שאלה לגבי עינב - מישהו יודע ?

• פותח הנושא yshy
  • פורסם בתאריך

yshy

New member
שאלה לגבי עינב - מישהו יודע ?

האם עינב עשתה הגדלת חזה ?

yshy

New member
איך זה מסתדר שהיא מגדירה את עצמה מסורתית ?

והולכת כל היום חשופה ............?

יניבל1

New member
כמו שכתבתי על אשר

אצל המזרחים דת זה לא יותר מתחביב ומשהו לעשות איתו עוונתות על החבר'ה (היא מסתובבת הסרט האדום הזה של הקבלה כדי לעשות פוזות שהיא מקורבת לדת , כשהאמת היא שכל רב שמכבד את עצמו ,מזרחי או אשכנזי, מתייחס לסרט הזה בבוז ובביטול).

אתם מדברים מתוך בורות?

כי אם כן,אפשר להבין את מה שכתבתם.אין שום איסור להגדיל חזה,לנפח שפתיים או לעשות תוספת שיער.מאיפה אתם מביאים את המידע הזה? אדם באמונתו יחייה ויגדיר את עצמו איך שבא לו.אתם אל תשפטו אף אחד...

יניבל1

New member
אין לי מושג לגבי הגדלת חזה

(למרות שממש לא נראה לי שזה מותר, מתי ראית או שמעת על דתיה שעשתה ניתוח להגדל לזה?) אני יותר דיברתי על היחס של המזרחים המסורתים/דתיים לדת (וכן יש יוצאים מן הכלל).

שני דברים:

ראשית,גם דתיות עושות הגדלת חזה,אין איסור. דבר שני,מדוע אתה מכליל? אבא שלי מסורתי ומתייחס לדת טוב יותר משכני האשכנזי למשל. נכון, יש יחס מעט מבזה בלעשות מה שנוח (אשר אומר סליחות בבוקר,מציע חומר מסכך ללאון בערב) ובכל זאת לומר ``אני דתי`` אבל לא כולם כאלו.אני בסהכ תמהה על ההכללה.

יניבל1

New member
שלא תביני אותי לא נכון

אני לא מטיף להם מוסר לגבי הלכות והתנהגות , את אשר ,עם כל ה"פאקים" שלו בדת , אני דווקא די מחבב אבל מעצבן אותי כשדתים או מסורתיים מתחילים להרצות לי על כמה הדת חשובה לי בתור יהודי ועל כמה שאני כופר וכל הבולשיט ועינב הזו לא מעט הטיפה מוסר לאנשים והפגינה זילזול על רקע הדת , וזה מעצבן אותי אצלה . בכלל אני חושב שהיא צריכה יותר ויותר לסתום את הפה , היא כל הזמן סותרת את עצמה ומוציאה עצמה אהבלה, בסוםפו של יום היא פרחה, אמנם עדיין לא פרחה שצורחת על אנשים ומשתוללת (גם זה יבוא) אבל היא פרחה ואני לא אוהב את זה אצלה .

איתי בל

New member
יש איסור להגדיל חזה

כמו שיש איסור לעשות קעקוע ופירסינג בדת אלוהים ברא את גוף האדם מושלם ואסור לנו לעשות שינויים פרט לברית מילה את האזור הזה הוא קצת דפק... את זה אנחנו צריכים לתקן... חוץ מזה אסור קעקועים אסור פירסינג לא הגדלת חזה שפתיים תחת בולבולים הגוף הוא עבודת אלוהים מה שעוה אותו קדוש או משהו וזה חילול הקודש במקרה של עינב... עינב היא סוג מאוד שונה של "דתייה" מאשר מה שכן מחבר בינהם זה שכן שניהם פוחדים את אלוהים במקרה של אשר אני לא יודע אם זה הדבר הראשון שהביא אותו לדת אבל גם במקרה של עינב היא אך ורק בגלל זה מסורתית בגלל פחד מהדת והסיבה היא ככה זה שהיא כזו מטונפת... כזו חוטאה שהיא פשוט מפוחדת כל כך שהיא ממלמלת כמה טפילות כדי שאחר כך היא תוכל לחטוא בכל העיר עינב מאמינה באיזון... אני אחשוף את כל החזה שלי בתוכנית ריאליטי ואחר כך אאזן את זה בתפילת סליחה אשר לעומת זאת באמת אוהב את המנהגים של הדת ולכן הוא מקיים אותם יש בו גם פחד אבל גם אהבה לדת לאלוהים לאנשים למנהגים זה עושה לו טוב אז הוא עושה את זה

יש חרדיות שעושות הגדלת חזה ולא מעט

וזה היה בעיתון שהתופעה רק תופסת תאוצה, למה אסור כי היא דתיה ? זה לא שהיא שוכבת עם כול אחד, היא עשתה את זה כדי להרגיש טוב עם עצמה וזאת זכותה. וזה לא עושה אף אחד דתי בשקל.

יניבל1

New member
בולשיט

לפי ההלכה למנתח או כל אדם אחר אסור ליגוע בשדיים של אשה, אלא אם זה פיקוח נפש (ניתוח להסרת גידול נניח)

תתווכח עם העיתון והטלויזיה הם אמרו

זאת, ואף ראיינו חרדיות שעשו כול מיני ניתוחים בשפתיים, שאיבת שומן וכו` ולא רק חזה, ואפילו אמרו שזה רק תופס תאוצה, אז אל תפנה אלי לא אני המצאתי זאת. חוץ מזה שעל פי הדת אם אישה רוצה להיות יפה בשביל בעלה אז מותר לה , ויש כאלו שניראה לי שמתירים גם כדי שאישה תישאר מושכת בעיני בעלה ושלא יחשוב חלילה על אחרות, או שיותר גרוע יבגוד בה.

איתי בל

New member
וואו העיתון והטלוויזיה אמרו

זה הולך קודם טלוויזיה אחר כך עיתונות ורק אז אלוהים

לא קשור לזה, רק אמרתי שזה קיים

אצל כול המגזרים וגם אצל חרדיות, לא דיברתי על אמונה. קיים זה כן קיים.

איתי בל

New member
הכל קיים

אני שכבתי עם דתייה אז זה אומר שזה בסדר? שזה מותר? שכולן עושות את זה? לאשר אין בעיה לשבת איתך אם את חצי ערומה ולהשתתף בתוכנית שכזאתי ועזב אישה בהיריון ולא נראה שיש לו בעיה לשמור נגיעה ועוד ועוד זה אומר שזה גם בסדר? קיימות דתיות שעושות את כל המצוות יחד עם כל החטאים יש לך אנשים מכל הסוגים... אבל לא על זה מדובר

ויש חרדים ודתיים שכלפי חוץ הם הכי

אדוקים, נראים צדיקים מתפללים שומרים נגיעה לבוש הכי צנוע וכו`, אבל בבית הם הכי חוטאים שיש ויש המון דוגמאות מעיקר מהזמן האחרון, ואתה יודע מה ? עדיף להיות שלם עם עצמך כמו שאתה בביתך כך גם תהיה בחוץ, ולא אחד בפה ואחד בלב. כמו שמישהי כתבה פה, עינב היא היחידה שדאגה שרנין תאכל כאשר לאף אחד לא היה אכפת ועינב עשתה עוד המון דברים טובים יותר מכול השאר, אז זה משנה לך מה היא לבשה ? היא לא צבוע היא אמיתית היא ואבא שלה, וזה הכי חשוב.

איתי בל

New member
לא משנה לי מה היא לבשה

למען האמת אני לפעמים גם נהנה מזה אני פשוט מסביר את הצעדים של עינב יותר טוב דת בגדול.. זה לקיים מצוות ולהימנע מחטאים יש אנשים אשר אוהבים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה עינב זו בחורה שעשתה כל כך הרבה חטאים שנבהלה מהצל של עצמה ומתפללת כדי לחפר על כך זה כמו שתרצחי מישהו תרגישי אשמה אז תביאי ילד לעולם כדי לאזן את זה עמהמה זה שהיא מקיימת מצוות לא מחפר לה תכלס על החטא וזה שהיא דואגת שרנין תאכל לא עושה אותה לפחות טיפשה תכלס עינב לא כזה בנאדם חכם היא לא בנאדם רע... ברור שהיא עושה מעשים טובים היא בנאדם אני בטוח שגם אני וגם את עושים ביום יום דברים טובים ורעים כאחד היא בנאדם אפילו שהיא בתוכנית ריאליטי פשוט זו היא לטוב ולרע

למעלה