שאלה לגבי התחלת לימודים בשנה הבאה

shochat1

New member
אם תרצי יש גם קורס הכנה

שכזה בפיזיקה בבר-אילן... בהצלחה

amirxbox

New member
לדעתי הכנה במתמטיקה זה חובה

ראיתי הרבה נשברים בגלל שלאף אחד אין זמן להסביר לך דברים לא הכי טרויאלים... למזלי הייתי בדיוק אחרי מכינה. מה שאני מציע תיזכרי בדרים פשוטים כמו מזה SIN ו COS מהי פונקציה, קצת לוגים , קצת סדרות. לא משהו שאמור לקחת יותר משבוע , לגבי פיסיקה אין לי מושג כי גם אני אף פעם לא למדתי אבל אני מניח ששאר האנשים שילמדו איתך הם בעלי רקע בפיסיקה אז באמת כדאי שתקראי איזשהו ספר הכנה.

pinkybrain

New member
תודה על העצה ../images/Emo13.gif

נראה לי מה שאני אעשה בסוף זה להתבטל עוד שבועיים, אח"כ לחזור קצת על החומר של התיכון בשביל "להיכנס לראש", ואז אולי לשבת עם הספרים של האו"פ...

GuestOfHonor

New member
דעתי

את בהחלט יכולה לעבור על ספרים של האו"פ בניחותא בלי שזה יאכל לך את החופש. אין טעם לעבור על ספרים מהתיכון כיוון שגם בקורס אלגברה לינארית וגם בקורס חשבון אינפנטסימלי באו"פ, החוברת הראשונה מוקדשת לחזרה על חומר 'תיכוני' רלוונטי. חברים שלומדים איתי בעברית ושנתקלו פעם ראשונה במתמטיקה ברמה אקדמית (קרי - לא למדו באו"פ או כתיכוניסטים בבר-אילן קודם...) אמרו שזה מאוד מאוד עזר להם להיכנס לעניינים. לעשות קורס קיץ של האו"פ ממש - זה כבר קצת טחינה, בגלל המטלות והמבחן, ומכיוון שהסילבוסים של העברית והפתוחה לא חופפים אז אם את לא יכולה לעשות יותר מקורס אחד (דהיינו, לינארית I+II או אינפי I+II+III) לקבל פטור מלא ממקצוע מסויים, אז עדיף לא להיכנס לזה ולצבור כוחות לשנה א' הקשה. עוד משהו קטן - חברים מהחוג שהגיעו עם רקע מועט יחסית בתכנות ועשו את הקורס שירות של שבוע בקיץ, אמרו שזה עזר להם מאוד להיכנס לעניינים בקורס האינטנסיבי של מבוא למדעי המחשב. אז לפחות בתחום הזה הקורס הכנה מומלץ.

gil levi

New member
אני מסכים.

לעבור על החומר כשאתה לא באמת מחוייב לא מאוד מפחית מהחופש (גם מבחינת זמן וגם מבחינת התחושה).

למעלה