שאלה לגבי בריחת פיפי.

jiminit2

New member
כלכלת אסימונים

כשאני ניסיתי פיפי פרס זה לא עבד בכלל. למעשה, מעולם לא הבנתי את כל ההמלצות על טבלאות התנהגות - זה לא עושה שום רושם על הילדים שלי. הסכמות שבעל פה הולכות הרבה יותר טוב. אבל פה ישב איתם רופא (נחמד מאוד, עם גישה נהדרת לילדים). דיבר איתם, הסביר להם. נתן לכל אחד את הדף שלו. זה עשה עליהם המון רושם. הייתי סקפטית אבל הבת שלי תפסה את העניין תוך יומיים (ילדה שמעולם לא נגמלה) וגם באה מוכנה מראש עם רשימת מתנות שהיא רוצה .... לבן היה יותר קשה אבל זה היה כי לא באמת הרגיש צורך לבקש משהו או לא היתה לו איזו מטרה חדה להתפקס עליה. אבל גם עליו זה עבד ממש ממש מהר.

מוכר...

לבני בן ה- 8 זה גם התחיל לקרות פתאום וגם הוא טוען שאינו מרגיש.. הלכנו לרופאת משפחה.. היא נתנה לו לתרגל ללכת כל שעה לשירותים כי לפעמים צריך לחזק מחדש את שרירי האגן (כמו לבנות) ובנוסף הלכנו לטיפול רגשי שם התברר שצצו לו כל מיני פחדים (שמוכרים בגילאים אלו) עשינו מס' טיפולים ממוקדים של CBT והנושא נכון לעכשיו נגמר. קחי בחשבון שלבנים לפעמים מטפטף וזה מורגש בתחתונים. אצלנו גיליתי גם שכשהוא שקוע במחשב או בטלויזיה הוא מתאפק ולא שם לב שמטפטף לו / בורח לו.

תודה.

אבדוק את כיוון ה-CBT.
את הטיפטוף ואת זה שהוא שקוע במשהו ולכן לא שם לב אנחנו מכירים, בשבועות האחרונים זה הרבה מעבר לכך.

למעלה