שאלה לגבי ארוחות צהריים לילדים

גילהב1

New member
עד היום קניתי את המוצרים הותיקים

של טבעול אבל זה רעיון טוב לנסות את אלו שעל בסיס טופו. קניתי. למרות שזה עדיין לא פותר לי את הבעיה כי אני מחפשת יותר משהו שהוא מבושל כמו קיטניות או דגנים...

מיה30

New member
נו, מה הבעייה??!!!!

פתיתים בכל מיני צורות עם בצל מטוגן או בלעדיו ספגטי על כל צורותיו ורטביו אורז בשלל גוונים יש גם כוכבי עוף של מאמא עוף טעימים לאללה וגם מקלוני עוף עם תירס מכינים אותם ללא מגע יד אדם {יען כי בתנור או במיקרו} עוף בתנור.... נו חסר??? אז יאללה...בתיאבון מיה30 {רעבה על הבוקר}

מתכונים טעימים..

פסטה עם גבינה מתוקה - מבשלים פסטה איזה שרוצים, בינתיים מערבבים בקערה גבינה לבנה עם סוכר קנמון וקצת תמצית וניל. מערבבים הכל ואוכלים. מנסיון - לא נשאר הרבה. פזטידת גבינות - משטחים בצק עלים בתנור ואופים כמה דקות. בינתיים מערבבים בקערת גבינות לבנות, קוטג´ים (אפשר על גבול הטריות...), גבינה בולגרית/צפתית מגורדת, גבינה צהובה מגורדת, אבקת מרק פטריות, ביצים, מלח, פלפל. אפשר להוסיף בצל או פטריות פרוסות. שופכים על הבצק הקצת אפוי, ואופים עוד בתנור עד שמזהיב - משחים. טעים מאוד...

י פ ע ת

New member
יש עוד המון אופציות

אני משתדלת לגוון לילדים....גם שלי מעדיפים את הג´אנק פוד, הנקניקיות שלא ברור מה תוכנן,והאוכל המוכן לסוגיו. ניתן להכין אורז עם תירס או עם אפונה וגזר שמגרה להם את העין ואת התיאבון. פשטידות מזינות...כמו פשטידות גבינה,תפו"א,ירקות.....מזין ומשביע. לביבות תפו"א,קציצות ירק וכמובן...שניצל...שתמיד מנצח! נקניקיות חתוכות לחצאים מטוגנות ומטובלות עם קוביות תפו"א בתוספת רוטב . ויש עוד המוןןןןןןןןןןןן מקווה שעזרתי קצת.... <אגב זו גיחה ראשונה שלי לכאן> בתיאבון!!!!!

למעלה