שאלה לגבי רשימת קדימה לכנסת...

מפלגה זה צוות ../images/Emo70.gif

ברגע שמפלגה מתנהלת כאוסף של טרמפיסטים אף אחד לא יודע מי מימינו ומי משמאלו... האם אתה באמת חושב שככה אפשר לנהל את המדינה ?!?

ATAF151

New member
איזה צוות

יש יתרון גם בקביעת רשימה ע"י ועדה מסדרת. האם אנשים כמו קצינת ח"ן ראשית (עמירה דותן) או סגנית מנהלת בי"ח שערי צדק (ד"ר רחל אדטו) או ד"ר דן בן ברוך כלכלן בעל שם עולמי היו נבחרים באיזשהו פריימריס?, הרי בפריימריס נבחרים או חכ"ים ותיקים ומוכרים או כאלו שהצליחו לעשות איזשהו דיל כזה או אחר וכמובן להיות משועבדים לבעלי ההון המממנים אותם. ברוב המפלגות הבחירה היא במרכז מפלגה שהוא גוף מושחת שמחכה לגובים. רק בעבודה הבחירות הם בפריימריס, אבל גם שם פרץ גייס עשרות אלפים בדרכים שונות ומשונות כדי שיצביעו לו ולאנשיו.

במילה אחרת: דיקטטורה.

לא פלא שאתם תומכים בשלטון יחיד, אתם מבקשים להפוך את כל המדינה לדיקטטורה בנוסח המפלגה שלכם, ובאמת, למה שהאזרחים במדינה יצביעו, אם אפשר להחליט עבורם...

אגב עדיין לא הבנתי דבר אחד

אם אין אצלכם בחירות פנימיות, אז בשביל מה בכלל אתם צריכים מתפקדים?

דווידו

New member
אין פריימריס בקדימה

התכנית המקוןרית היתה ששרון לבד יחליט על רשימת קדימה לכנסת ,אך כעט שנבצר מימנו לעשות זאת כנראה שאולמרט יעשה זאת אולי בעזרתו של פרס

אדם אחד בוחר את כל הרשימה כולה

ושמו אהוד אולמרט, מה שנקרא הדמוקרטיה במיטבה.

ElvisAlive

New member
תגיד

איך הייתה מפלגת העבודה כשקמה? איך חדשה שרק לפני זמן קצר הוכרה כמפלגה אמורה כבר להיות אם מפקדים וסניפים ומוסודות? ומה זה משנה בכללאיך נבחרת הרשימה? יש רשימה והעם בוחר אם לבחור במפלגה. זה כמו שבעבודה ובליכוד יש שיריונים. זה דמוקרטיה?? לא! המתפקדים בוחרים אנשים מסויימים ובגלל שיריונים משנים את הרשימה.

naharon10

New member
סדר בדברים!!

1. מפלגת העבודה התחילה לבצע פרימריז בשנת 1992, קצת יותר מעשרים שנה אחרי הקמתה!! מאיפה החוצפה לדרוש ממפלגה אחרת פריימריז אחרי פחות משנה להקמתה? 2. 20 אלף מתוך ה60 שהצביעו בעבודה הם מתפקדי הארגזים. לא בכדי ברק לא רץ בפריימריז , והוא צדק עמיר מרצ הצליח לדחוק את כל אנשיו לקידמת הרשימה ואת אויביו החוצה! לא בדיוק פריימריז הוגנים... 3. מישהו ספר את כמות השיריונים ברשימה? עמיר מרצ יכול להיות מפקד השיריון!! על מה כל הבלגן? על 8 מקומות? ומה כל השאר ? זה לא וועדה מסדרת? דיי ליפיי הנפש!! 4.מילה על הליכוד- כחלון מקום שלישי!!! יש למישהו ספק ששיטת המרכז נכשלה. מי שחושב שלא שיסביר לי מי זה כחלון בבקשה?? 5. את הציבור לא מעניין איך נבחרה הרשימה אלה מי יש בה!! אולמרט,פרס, ליבני, דיכטר, שיטרית,מופז,איציק, גדעון עזרה, רמון,רייכמן. זו הנבחרת הטובה ביותר!!!! תהייה דרך בחירתם כפי שתהייה הציבור רוצה לראות רשימה טובה!! ושל קדימה היא רשימה מצויינת.

tiptipon666

New member
בקשר לשריונים....

במפלגת הליכוד השריון של סילבן שלום הובא להצבעה במרכז המפלגה ככה שאי אפשר להשוות.

bhnadav

New member
הו הו...

בתור מומחה לדמגוגיות אני מתפלא עליך (או שבעצם ההיתממות גם היא סוג של דמגוגיה). ברור שזו דמגוגיה
אתה משתמש בעובדה קיימת כדי לסלף את המסקנות שיוצר הקורא מהעובדה, בגלל צורת הצגת העובדה

תגמור קודם תיכון, ואז תדבר איתי על

דמגוגיה. מה קרה? למדת מילה חדשה בבית הספר?

אני רוצה

לא אדם אחד בוחר את הרשימה. כל חברי המפלגה יחד, בשיתוף עם יועציו של רה"מ אריאל שרון מרכיבים את הרשימה של קדימה. וגם זה, רק בבחירות הקרובות - הרי מדובר במפלגה חדשה. בבחירות הבאות כבר הרשימה תיבחר ע"י פריימריז פתוחים. וכתבתי את זה כבר כמה פעמים, משום מה, אתה מתקשה להבין את זה...

רק מבחן התוצאה

הוא שקובע. ואיך שלא תסתכל על הדברים במבחן התוצאה רשימת קדימה היא הטובה ביותר לא רק בבחירות 2006 , אלה מאז קום המדינה, נבחרת עם מיטב הניסיון הציבורי והרעיוני, אישים בשיעור קומה. אני מזמין כל אחד ממכם להיכנס לסניף סטימצקי הקרוב לביתו ולראות כמה ביוגרפיות נרשמו על פרס שרון וכ"ו וכמה על אנשי רשימת הליכוד והעבודה (מישהו הזכיר את בוז'י כחלון?).

אם כך בוא אני אשאל אותך רק שאלה אחת

מי אמור להיות שר האוצר שלכם ומה המדיניות הכלכלית שהוא דוגל בה?

לדעתי?

אני לא מרכיב את הממשלה, אבל אני אגיד לך מה אני חושב: אבישי ברוורמן מהעבודה, לאחר הרכבת הקואליציה של קדימה - עבודה בראשות אהוד אולמרט.

לדעתי?

דן מרידור הוא אופציה ריאלית חבר אישי של אולמרט והוא בהחלט אופציה אפשרית. חוץ ממנו פרס מוכשר והביא לעצירת האינפלציה המשתוללת בשנות ה80 ליבני מוכשרת, ואםילו מאיר שיטרית.

למעלה