שאלה לגבי תביעה מוזרה גם של חברת השכרה

שאלה לגבי תביעה מוזרה גם של חברת השכרה

פתאום קיבלתי הודעה על תביעה על נזק לרכב בגלל תאונה לפני יותר מ-4 שנים .

הם יכולים לתבוע עכשיו?

חוץ מזה הרכב לא קיים יותר, נמכר ולכן אין גם ביטוח. אם היו תובעים בזמן היו צריכים לפנות לחברת הביטוח. כנראה יש כאן משהו שקרי.

אני לא מתכוונת להתייחס, ואם הייתי עוברת דירה?
דברים השתנו מאז , בכלל שלחו לשם של הגרוש שלי

gady18

New member
לתבוע אפשד 7 שנים אחורה

אבל אם יש שיהוי בלתי סביר , ניתן לבקש נזקים ואו מחיקת התביעה , וכמו כן ניתן לטעון לחוסר אשמה , ואי אפשרות להוכיח בגלל הזמן הרב שעבר. בכל מקרה למרות שאין ביטוח במקרה של צד שלישי ניתן להפעיל את הפוליסה הישנה
ולקבל יעוץ משפטי ויצוג. וכמובן צריך לבקש תעוד , בכל מקרה בתביעה צריך להוכיח אשמה. אם התביעה היתה מידית
היה ניתן לבדוק את הרכב ולהוכיח חוסר אשמה , בגלל הזמן הרב שעבר , בעצם נוצר כשל ראיתי.
מה שצריך לעשות זה למצא את מספר הפוליסה הישנה ולבקש מהם לתבוע את חברת הביטוח.
בכל אופן רצוי להתיחס, לכל תביעה. ורצוי גם לבקש הוצאות בגלל השיהוי הבלתי סביר, אם יש.

הם שלחו חשבוניות וכו'

וכתבו שצריך להסכים לשלם או לדחות תוך 30 יום אחרת יתבעו .... מנסים להפחיד. כנראה עשו כבר שיפוץ על הדרך לאוטו ועכשיו מנסים להוציא כסף

mr dish

New member
פחחי וצבעי רכב, כמו לא מעט סוכני ביטוח, מכירי

ם זאת היטב כשיטת ה"מצליח" הפסולה של חברות ההשכרה להרויח עוד על חשבון פריירים מתחלפים...

gady18

New member
אם אתה מודה באשמה בתאונה אז אתה צריך לשלם

אם אתה טוען שלא אתה אשם , הם צריכים להוכיח , ואז השיהוי עלול להיות לרעתם.
בכל מקרה מי שצריך לטפל בזה זאת חברת הביטוח צד שלישי סאותה תקופה , כמו כן אם אין צילומים ניתן לטעון שתוקנו
דברים שלא קשורים לתאונה , וכמובן לא ניתן להוכיח את הנזק האמיתי לאחר זמן כה רב.
ניסף לכל טכנית אפשר לתת מתונים של מישהו אחר.

mr dish

New member
כן אבל...כמו בכל שיטת "מצליח", די באחוז מסויי

ם של פחדנים חסרי מידע או אומץ לברר, המעדיפים להפטר מהצרה החדשה הזו תמורת כמה אלפי שקלים...ובכך הם משחקים לידי השיטה הנלוזה.

למעלה