שאלה לגבי עינב - מישהו יודע ?

• פותח הנושא yshy
  • פורסם בתאריך
מאיפה אתה יודע את זה ? לפי מה שאתה

אומר זה שכול אדם מסורתי הוא בעצם אדם שפוחד מהדת ומחטאים שהוא עושה אז הוא מנסה לאזן זאת ע``י קריאת תפילות, קידוש וכו` ? למעשה אין אנשים מסורתיים אלה כול המסורתיים הם כמו שתיארת. הרי אתה לא מכיר את עינב באמת, חוץ מההכרות בטלויזיה, דרך אגב רוב הארץ הם מסורתיים ולא דתיים, יש כאלו שהולכים בשישי לבית כנסת עושים קידוש ובשבת נוסעים לבלות, יש כאלו שהם דוגמניות שמדגמנות בעירום והם מסורתיות, ויש כאלו כמו עינב שהיא מסורתית שיותר קרובה לדתית כי היא שומרת שבת ולא רק קידוש וכו`, והיא מתלבשת כך, זכותה כמו רוב הארץ .

moshebar23

New member
כתבת

"אצל המזרחים דת זה לא יותר מתחביב" אז מה בדיוק לא הבנתי ?

היא מגדירה את עצמה מסורתית

מסורתי זה דבר מאוד רחב, מסורתי כלומר שומר על מסורת אבותיו היא שומרת שבת, כשרות תפילות וכו` אם היא הייתה שומרת על לבוש צנוע היא כבר הייתה דתיה, היא לא מגדירה עצמה דתיה אלה מסורתית.

בודהה7

New member
מה שחשוב זה איזה בן אדם אתה - ולא מה

לובשים ואיך נראים. בתחל'ס מה שקובע זה אדם לאדם, אדם למקום, ובסוף אדם לאלוהיו. אז היא יכולה להתלבש פרווקטיוי כי זה הסיגנון שלה, אבל להיות נשמה טובה. כשרנין בכתה ולא אכלה - היא היחידה שדאגה לה - ובזכותה היא אכלה. אז זה לא משנה מה היא לבשה כשעזרה לה נכון? שאר הבנות אכלו את הלב שהיא נמצאת בחדר ווידואים כל כך הרבה זמן.

יניבל1

New member
מי אגב עוד עשתה ניתוח פלסטי שם ואיפה?

מיקי אגב לא טוענת שלא עשתה ניתוח אף

מיקי התעצבנה ( אגב מתי לא)

כששאלו אותה האם עשתה ניתוח אף - כי האף שלהנראה יותר מדי מושלם. אז ישר קפצה כמו קוברה - למה כולם שואלים אותי את זה ? [ אגב ראיתי את התמונות שלה מהילדות - והיא מכוערת ברמות קשות].

יניבל1

New member
יש בה משהו שמאד עושה לי את זה משום מה

השילוב הזה של אמהות וביצ'יות וגוף טוב אני פתאום קולט כמה סקסית היא

cat h

New member
לא נראה לי שיעזור לה מה שלא תעשה

היא גברית

למעלה