שאלה לגבי התקנת מונה מים

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
שאלה לגבי התקנת מונה מים

בוקר טוב, לא מזמן עברתי לדירה שכורה שבה חשבון המים מחולק יחסית לפי גודל הדירה. דבר זה גורר הוצאה גדולה בכ-400% לעומת ההוצאה שהיתה אילו היה מונה לדירה. אם אני משלם את התקנת המונה, האם בעל הדירה יכול למנוע זאת? תודה

תשובה

באיזה רשות מקומית מדובר? צריך לבדוק את חוק העזר המתאים ברשות. בכל מקרה הרעיון שלך ככל שהדבר טכנית אפשרי הוא טוב ובעל הדירה לא יכול למנוע זאת. לא אמור להיות לו אינטרס כי תשלמי תשלומי מים גבוהים יותר. אין באמור משום ייעוץ משפטי. בברכה, נדיר אלסברג, עו"ד אלסברג, קדש - משרד עורכי דין מגדל "משה אביב", קומה 21 רח' ז'בוטינסקי 7 רמת-גן 52520 טלפון: 6134002 - 03, נייד: 4671703 - 054 פקס: 6134000 - 03 www.ak-law.co.il [email protected]

LRa

New member
מדובר בירושלים. אז עקרונית אני

יכול להזמין התקנת שעון רק לדירה שלי?

LRa

New member
ועוד שאלה קטנה, לא כל-כך קשורה

לפני כמה ימים הייתה נזילה שנמשכה שבוע מהגג בגלל מערכת ההסקה. כמה ימים אחרי שהנזילה התחילה, הודעתי על כך לועד ולא נעשה כלום. יום אחרי שהודעתי לועד, הגעתי לאחר העבודה הביתה וראיתי שכמות מים מאוד גדולה נכנסה לי לדירה וחלק ניכר מהמזרן שלי נרטב. האם ניתן לקבל פיצוי על כך מבעל הדירה?

תשובה

תמיד אפשר להעלות זאת בפניו, בטח להעלות מול הוועד. בברכה, נדיר אלסברג אין באמור משום ייעוץ משפטי.

למעלה