שאלה לגבי שמיכה לתינוק

גם אני עושה כך העבודה יוצאת נקייה

ואין הרבה קשרים מאחור וחוטים . הבטנה נותנת גם שמירה על העבודה ממליצה כותנה .זה סוג בד שנשאר יציבוקל לעבוד איתו.
 

maybesure

New member
כמו שהבטחתי הצילומים:

הדוגמה מצד ימין של הסוודר (חיצוני)
 

ליאתו

New member
מעדכנת שניסיתי וזה עובד!

אני סורגת לעצמי עכשיו תיק קטן (תיק סריגה?) עם דוגמת פיל; שיחקתי קצת עם האצבעות עד שהבנתי, וזה ממש לא קשה. אבל מה, זה מגדיל את הבעיה של הסתבכויות החוטים. לא נורא.
 

ליאתו

New member
תודה על ההסברים

אני סורגת משהו יותר פשוט בנתיים, ואני אנסה את זה בו. אם יש לך תמונה, בכל אופן, זה יעזור ואשמח אם תצרפי.
 

maybesure

New member
הוספתי תמונות, עייני בהן

הטכניקה באמת באמת לא מסובכת. אני בטוחה שתצליחי
 

טובה ב

New member
תודה על ההסבר מאיר העיניים שלך

עד היום נמנעתי מסריגה עם דוגמאות של עיניים נספרות (כמו בריקמת צלבים, למשל) בגלל עניין משיכת העיניים, ולפי ההסבר שלך אני רואה שזה פחות נורא משחשבתי. הבעייה היא עם צרור הכדורים, שנגררים אחריך תוך כדי העבודה בכל מקום, בעיקר סביב רגלי הכיסא. נזכרתי בעצה שקראתי מאוד מאוד מזמן (כשעיתוני הנשים עוד לא היו אפילו בצבע) והיא: להכניס כל כדור לשקית ניילון, לסגור את פתח יציאת החוט בגומיה, שתהיה מהודקת דיה, כדי לא לתת לכדור לכדרר החוצה, אבל תאפשר לחוט לזרום. נדמה לי שזה יכול לצמצם את הבלגן, נכון?
 

maybesure

New member
בהחלט רעיון מדליק!

אני בימים ההם הייתי יוצרת כדורים קטנים, וקושרת כל כדורון בגומיה כאשר החוט הנסרג נמשך מתוך הכדורון. באמת חתיכת בלאגן. מה עושים כבכל זאת רוצים לסרוג בכל מקום? סורגים עןוד פריט בצבע אחיד. זה לנסיעות והמצוייר לבית
עדיין מחפשת את החוברת עם ההוראות.. איזה פורום חמים ונעים פה
 

טובה ב

New member
מה זה מזדהה איתך!?

יש לי תמיד במצב הכן עבודה מתאימה לכל סוג של תור או הרצאה או נסיעה ממושכת בתחבורה ציבורית: מתאימה מבחינת אורך המסרגות והרעש שהן משמיעות, כדי לא להפריע. בהרצאות משעממות, למשל, אני רק רוקמת, כי זה לא עושה שום רעש.
 

maybesure

New member
לא מאמינה שיש לי אותו..

בטח סרגתי אותו מאיזו בורדה עתיקה. הסוודר הזה ועוד 4 כמוהו נסרגו בשנות ה 80 המוקדמות. שניים שרדו עד היום, המצולם היה שלי, יש גם אחד בהיר שהיה של בעלי. היום הבת לובשת את שניהם. אם אתקל בתרשים, אסרוק ואעלה אותו לכאן
 
למעלה