שאלה לגבי אדים קרים

iris & ben

New member
שאלה לגבי אדים קרים../images/Emo35.gif

האם ניתן לשים שמן אקליפטוס במכשיר אדים קרים?

תשובה על אדים ושמן אקליפטוס..

אדים חמים יוצרים חום ולחות..אדים קרים יוצרים קור ולחות.. והשימוש המומלץ הוא בקיץ-אדים חמים ןבחורף-אדים קרים.. לאדים קרים לא מוסיפים שמן אקליפטוס כי אלה הוראות היצרן.. אגב הארומה המופקת מאדים חמים יותר אפקטיבית.. זה לפחות מה שהרופאה שלנו אומרת.. אפשר לטפטף טיפות קרבול על המצעים..זה גם מאד עוזר. רק בריאות!

iris & ben

New member
לימורי-תודה רבה

ראיתי ששלחת לי מייל אבל אני לא מצליחה לפתוח את התוכן... ברגע שאוכל אחזיר לך בחזרה נשיקות איריס אנחנו עוד מעט הולכים לרופא-בן משתעל כמו
ומתחיל לאבד את הקול אני אעדכן אותך

odeia

New member
לימור, טעות גדולה, אדים קרים

מומלצים כיום כל השנה ובהחלט לא מומלץ אדים חמים, הם יוצרים בצקות בראות. בגלל המכשירים החדשים, אסור לשים בהם שמנים, בשביל זה יש מבער. אני שמה סיר עם מים על הרדיאטור ומטפטפת לשם שמנים אתריים טהורים.

odeia

New member
נירית, תלוי בגיל הילדים, אבל קודם

חשוב להקפיד שאלו יהיו שמנים אתריים טהורים ולא שימני ריח ואווירה. לתינוקות מאוד קטנים: הדס, לבנדר ושמן עץ התה כשגדלים אפשר להוסיף שיהיה בבית: אורן, אקליפטוס, לימון (לא עשב לימוני - אסור לילדים), מנטה, ברוש. בשילובים: לבנדר ועץ התה תמיד טוב, עם זה להוסיף עוד שמן אחד או שניים ולא יותר. רק מלבנדר ועץ התה אפשר לשים עד 6 טיפות (תלוי בגודל המבער), בשאר השמנים עד 4 טיפות בלבד. כמובן שהכל תלוי בגודל המבער, החדר וגיל הילד המטופל. לדוגמה: אני במבער בגודל סטנדרטי (קצת יותר מקצועי, לא הקטן הפשוט), שמה מלא מים, 6-8 טיפות לבנדר וגם עץ התה ועוד 4 טיפות משמן אחד נוסף או שניים ושמה את זה בסלון. אם יש אדם שיותר מכיר אותכם ומקצועי - רצוי קודם לשאול אותו. תמיד להשאיר קצת כניסת חמצן בחדר, כי השרפה של הנר שורפת חמצן והשמנים עלולים לגרות את הריריות של הילד. הרבה בריאות אורנה

רותי ע

New member
אורנה, יש לי בקשה..

מדי פעם את נותנת עצות כאלו או כמו האיבידופילוס והייתי רוצה לרכז אותן במאמר. תוכלי לרכז את הכל ולשלוח לי במייל?

odeia

New member
רותי, קשה לי לתת עצות מראש, פשוט

שומעת על בעיה, חושבת מה טוב, מתייעצת עם יודעי דבר או שכבר יש לי את הידע - ומשחררת אותו לטובת הציבור. אולי עם שאלות ספציפיות אצליח או שאת תאספי את התשובות (בבקשה?). האבקה נקראת: סידופולוס, כאשר האבקה של סולגר נקראת: אי בי סידופולוס.

הי הי, אל תדחפי! אני בקשתי קודם!

והתחלתי לרכז באתר שלנו- טיפים אלטרנטיביים. סתם סתם!

odeia

New member
טלי, על איזה אתר מדובר?

אשמח לקרוא את מה שאת כותבת.

טלי, נכנסתי,זה נהדר.יש לי הערה חשוב

חשוב מאוד לציין מהיכן לקוחות ההמלצות האלו. אפילו את כינויי הגולשים שהציעו אותן. רובנו בפורום מייעצות אחת לשניה על סמך נסיוננו האישי ודברים ששמענו ממקור שלישי ולא בתור נשות מקצוע העוסקות ברפואה. מי שיכנס לדף שלך חייב להבין שמדובר בהמלצות שלנו האמהות ולא של אנשי רפואה.

הצעה

אפשר לרכז במאמר בצורת שאלות ותשובות. חשוב רק לתת כותרות שמתמצטות את הנושא. שואלים פה המון על טיפול בנזלות, אף סתום, שיעול וכד´. אולי לעשות פרקים לפי נושא ואז לפרט את שלל ההצעות של הגולשים כולל ההצעות של אורנה בתחום הרפואה האלטרנטיבית.

אודיה תודה!

קניתי שמן לבנדר (כתוב עליו 100% טהור והוא עלה יקר יותר מהאחרים). חשבתי אולי לטפטף למתקן המים שמניחים על הרדיאטור בחדר של יותם. ידוע לך מה הוא עושה באופן השימוש הזה? אני יודעת שבעיסוי על העור הוא אמור להרגיע.

odeia

New member
נירית, לבנדר מחטא, לבנדר נקי וטהור

טוב גם לטפטף לאוזניים בזמן דלקת (קראתי זאת בפורום רפואה משלימה) השמן לבנדר ושמן עץ התה, היחידים שמותרים למגע בעור. שאר השמנים - אסור בתחליט האיסור על מגע בעור, בעיקר אצל ילדים. אפשר לשים אותו על פצעים, גדילת שיניים של תינוקות ועוד כאלו דברים להרגעה, ריפוי וחיטוי. רצוי להקפיד שהשמן יגיע מחברה מוכרת וטובה ושיהיה טהור כמה שיותר.

למעלה