שאלה לגבי טיפול שיניים שלא נעשה..
שלום רב,
לאחרונה עברתי טיפול בשתי שיניים צמודות שן 36 ושן 37.
השיניים שתיהן עברו טיפול שורש לפני כ 15 שנה.
שן אחת הומלץ לעקור ולבצע שתל שן 36.
שן שניה הומלץ לשים כתר זרקוניה שן 37.
הלכתי לפי המלצת הרופא המטפל, אכן נעקרה השן, נעשה שתל, מבנה כתר בשן 36- הכל טוב ויפה.
אממה, לפני ביצוע הכתר לשן 37, היו לי כאבים ממנה, הגעתי לרופא, הרופא בדק, אמר שיש דלקת ונתן לי אנטיביוטיקה.
הכאבים עברו, בוצע לאחר זמן מה הכתר ואני חשבתי כי בא לציון גואל.
לפני כחודש, (כ 4 חודשים אחרי ביצוע הכתר לשן 37) התחילו לי כאבים חזקים בשן 37 שוב.
הגעתי לרופא, ולתדהמתי הוא אומר כי "ההמלצה הכי טובה היא לעקור ולשים שתל"..!
שאלתי אותו, מה פשר העיניין..? לפני מספר חודשים אמרת שהשן תקינה.
אז הרופא מנופף לי בתיק הרפואי בו הוא רשם כי "לדעתי שן עם פרוגנוזי" (משהו כזה..), מובן שאיני רופא ואינני יודע מה כוונת המשורר, אך מיסתבר שהרופא טוען כי הוא הסביר לי שהשן בעייתית.
כמובן שלא היו דברים מעולם.
אני חייב לציין כי בתקופת הטיפול הייתי מבוטח, וביטוח השיניים נגמר כחודש לפני הבעיה עם שן 37.
מה אני אמור לעשות..? הרי אם הייתי יודע שהשן בעייתית ויש לי ביטוח שיניים, מובן שהייתי אומר לו לעקור אותה ולשים שתל.
כרגע אין לי ביטוח והרופא מוכן "לספוג" את עלות כתר הזרקוניה.
מובן שזה לא מתקבל על הדעת, לעניות דעתי יש פה רשלנות של הרופא המטפל שמנסה להתנער ממנה.
אודה על עזרה בנושא.
שלום רב,
לאחרונה עברתי טיפול בשתי שיניים צמודות שן 36 ושן 37.
השיניים שתיהן עברו טיפול שורש לפני כ 15 שנה.
שן אחת הומלץ לעקור ולבצע שתל שן 36.
שן שניה הומלץ לשים כתר זרקוניה שן 37.
הלכתי לפי המלצת הרופא המטפל, אכן נעקרה השן, נעשה שתל, מבנה כתר בשן 36- הכל טוב ויפה.
אממה, לפני ביצוע הכתר לשן 37, היו לי כאבים ממנה, הגעתי לרופא, הרופא בדק, אמר שיש דלקת ונתן לי אנטיביוטיקה.
הכאבים עברו, בוצע לאחר זמן מה הכתר ואני חשבתי כי בא לציון גואל.
לפני כחודש, (כ 4 חודשים אחרי ביצוע הכתר לשן 37) התחילו לי כאבים חזקים בשן 37 שוב.
הגעתי לרופא, ולתדהמתי הוא אומר כי "ההמלצה הכי טובה היא לעקור ולשים שתל"..!
שאלתי אותו, מה פשר העיניין..? לפני מספר חודשים אמרת שהשן תקינה.
אז הרופא מנופף לי בתיק הרפואי בו הוא רשם כי "לדעתי שן עם פרוגנוזי" (משהו כזה..), מובן שאיני רופא ואינני יודע מה כוונת המשורר, אך מיסתבר שהרופא טוען כי הוא הסביר לי שהשן בעייתית.
כמובן שלא היו דברים מעולם.
אני חייב לציין כי בתקופת הטיפול הייתי מבוטח, וביטוח השיניים נגמר כחודש לפני הבעיה עם שן 37.
מה אני אמור לעשות..? הרי אם הייתי יודע שהשן בעייתית ויש לי ביטוח שיניים, מובן שהייתי אומר לו לעקור אותה ולשים שתל.
כרגע אין לי ביטוח והרופא מוכן "לספוג" את עלות כתר הזרקוניה.
מובן שזה לא מתקבל על הדעת, לעניות דעתי יש פה רשלנות של הרופא המטפל שמנסה להתנער ממנה.
אודה על עזרה בנושא.