש-חס וחלילה העירייה לא תירצה לפטר את החברה ואז המפקחים ישארו בלי עבודה ! , כי גם ככה העירייה כל הזמן מתה להעיף שומרים כמה שיותר מהר ואז המפקחים באים ורבים איתם כדיי להשאיר שומרים לא מתאימים בעבודה ! . לכן המפקחים מיתייחסים אל המאבטחים כמו אל זבל !!!!!!!! .

הם לא נותנים להיות איתם בקשר !!!!!

הם לא נותנים לאף מאבטח להיכנס למישרד שלהם אחרי שהוא התחיל לעבוד !!! , כדיי ש-חס וחלילה לא יהיו לו" דרישות !!!!!!!!!!! " והם מכריחים אנשים לעבוד בימים ש-הם לא חייבים לעבוד בהם ! .

למעלה