שאלה לגבי מימי

• פותח הנושא ImZ
  • פורסם בתאריך

ImZ

New member
שאלה לגבי מימי

הצבע של העיניים שלה לא בהיר, נכון?

ImZ

New member
אני בשוק,

כנראה שהשופטים חושבים שלהדביק עדשות בצבע אחר באופן קבוע זה כמו לצבוע לצבע שיער אחר, או לעשות תוספות שיער, או למרוט גבות.....לא יודעת...

המונשרי

New member
../images/Emo124.gif זה צבע העיניים האמיתי שלה.

נכון שזה נדיר אבל בכל זאת קיים. ולכן זה כל כך מיוחד...כהה עם עיניים בהירות.

adi ben e

New member
אני אומרת שהצבע אמיתי

דיי קל לראות מתי זה "פיגמנט" של עדשות צבעוניות, ומתי זה טבעי... זה נראה טבעי לכל דבר... פשוט יש לה ניגודי צבעים (העור החום, השיער הכתמתם) וזה מבליט את הצבע עיניים שלה... סביר להניח שבתכלס הן טיפה חומות עם ירוק..

ImZ

New member
אין מצב שיש לה עיניים ירוקות

באופן טבעי, אלא אם יש לה גנים שיכולים להצדיק את זה, כלומר שלאחד מההורים של הוריה (הדור של הסבא והסבתא) יש עיניים ירוקות. לפי דעתי אלו עדשות, אבל בעיקרון, כל עוד אנחנו לא יודעים אם לאחד מהסבים או לאחת מהסבתות שלה היו עיניים ירוקות אז אפשר רק לנחש. לגבי גוונים חומים בהירים, זה בהחלט יכול להיות, ואולי בהדגשה מסויימת של איפור, האיכות הבהירה יוצאת ונראית בוהקת. אבל לפי התמונה זה נראה צבע ירוק-טורקיז, ולא סוג של חום.

תפוזייי

New member
אממ...

קודם כל אני חדשה.. אממ לי יש עיינים ירוקות כחולות צהובות...נשמע מוזר , אבל הן יפות...חח... ואלו העייינם האמיתיות שלה...למה שהיא תשים עדשותת?!

adi ben e

New member
ולי יש ירוקות צהובות חומות!!

נשמע מוזר.. אבל הן יפות.. אני לא חושבת שהיא עם עדשות.. בדר"כ דיי קל לי לראות.. בתמונה הזו זה נראה טיפה לא אמיתי, אבל הסתכלתי באחת התוכניות, וזה לא היה עדשות... ולמי שכתב על הגנים של העיניים.. זה לא בהרכח נכון... אצלי אין לאף אחד עיניים ירוקות ולי יש... אז ככה שהכל יכול להיות.. (ואנחנו לא באמת הולכים לחקור את נושא העיניים של סבים וסבתות שלה..)

ImZ

New member
לא אני המצאתי, כתוב בספרי

ביולוגיה, אתה יכול לבדוק. חוץ מזה, לא מדובר כאן על כל מיני גוונים משונים של ירקרק-צהבהב-חום (כשבדרך כלל מדובר פשוט בסוג של חום מאוד בהיר, ולא ירוק!!), מדברים על גוונים שלכולם ברור מה הצבע שלו, ובמקרה של התמונה רואים שזה ירוק-טורקיז.

adi ben e

New member
אני בת, דבר ראשון

דבר שני... אני יודעת שזה עניין של גנטיקה.. אבל זה יכול ללכת הרבה מאוד דורות אחורה... בכל אופן, בתמונה הספציפית הזו, כמו שכבר כתבתי, הן לא נראות אמיתיות.. אבל בתוכנית, אם תסתכלי, הן נראות אמיתיות... והאמת היא... אפשר להמשיך לדון בזה שנים... ולעולם לא נדע את התשובה האמיתית...

ImZ

New member
כן, עד שלא תהיה התייחסות

בתוכנית, כנראה שלא...

למעלה