שאלה לגבי העלאת חום הגוף

morancho1

New member
יש לי הצעה שערורייתית:

אולי הבחור האומלל באמת חולה? קרה לי דבר דומה במרפאה שלי, היה לבחור חום גבוה שהיה יורד ועולה. הצוות היה בטוח שמדובר במתחזה (כמוך וידידך), אבל הייתה לי הרגשה שלא כך המקרה, והתעקשתי להמשיך עם הברור הלאה(כלומר הצקתי לרופא). לבחור מסתבר הייתה מחלה בכבד.....מי היה מאמין? שחבר שלך לא יסתפק בגימלים (למרות שזאת החלטה של רופא אז מה הוא בכלל קשור לנושא)- וימשיך הלאה עם הברור למחוזות אחרים, עדיף לא צבאיים ויותר מקצועיים.

natalysh

New member
מורן :)

אני רק רוצה לציין, שלולא השורות האחרונות של ההודעה של מיודענו, לא הייתי כל כך סקפטית. אבל השאלה: "איך להעלות את חום הגוף" לא משתמעת כל כך לשני פנים...

morancho1

New member
אי אפשר לדעת.

לי היה חשוב להדגיש את הנקודה, שלא כל מי שסובל מעליות ומורדות של חום בהכרח מזייף ורוצה גימלים, כמו שחובשים ורופאים צבאיים וודאי סבורים.

anabioein

New member
ורק לצורך הדיון האקדמי:

* האם אדם שבאמת חולה מתחזה לאנשים אחרים (וממין שונה), בפורום אינטרנט של אנשים ללא הכשרה או סמכות אבחנתית כדי לקבל מענה אבחנתי וטיפולי למחלתו? * האם עלייה באנזימי כבד פירושה מחלת כבד? * מה הטיפול באותה מחלה שגורמת לחום ומחלה בכבד (עדיין לא נתת את האבחנה אבל הרשי לי לנחש)?

morancho1

New member
מחלת כבד

לצערי הייתי חובשת ולא רופאה בצבא, אז לבקש ממני פרטים לגבי המחלה זה די מגוחך.. אני לא יודעת מה הביא את הרופאים לאבחן את המחלה, אני רק יודעת שזו הייתה אבחנתם, אתה יכול לפקפק בזה, אבל לצערי אין לנו הוכחות לפה או לכאן אז זה סתם ספקולציות.

למעלה