לא, זה לא נכון, בשנים האחרונות משווקים בארץ שייטל כשר.ניסיתי לברר אצל הקצב הכשר שלנו אם יש לו שייטל ( שבאנגלית ראיתי שנקרא round steak והוא אמר שלא מכיר וחושב שזה חלק לא כשר. האם זה נכון? אם מתכון מציין שייטל , במה הייתם מחליפים?
בישראל יש שייטל מתוצרת אדום אדום. לא ראיתי מיובא. נתח יקר יחסית. לדעתי יש לו הכשר של הרבנות אך לא ראיתי בכשרות יותר מהודרת. גם לדעתי הדבר נובע מכך שהוא מהחלק האחורי של הפרה, מהאחוריים/הישבן. חלק מאד רך יחסית, אצלי הכי אוהבים שאני מכינה ממנו שניצלים ממש מושלמים, וכמו שאחרים כתבו כאן - מתאים מאד גם לסטייקים, הקפצה וכל מנה אחרת של בישול מהיר יחסית. באופן מסורתי, יש מי שיחליף אותו בסינטה (שאני אישית פחות אוהבת), באנטריקוט (שיותר שמן ממנו) או בפילה שלפחות בישראל הוא יקר להחריד.ניסיתי לברר אצל הקצב הכשר שלנו אם יש לו שייטל ( שבאנגלית ראיתי שנקרא round steak והוא אמר שלא מכיר וחושב שזה חלק לא כשר. האם זה נכון? אם מתכון מציין שייטל , במה הייתם מחליפים?
אני חושב שחלקים אחוריים דומים. תלוי בכל מקרה במה את רוצה להכין.איזה נתח היית אומר שהכי דומה לו?
אני מחליפה עם סינטהאיזה נתח היית אומר שהכי דומה לו?
סינטה זה לא נתח אחורי.אני חושבת שזה גם נתח אחורי שעובר ניקור ושלא נמכר אצלינו
סינטה זה לא נתח אחורי.
איזה יופי. בדיוק בשביל זה יש שייטל ולדעתי כל החלופות שהוצעו כאן, כולל אלה שאני הצעתי, פחות מתאימות משייטל אמיתי.אז תהנו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.