שאלה לגבי קורס מחשבות לקראת בחינות ההסמכה

שאלה לגבי קורס מחשבות לקראת בחינות ההסמכה

בוקר טוב לכולם, אני אמורה לגשת לבחינה של אפריל 2009. התחלתי לקבל ממחשבות את כל החומר וטפסי ההרשמה, ויש לי התלבטות: האם להירשם לקורס המלא או שהמפגשים יכולים להספיק ? (יש לי בבית ילדון בו שנתיים...) מעוניינת לשמוע מאלה שכבר עברו, לגבי האינטנסיביות של הקורס המלא, באילו שעות הוא מתקיים בד"כ וכו'. תודה והמשך יום מקסים, דנה

shno

New member
אם הבנתי נכון

ב"מפגשים" הכוונה למפגש של תחילת המרוץ (וקבלת הספרים האדומים ואוגדני החקיקה) והמפגש של סיום המרוץ. מדובר במפגש הראשון - כמה שעות אחה"צ-ערב: באים, מקבלים את הספרים והאוגדנים, ויש קצת הסברים על איך ללמוד לבחינה עם הספרים והחומר. המפגש האחרון הוא ארוך יותר - יום שלם - שבמהלכו פותרים 2 בחינות ועוברים עם צוות המומחים של מחשבות על הפתרונות, ומקבלים קצת עדכוני חקיקה וחומר לקראת הבחינה וטיפים אחרונים לפני המבחן. הקורס - נדמה לי שאפשר או פעמיים בשבוע (אם אני זוכר נכון, זה מ- 4 אחה"צ עד 8 וחצי או 9 בלילה) או פעם בשבוע בימי שישי - הרבה הרבה שעות... בעיקרון - אפשר לחיות בלי הקורס. אם זה סיפור מבחינתך (עם הילד), אז תוותרי. הקורס הוא ממש לא חובה. הוא עוזר קצת להיכנס לעניינים, להבין איך נראות השאלות בבחינות, מחדד דגשים מסויימים גם לגבי החומר (שלא זוכרים אותם עד שמתחילים את ה"מירוץ" והלימוד העצמי עם הספרים) וגם לגבי השאלות בבחינה (אם עשית קורס הכנה לפסיכומטרי או לבחינה דומה - הדגשים הם אותם דגשים בגדול - לשים לב לתשובות מנוגדות וכו' וכו'). בהצלחה!

קודם כל - תודה על התשובה המושקעת !

מדובר על 8 מפגשים של 3 שעות כ"א... סביר להניח שלולא הילד, הייתי נרשמת לקורס המלא בלי להתלבט בכלל, אבל חבל לי להירשם ולמצוא עצמי לא הולכת או הולכת ויוצאת באמצע... תודה ! עזרת לי!

למעלה