שאלה לגבי מכתב פיטורין !!!! זה דחוף

aaron10

New member
שאלה לגבי מכתב פיטורין !!!! זה דחוף

שלום רב שאלתי היא כזאת: אני עובד או עבדתי ,זה עדיין לא סגור ברשת הקאנרי קלאב "ספורט פלוס" בסניף בת-ים כמאמן חדר כושר כאשר אנחנו 6 מדריכים ועוד אחראי חדר כושר שתפקידו לסדר את המשמרות בלבד במשך עבודתי שם ירדתי למשמרת אחת והאחרי חדר כושר החליט שהוא מנסה להיתנקם בי והוציא לי מכתב פיטורים שלא בידיעתי, והשאיר לי את המכתב בתוך מעטפה תלוייה על הדלפק בחדר הכושר. אני גיליתי את המכתב ע"י כך שחבר לעבודה אחד המדריכים היתקשר אלי ואמר שמחכה לי מכתב תלוי על הדלפק בשבילי, ביקשתי ממנו לפתוח ושיקריא לי ואז היתגלה לי שזה מכתב פיטורים שלא בסמכותו לכתוב לי, ובנוסף במכתב למטה רשום העתק למנהל המרכז .לאחר ברור עם מנהל המרכז מנהל המרכז אמר לי אל תידאג בנימה עצבנית שאסור לו לעשות דבר כזה ונתן לי את המכתב חזרה ואמר לי אל תידאג הוא לא יכול לפטר אותך ושהוא בעצמו(מנהל המרכז) לא יכול לפטר הוא רק יכול להמליץ להנהלה הראשית שיושבת בחולון שהם בכלל לא יודעים על מכתב הפיטורין!!! בנוסף הסתבר לי שזה לא מכתב ראשון שהוא (אחראי החדר כושר)מוציא כי הוא כבר בעבר הוציא שני מכתבי פיטורים לאחת המדריכות, ומנהל המרכז קרע אותם מול העניים של המדריכה והיא המשיכה לעבוד כרגיל, וזה מידע שהגיע אלי מאחד המדריכי חדר הכושר והשאלה שלי אם יש ביידי לעשות עם זה משהו??? כמו תביעה משפטית על עוגמת נפש או סעיפים אחרים שאולי קיימים שאני לא יודע כי אני לא מכיר את התחום ברצוני לציין שהמכתב ניכתב בתאריך 15.7.08 ואם זה יעזור אני אשמח לכתוב לכם את מהות המכתב שניכתב בתודה מראש על העזרה זה חשוב לי מאוד!!!

ארז138

New member
לשון הרע

לדעתי יתכן ויש לך כאן עילה לתביעת לשון הרע. בנוסף לכך, יתכן וגם תוכל לתבוע בנזיקין שכן יש חובה למסור מכתב פיטורין בדרך מקובלת ובמידה והדבר לא נחשב לדרך מקובלת אז זו הפרת חובה חקוקה ו/או אף רשלנות. על כל פנים, היום ויש כאן הרעה בתנאי העבודה, לדעתי יש לך גם זכות להתפטר בדין מפוטר ולזכות בכל הפיצויים המתאימים, במידה ויש לך רצון לסיים את עבודתך.

למעלה