שאלה לגבי התפטרות-

מצב
הנושא נעול.
שאלה לגבי התפטרות-

שאלה לגבי התפטרות-
אני עובדת 9 חודשים במקום עבודה, האם אני מחוייבת להודיע מראש על כך שאני עוזבת? אם כן,כמה זמן? רק רוצה להסביר שמאוד רע לי שם וברגע שאני אוכל לעוף הייתי רוצה לעזוב באותו יום.

שיר ורד

New member
כן

שאלה לגבי התפטרות-
אני עובדת 9 חודשים במקום עבודה, האם אני מחוייבת להודיע מראש על כך שאני עוזבת? אם כן,כמה זמן? רק רוצה להסביר שמאוד רע לי שם וברגע שאני אוכל לעוף הייתי רוצה לעזוב באותו יום.
כן
אם את עובד בשכר 9 ימים מראש, אם את עובדת במשכורת 13.5 ימים. ככל שתעכבי את ההודעה כך יגדל זמן ההודעה מראש. המקסימום זה חודש.

אהממ..

כן
אם את עובד בשכר 9 ימים מראש, אם את עובדת במשכורת 13.5 ימים. ככל שתעכבי את ההודעה כך יגדל זמן ההודעה מראש. המקסימום זה חודש.
אהממ..
מה ההבדל בין שכר למשכורת? שאלתי עו"ד והוא אמר לי שאם המעסיק הוא מחוייב להודיע שבועיים מראש, אך אם אני מתפטרת אני לא מחוייבת להודיע מראש (אולי מבחינה מוסרית, לא עפ"י החוק).

שיר ורד

New member
תמצאי מהר עו"ד אחר

אהממ..
מה ההבדל בין שכר למשכורת? שאלתי עו"ד והוא אמר לי שאם המעסיק הוא מחוייב להודיע שבועיים מראש, אך אם אני מתפטרת אני לא מחוייבת להודיע מראש (אולי מבחינה מוסרית, לא עפ"י החוק).
תמצאי מהר עו"ד אחר
זה ששאלת לא מעודכן בחוקי העבודה. מצורף קישור לחוק הודעה מוקדמת לפיטורים והתפטרות. עובד במשכורת. מקבל משכורת חודשית קבועה, בלי קשר למספר ימי העבודה בפועל באותו חודש. עובד בשכר, שכרו נקבע לפי ימי עבודה בפועל, שעות עבודה בפועל או משמרות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה