שאלה לגבי מתן תרופות

נעמיא

New member
לזה שהשני גם רוצה יש לי פתרון../images/Emo6.gif

גם אצלי רוצים תרופה
השני מקבל דבש. ומי שמנג'ס יותר מידי ומתחלה לי בכאבי גרון (אופיר השחקן) מקבל כפית עם מיץ לימון-----> ומבריא מייד
ולך ירון,אני מכירה את השיטה שכבר אמרו-להזליף לפה לכוון הלחי

מר G

New member
יעל היתה אומרת שהיא צריכה אקמולי כי

כואב לה בעין(או בשערות, תלוי מתי)

ronylew

New member
מה שאני עושה זה

שמה במזרק את הכמות הרצויה לוקחת כפית רגילה ושמה כל פעם מעט מהמזרק ונותנת לה ככה היא בולעת בלי בעיות , כלום לא נשפך וכולנו מרוצים.

micadi

New member
גם אצלנו רק במזרק

יש לנו מסורבת תרופות אחת והשנייה מאוד אוהבת, בגילנו המופלג אנחנו לפעמים נותנים קודם לשנייה מים או סירופ של גליגם ואז הראשונה קצת מתרצה ויותר פשוט להכניס לה את המזרק, אבל עדיין יש התנגדות- צריך להתמיד ולעשות לאט לאט, וכמה שמצליחים להכניס זה גם משפיע, לא צריך להתעקש עד הטיפה האחרונה עם זה עולה לילדות בדם יזע ודמעות. בהצלחה

פתרון נוסף שלא ציינו

לערבב עם אוכל שהן אוהבות: מעדן/גלידה/גרבר, כל פעם מוסיפים לכפית טיפה מהמזרק ונותנים. אני תופסת קלות את הסנטר כדי שלא יסובבו את הראש בביס הראשון (כי כשחולים לא תמיד מוכנים לאכול) ואח"כ בד"כ אין בעיה להמשיך. בכל אופן, גם אצלנו לא התפתחה חרדת תרופות ושלושתם מאוד אוהבים, ראה סיפור נעמי.

michal66

New member
עד כמה שידוע לי , אסור לערבב

אנטיביוטיקה עם מיץ ו/או מעדן , אבל יכול להיות שאני טועה. איפה תות כשצריכים אותה

micadi

New member
ואני חושבת שאפילו אומרים לא לקחת

בסמיכות למוצרי חלב (או שזה משהו אחר) בכל אופן אני לא אוהבת לשים להן תרופה באוכל- גם כי אני לא יודעת אם זה שידוך טוב- אוכל ותרופות, וגם כי ככה אי אפשר לדעת כמה הן קיבלו- אם הן לא מסיימות את כל האוכל.

michal66

New member
אומרים שברזל לא כדאי לתת בסמיכות

למוצרי חלב. אבל בסמיכות לוויטמין C זה רצוי.

גליונת

New member
זה תלוי ספציפית באנטיביוטיקה

יש שמותר (ולפעמים רצוי) עם אוכל,יש שאסור. חשוב לבדוק ספציפית בעלון של כל תרופה.

גליונת

New member
מוקסיפן באמת לא מושפע ממזון,

אפשר לקחת עם או בלי אוכל. במקרה כזה אני מעדיפה לקחת עם או אחרי האוכל,כדי להקטין סיכוי לבחילות וכאלה. בהוראות של אזניל כתוב לקחת שעה לפני או שעתיים אחרי אוכל.

orthy

New member
אני קיבלתי מחמותי

מן פטמה שכזו של בקבוק שמחוברת לכוסית זעירה עם שנתות שמראה כמה ccלשים מהתרופה וזו גם אפשרות לתת(זה מיוחד לתרופות וראיתי את זה בחנויות) בהצלחה

אצלנו עושים קצת אחרת...

אני לא זוכרת בנות כמה הבנות שלכם לכן אני לא יודעת אם זה מתאים להם. אני הייתי שואבת במזרק, מזריקה אח"כ לתוך הפיטמה של הבקבוק שלה ואת הפיטמה לתוך הפה, וליאור הייתה מוצצת את התרופה (אפילו זנטק שזו תרופה מאד מגעילה) ללא בעיות בכלל. הבנות שלי בנות חצי שנה וזה עבד על לפני שבוע ללא בעיות. בהצלחה

למעלה