שאלה לגבי לימודים..

nogaash

New member
שאלה לגבי לימודים..

היי, אני בת 32 ואין לי תעודת בגרות, אחרי שסיימתי הנהלת חשבונות ואוטוטו מסיימת חשבות שכר בכירה החלטתי (בעקבות השיעורים בדיני עבודה במסגרת הקורס של חשבות שכר) שאני רוצה לעשות הסבה לעריכת דין ורוצה להוציא תואר. אני יודעת שבחלק מהמכללות יש מכינה קדם אקדמאית שאם עוברים אותה בממוצע מעל 80 ניתן להתקבל ללימודי תואר מן המניין. המכינה מיועדת לגילאי 30+ ללא תעודת בגרות. (מן הזדמנות שנייה כזאת). השאלה שלי היא כזאת, כיוון שאינני מכירה ויודעת ואין לי כל כך ממי לקבל המלצות או חוות דעת, היכן כדאי לי להתעניין בלימודי משפטים.. ואם אני עושה סקר בין המכללות, על מה עליי לשים את הדגש? מה שכר הלימוד השנתי הנורמטיבי לתואר ראשון במכללה? והאם אני יכולה לשלב את התואר עם המשך לימודי חשבונאות (שזה בעצם המקצוע שלי). תודה מראש

תשובה:

את השאלות ששאלת - שאלו רבים וטובים לפנייך, פשוט דפדפי בפורום. לגבי שכר ממוצע - בסביבות ה- 30,000 ש"ח (אבל אל תתפסי אותי במילה, ופשוט תערכי סקר מחירים!).

תלתה

New member
אני חושבת שאם

יש במכללה למנהל או בבינתחומי בהרצליה מכינה כזאת אלו המכללות הכי נחשבות.

עוד כהן

New member
מאיפה את בארץ ?

כשבוחרים מכללה חשוב לשים לב גם לעלות הנסיעות. יש מכללות שלא צריך מכינה לפני כן, ויש כאלה שכן רוצות מכינה. הכל תלוי בתנאי סף שלך. אולי עדיף לך לעשות פסיכומטרי במקום מכינה ? וכד'. וכמובן, אם את רוצה לעבוד - אז את יכולה לשאול על לימודי ערב, לימוד מס' פעמים בשבוע ועוד.

למעלה