שאלה לגבי צבירת פידבקים בהתחלה

kagdi2

New member
מסכים אתכם רק הייתי צריך לשמוע מנוסים אומרים

את זה. הסיבה העיקרית לחפזון היא שיש לי מוצרים יקרים יחסית, ואני לא רוצה לבזבז זמן במחקר על מה נמכר ב 5$.

evilihi

New member
....

זה מה שגורם לנו להראות רע באיביי - כל הממהרים למיניהם... היום כולם מחפשים איך לרמות ואיך לעקוף שיטות ולמרבה הצער זה לא רק באיביי....

אהה........

קח את המלבן חלק ל 5 ריבועים של 2X2 השתמש ב 4 רבועים וצור ריבוע של 4X4 נשאר בצד רבוע של 2X2 תחתוך אותו ל4 מלבנים של 0.5X2 צרף לכל צלע של הריבוע ונהיה ריבוע לא?

roeeya

New member
או! עלית על משהו

אם אני עוצם חצי עין ימין ואת החצי הנגדי של עין שמאל, מטה את הראש ופוזל טיפה זה בול ריבוע!

Nunatak

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש!

מחלקים ל4 של 2 ס"מ על 2 ס"מ ומצמידים את כולם ביחד. נוצר לנו ריבוע של 4 ס"מ על 4 ס"מ. את 2 הס"מ הנותרים מחלקים ל4 חתיכות של חצי ס"מ על 2 ס"מ. על צלע אחת פורשים 2 מהחתיכות ואותו דבר עושים על הצלע שצמודה אליה. נשאר לנו ....................... עהדגחעחל353ןעכע3963טןור369831-טיכ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו קלטתי שנשאר צ'ופצ'יק קטן ריק בגודל של חצי ס"מ על חצי ס"מ! בלאט! רגע! בעצם לא! מחלקים ל4 חתיכות של 0.4 ס"מ ופורשים אותן כמו שכתבתי מקודם... אבל עכשיו נשאר לנו 0.4 ס"מ לשים בפינה.

PROG3

New member
רגע רגע!!! אולי עכשיו!!

יכול להיות שהצלחתי! בואו אני אתחיל מההתחלה. יש לנו שני ריבועים אחד 4*4 ואחד 2*2. מי שלא מבין איך שיסתכל כמה מסרים אחורה. עכשיו כמו שרשמתי מקודם כבר הגעתי לזה שכל צלע בריבוע הסופי צריכה להיות שורש 20 , מה שאומת גם ע"י כותב החידה. מה שאני אנסה לעשות זה לקחת את הריבוע של ה2*2 ולהוסיף אותו לריבוע של ה4*4 כדי להגיע לריבוע של שורש 20 על שורש 20 אם ניקח את הריבוע של ה4*4 אני אצטרך להוסיף לו שני מלבנים על שני צלעות סמוכות כדי להפוך אותו לריבוע. החלק שאני צריך להוסיף לכל צלע בריבוע היא שורש 20 פחות 4. כלומר מה שאני צריך זה להוסיף שני מלבנים : 1 - מלבן של שורש 20 פחות 4 על שורש 20 2 - מלבן של שורש 20 פחות 4 על 4 לקחתי את שני המלבנים וצירפתי אותם למלבן אחד של : שורש 20 פחות 4 על שורש 20 פלוס 4 כלומר אם אני אצליח להגיע מריבוע של 2 על 2 , למלבן של "שורש 20 פחות 4 על שורש 20 פלוס 4" הצלחתי לפתור את החידה. נעבור לחלק השני של הריבוע הקטן : אני רוצה לחתוך את הריבוע לרוחבו למלבנים של שורש 20 פחות 4. ואני רוצה בנוסף לגלות כמה מלבנים אלה. איך אני אגלה : אני אחלק 2 (אורך הריבוע) בשורש 20 פחות 4 , ואני אקבל 2 לחלק ב "שורש 20 פחות 4". עכשיו אם אני אחבר את כל המלבנים הקטנים שחתכתי למלבן אחד ארוך , אני אקבל מלבן ברוחב שורש 20 פחות 4. עכשיו נותר לי לגלות את אורכו. את זה אני אעשה ע"י כפל של מספר המלבנים (2 לחלק ב "שורש 20 פחות 4".) באורך הריבוע שהוא 2. התוצאה היא 4 לחלק ב שורש 20 פחות 4. אם תעשו חישוב מהיר (או בעזרת מחשבון) תראו ש4 לחלק בשורש 20 פחות 4 שווה לשורש 20 +4. כלומר הצלחתי להגיע מריבוע של 2 על 2 למלבן של שורש 20 פחות 4 על שורש 20 פלוס 4 , ואני מקווה שסוף סוף החידה נפתרה. תעברו תראו שהכל נראה לכם נכון , ואני מקווה שכותב החידה ייכנס מהר להגיד לי אם צדקתי. איזה כיף
בטוח אבל יש פתרון הרבה יותר פשוט מהגהנום שעברתי כדי לפתור את זה נ.ב - כל פעם שרשמתי "שורש 20 פחות או פלוס ארבע" הכוונה שרק ה20 תחת השורש ולא גם הארבע

roeeya

New member
נראה לך באמת שאני הולך לבדוק את זה???

אם היית משקיע את הזמן הזה באיביי, לפחות היית מרוויח קצת כסף

PROG3

New member
הייתי חייב לפתור את זה

לא הצלחתי בהתחלה וזה שיגע אותי

למעלה