שאלה לגבי צבירת פידבקים בהתחלה

kagdi2

New member
שאלה לגבי צבירת פידבקים בהתחלה

שלום קראתי כאן לא מעט תגובות והצעות על כך שמי שמתחיל למכור באיביי, מומלץ למכור מוצרים זולים במיוחד (נניח דולר שתיים) בכדי לצבור פידבקים חיוביים. השאלה שלי - לגבי חוקיות המצב הבא (מבחינת איביי) - אני מישראל, מעלה מכירה של מוצר, ומישהו מישראל זוכה במכירה (למישהו הזה יש חשבון פייפל חדש,והוא פתח חשבון חדש באיביי). האם יש להם בעיות עם זה שהמכירה היא מישראל לישראל? עוד שאלה - נניח ובוצעה מכירה למוצר - אני מישראל מכרתי לחבר מניו יורק. את הכסף הוא העביר דרך פייפל וכל העמלות שולמו כדת וכדין. האם אני חייב עדיין לשלוח את המוצר אליו? (השאלה היא מבחינת איביי, נניח והחבר הזה לא באמת צריך את המוצר הזה, ואנחנו חוסכים את עלויות המשלוח). מה דעתכם? האם הם בודקים מעקב אחרי משלוחים וכו'? חידה - יש לכם מלבן מעץ עם צלע אחת באורך 10 ס"מ וצלע אחת באורך 2 ס"מ, עליכם ליצור ריבוע תוך שימוש במלבן זה (הניחו שחובה להשתמש בכל החומר ואין איבוד חומר).

roeeya

New member
אל תתעסק עם איביי, הם מכירים את כל

השטויות. במיוחד לבקש מחבר שלך לשים עליך בידים. כמו כן לא מומלץ מכירת מוצרים דיגיטלים, לי ביטלו ככה 40 פידבקים ולגבי החידה, אני מפרק את המלבן ובונה ריבוע של 6 ס"מ צלע, לא הבנתי מה מסובך?

PROG3

New member
חח

רק שאם באמת תנסה לבנות צלע של 6 ס"מ תראה שזה לא כ"כ פשוט, שלא להגיד אפשרי. אני בכלל לא מבין משהו. שטח המלבן הוא 20. מכיוון שמשתמשים בכל החומר גם שטח הריבוע צריך להיות 20. משמע כל צלע בריבוע היא שורש 20. עכשיו , אתה באמת חושב שאני אתחיל לחשב מה צריך לעשות כדי להגיע לצלע של שורש 20 ? אם טעיתי במשהו או לא שמתי לב למשהו , תאירו את עיניי.

roeeya

New member
המלבן הוא חתיכת עת אחת או רק מסגרת?

לא אמרו אחרת אז הנחתי מסגרת.

roeeya

New member
יש!!!

אני מנסר את המלבן ל 5 ריבועים של 2X2 ומדביק אותם אחד על השני
ככה יש לי ריבוע, אמנם קצת בולט אבל לא אמרו שאסור שיהיה בולט, ולא בזבזתי חומר.

roeeya

New member
יש בכל זאת!!!!

אם מסתכלים מלמעלה זה ריבוע! אם תסתכלי מהצד זה מלבן

נראה לי שלא צריך ללכת עם שטח אלא עם היקף

יש לנו היקף של 24 ס"מ. ולכן כל צלע בריבוע צריכה להיות 6, אבל זה לא מסתדר...ממשיך לחפש את הטריק

kagdi2

New member
לא מבין איך הם יודעים שזה חבר שלי??

בא מישהו, ראה מוצר, פתח חשבון וזכה במכירה. איך הם יודעים שזה חבר ולא פלוני? ומה לגבי מכירה מישראל שמישהו מישראל זוכה בה? זה כשר?

roeeya

New member
חבר בחו"ל הם לא ידעו, וגם אם

לא תשלח לו הם לא ידעו. גם בארץ הם לא ידעו, אבל זה ירים דגל אדום, וברגע שתעשה את זה עוד פעם פעמיים יחסמו לך את החשבון. חבל...

tomerol

New member
לגבי 2

זה לא כשר, זה לא חוקי מבחינת איביי, אבל אני לא חושב שיש בעיה שתעשה זאת. הם לא יכולים לדעת שלא שלחת, הם גם לא יכולים לדעת שהוא לא שילם לך. (רק שים לב שאם אתה עושה זאת, עשה זאת עם איש אחד פעם אחת, פשוט גם אם אותו בן אדם נותן לך מיליון פידבקים, הם יחשבו כאחד)

kagdi2

New member
תודה! ושאלה אחרונה בנושא....

אני יצרתי קשר עם מס' מכרים בחו"ל שיקנו ממני בהתחלה את השטויות שאני אעלה למכירה. השאלה שלי היא - יווצר מצב שכמעט כולם יפתחו חשבון באיביי ופייפל באותה תקופת זמן - כלומר כולם משתמשים חדשים וכולם קונים ממני בפרק זמן קצר יחסית, האם מצב כזה מביא ל"עיקול" החשבון ע"י איביי? אני מדבר על מצב כשר שבו כולם באמת קונים, משלמים, ומי יודע אולי גם מקבלים את הסחורה

roeeya

New member
יעלו על זה מאוד מהר, הם מקשרים דברים

כאלה. חבל לך על המאמץ... או ננסח את זה אחרת, תתחיל להתאמץ

למעלה