שאלה לגבי מימי

• פותח הנושא ImZ
  • פורסם בתאריך
אמאלה!! זה בטוח עדשות!

תסתכלו בתמונה הזו על העיניים, ותראו שהעישונים לא פונים לאותו כיוון בכלל!! וגם בעים השמאלית רואים טוב שזה עדשה.

ירינייי

New member
אני באמת חושבת שהיא לא כזאתי יפה

מה מוצאים בה.. יש בה משהו אבל לא מהממת...משהו שלא ראו עוד..

היא מאד מיוחדת, מצטלמת מצויין.

אבל האופי שלה מגעיל אותי, היא יותר גרועה מניראל, היא הכי מגעילה שם. פשוט מתה שתעוף.

niva99

New member
../images/Emo221.gif לא נתווכח על מימי...סתם שאלה

למה כשלמישהי יש איזה משהו יפה בפניםאו בגוף אז ישר חושבים שזה מלאכותי. אצל שרון- הגדל חזה. אצל נטלי - הזרקת סיליקון לשפתיים. אצל מימי- עדשות צבעוניות. כבר לא יכול להיות מצב שמישהי תהיה יפה נטורל???

לא אמרנו (לפחות אני..) דבר כזה.

אצלי נטלי בחיים שלי לא חשבתי שזה סיליקון!!!!! השפתיים שלה אמיתיות לכל דבר!! אצל שרון-ככה היא אמרה בכתבה. לפני כן לא חשבתי לרגע שזה מלאכותי. ואצלי מימי-פשוט רואים!!!!!!

מה אתם עיוורים??

לפעמים זה כחול ולפעמים זה ירוק!!!! אז ברור שאלו עדשות!!! גם כל מי ששם עדשות העיניים שלו יוצאות כזה וגם שלה ... חוץ מזה מה זה משנה היא יפה וזהו!!

ImZ

New member
אין ספק שהיא בחורה יפה,

סך הכל רציתי לדעת כי היה לי ויכוח עם חברה לגבי זה, וכמובן זה מאוד מעניין שלשנות את צבע העיניים על ידי שימוש בעדשות נתפסות כיום כמו לשנות את צבע השיער. אגב, מישהו כתב שזה מוזר ששימוש בעדשות הוא לגיטימי ולעשות הגדלת חזה זה לא, אז הסיבה שבזמנו השופטים דיברו על נעמי והגדלת החזה שלה הייתה בגלל שההגדלה היתה בלתי פרופורציונלית לשאר הגוף, מה שנתן לה מראה מגוחך. נראה לי שבמידה וההגדלה היא פרופורציונלית לא תהיה בעיה. דוגמא לשימוש ברפואה הפלסטית היא הדוגמנית הספרדייה אסתר קניידס וההזרקות שהיא עושה באופן קבוע לשפתיים שלה...

נטלי לא הגדילה שום דבר חוץ מהציצי.

אני אנסה לשים פה תמונה שלה מימי הצבא-בלי הסיליקון בציצי, ותראו שהיא הייתה אחת החיילות הטיבעיות היפות בבסיס שלנו.

למעלה