שאלה לגבי התראינות

אני כנראה נוסעת

במוצאי שבת... (והכנראה הוא בגלל שבחברה שלי (כמו שאת בטח יודעת...), עד שאת לא על המטוס, את לא יודעת מתי תטוסי)

../images/Emo68.gif תגידי -

שאלה שאני חושבת עליה מאז המפגש: למה שתי לסביות דתיות שרואות עצמן נשואות לא הולכות עם כיסוי-ראש? (כידוע, יש לי רקע אישי לשאלה
)

../images/Emo6.gif

עדיף עם הסיכוי לסקילה לא? לסביות ,תפארת עטרת הראש עושה להן את זה?
?

שאלה טובה

אז ככה אנחנו לא כל כך דתיות ויש דתיות שלא הולכות עם כיסוי ראש על פי ההלכה אנחנו לא חיבות בכיסוי ראש ולמרות שכאן אנחנו משתפות פעולה עם הלכה מפלה (כשזה נוח למה לא
) באמת אנחנו חושבות על זה רק בבית כנסת כי אני מאמינה שאם הייתי סטריטית נשואה ודתיה כמו שאני היום ולא כמו כשהייתי סטריטית דתיה(כן פעם הייתי סטריטית דתיה מאוד) אז הייתי הולכת עם כיסוי ראש רק בבית כנסת ואני מאמינה שיום יבוא ונעשה את זה. אבל פשוט אני חושבת שלכל אשה ענין הכיסוי ראש הוא קשה ולא נעים כמעט כמו המקווה.אז מנסים להתעלם. ועכשיו לעוד שאלות האם אתם שומרות נידה האם אתן הולכות למקווה? אני יכולה להגיד שבהקשר למקווה היה לנו וויכוח די קשה כי אני לא הסכמתי ללכת לפני ההזרעה. לסיכום בגלל שכל פרטי ההלכה האלה הם בעצם בחירה ואין שום ציווי קל להתעלם.

איזה יופי לשמוע את דבריך!

בייחוד לגבי מספר שניים. כמונו. אנחנו לא עוסקים בפעילות פוליטית אלא פשוט חיים את חיינו. ומנסים להשפיע על הסביבה הקרובה עד כמה שאפשר. בייחוד על חתולי השכנים...

גם וגם?

נוח קצת להעמיד את הדברים כשתי אופציות... אבל אולי הגיע הזמן לבחור בשתיהן גם יחד? גם לנהל את משק ביתנו השליו, וגם להשקיע מעט בפעילות חברתית/פוליטית/ משפטית/תקשורתית?

רק רציתי להגיד לך

א. לשתיכן תמיד יש מה להגיד, אז לא נראה לי שתהיה לכן בעיה לעשות רושם. ב.שתינו יודעות לאשתך מעולם לא היה סיכוי להקים משפחה משעממת, לא משנה מה היא היתה עושה. ככה שלא תנסה לשחק על זה. ג. ערוץ אחד זה הערוץ היחידי שרואים אצלי בבית בלי נקודות, אז אם כבר אתן בטלוויזיה. שם. ד. את באמת מגדירה את עצמך כדתיה? למה? איפה עובר הקו לדעתך? חוץ מזה ברור שאני לא הייתי מופיעה בשום מקום, אז אין לי מה להגיד על זה, אבל לא נראה לי שיציקו לכן יותר מידי אחרי זה. גם ככה כולם יודעים שאתן לסביות, מקסימום יתווסף ענן התהילה. אז מתי משדרים?

למעלה