שאלה לגבי הגדרת עבודה עבור נכה?

SHAHAF UZI

New member
SIV30,קבלי הזדמנות בלתי חוזרת להגיב

וחבקי בשתי ידיים את ההזדמנות הגדולה שנפלה עלייך.....

siv30

New member
לא, הא עוזר לה בעסק לפי החוק ההכנסה

משותפת במקרים כאלה. אבל תקרא את התשובה השניה שלי.

היי, גם לי יש דעה קטנה../images/Emo140.gif

אני לא מתמצאת בחוק, אבל לא נראה לי שהשאלה באה מתוך רצון "לסדר" מישהו, אלא מתוך איכפתיות לזכויותיו של אדם עיוור וחברו שרוצה לעזור לו. אני מעריכה מאוד אנשים שלמרות נכותם ומגבלותיהם הם מנסים בכוח להשתלב בחברה ובקהילה. זה ראוי להערכה. זו רק דעתי הפרטית כמובן. לא קיבלתי רושם שהשאלה בראש השרשור נשאלה מתוך רצון לחפש קומבינות ולסדר את רשויות החוק והמס. בכל מקרה, שיהיה הצלחה לבחורצ'יק הנכה.

SHAHAF UZI

New member
שחר,בוקר טוב לך..!

גם בי יש המון א ה ב ה ... והיא ת מ י ד מ נ צ ח ת !!! יום טוב לך.

עוזי,אין ספק שאהבה תמיד מנצחת../images/Emo23.gif

מקווה שלא היית ציני, אלא אמיתי, כי קיבלתי את הפוסט שלך עכשיו באמביוולנטיות מסוימת. קשה היה לי להבין את הניואנסים בכתיבה, אלה מסוג הדברים שעוברים טוב יותר כשמדברים בקול כי אז שומעים את הטונים. בכל מקרה, אני באמת מאמינה גדולה באהבה ובאהבת הזולת. תמיד. זה מתגמל, בדרך כלל, אלא אם כן מנצלים אותך או מתנהגים בצביעות כלפיך, אבל בעיקרון, רק אהבה מביאה אהבה ורוגע. בוקר נפלא לכולם כאן

SHAHAF UZI

New member
שחר תקשיבי לי טוב טוב טוב..

אני איתך,וזה הכי אמיתי שיש,והכי אותנטי שיכול להיות. המוטו שלך פשוט,וזה מה שהכי יפה בו... אנשים מנסים לסבך ולהסתבך כל הזמן,אבל הכי קרוב מצויה האהבה.. כמה מילים נכתבו על זה,וכמה עוד אפשר? אני יכול רק להרוס.... יום נעים לך שחר.

SHAHAF UZI

New member
שחר ! מזל טוב שיהיה לך ליום ההולדת!

יש לך ביום רביעי נכון? המון אהבה ,והמון בריאות ואושר,לך ולכל משפחתך. עד 100,כמו 20 שנים. מספיק 100 לא?

ymmy

New member
עוזי בזכות אנשים שכמותך....

כדאי להמשיך כאן.... יחד נשטוף באור גדול את האפלה והעיורון שנפל עלינו

SHAHAF UZI

New member
אתה לא צילמת את זה נכון יאמי ?

זה יפה לאללה הצילום הזה..... מה לך ולטלסקופים ? היה לי אחד,לחוף הים,מקריב פי 60. אתה בטח בענייני כוכבים,וירח,וכו....בטח אצלך זה כבר מראות,נכון? לכמה הגדלה מגיע האבל ?

motyka

New member
תשובות

בתור עיוור הוא פטור מהכנסות הנובעות מיגיעה אישית. ואתר אינטרנט נכלל בקטגוקיה של יגיעה אישית. אבל - חברת הביטוח רשאית לקזז מהקצבה החודשית את ההכנסה נטו מהאתר. לכן צריך להפעיל שיקול דעת - היכן ההפסד קטן יותר: אם העסק יהיה על שם אשתו, והוא יעזור ל, ההכנסה והמיסוי על שמה, ולכן מפסידים את ההנחות ממס לעיוור. אבל שומרים על הקיצבה מהחברה הפרטית. אם העסק על שמו - יש פטור ממס, אבל מפסידים קיצבה. היכן ההפסד קטן יותר?

mstern

New member
פתרון פשוט

שייקים חברה. לא ימשוך משכורת ואין בעיה. אם צריך אשמח לעזור.

motyka

New member
זה לא פתרון טוב

כי על רווחי החברה צריך לשלם מס. בעוד על רווחי עיוור לא צריך.

mstern

New member
למה זה פתרון פשוט

נכון, על רווחי חברה משלמים מס. אבל...בלי לסבך את חבריי כאן בחשבונאות (ונסמוך עלי שאני יודע), מס חברות משולם על הרווח, כלומר על ההכנסות בניכוי ההוצאות. עכשיו, אם בתוך ההוצאות יש את הוצאות המשכורת שעליהן יש פטור ממס ונניח שהן כל הרווח, לא נשאר רווח למיסוי במס חברות. אשמח להסביר עוד אם מישהו רוצה, אבל אני באמת חושב שזה קצת גולש מעבר למהות הפורום הזה. מוטי

niya

New member
אייל ../images/Emo140.gif

שיהיה לחבר שלך המון הצלחה. שלח לי מסר - אני יכולה לקשר אותך עם אדם עיוור שמכיר את החוק היטב ויכול וישמח לתת סיוע. כמי שעבדה המון שנים עם עוורים ואנשים מוגבלים (=נכים. מוגבלים זה כי החברה מגבילה אותם יותר ממה שהמגבלה ה"אובייקטיבית" שלהם מגבילה אותם) מכל הסוגים (ועדיין עוסקת בהיבטים של נכות בכל מני תחומים) וכמי שיש לה סוג מסויים םשל מוגבלות (שאינה מוכרת בחוק, מה לעשות...) אני מבינה עד כמה קשה להיות נכה או מוגבל בחברה שלנו. לא רק שעליך להתמודד עם המגבלות שלך עצמך, החברה מערימה עליך קשיים ללא סוף, והשרשור שלפנינו רק מאשר בפעם המי יודע כמה את דברי. כל שנותר לי הוא לאחל לך המון הצלחה.

למעלה