שאלה לגבי תשלום בזמן הכשרה

מצב
הנושא נעול.

Noaal

New member

שלום שלום, רציתי לדעת האם חברה ציבורית ו/או פרטית, המחייבת מועמדים לתפקיד לעבור הכשרה (שהיא גם ממיינת) במשך חודשיים, מחוייבת בתשלום על תקופת ההכשרה, אם היא מספקת, מדים, נסיעות וארוחת צהריים? ההכשרה מתקיימת מדי יום, במשך כל היום.

כן.

שלום שלום, רציתי לדעת האם חברה ציבורית ו/או פרטית, המחייבת מועמדים לתפקיד לעבור הכשרה (שהיא גם ממיינת) במשך חודשיים, מחוייבת בתשלום על תקופת ההכשרה, אם היא מספקת, מדים, נסיעות וארוחת צהריים? ההכשרה מתקיימת מדי יום, במשך כל היום.
כן.

Noaal

New member
הקשר הוא ../images/Emo36.gif

הקשר הוא

אם אני עוברת הכשרה ללא תשלום במשך יום שלם, 5 ימים בשבוע שבעה שבועות איך אני אמורה לשלם את שכ"ד? האם באמת זה חוקי לא לשלם על הכשרה? נראה לי תמוהה..

אבל כתבתי שהם כן חייבים לשלם לך.

הקשר הוא

אם אני עוברת הכשרה ללא תשלום במשך יום שלם, 5 ימים בשבוע שבעה שבועות איך אני אמורה לשלם את שכ"ד? האם באמת זה חוקי לא לשלם על הכשרה? נראה לי תמוהה..
אבל כתבתי שהם כן חייבים לשלם לך.
שאלת אם החברה מחוייבת ואני שכן.

שיר ורד

New member
עדיין לא הבנתי את הקשר

הקשר הוא

עדיין לא הבנתי את הקשר
מה הקשר בין הכשרה/עבודה לתשלום שכ"ד? בגין הכשרה מגיע לך שכר, בין אם את צריכה לשלם שכ"ד ובין אם לא.

Noaal

New member
הטעות כולה שלי

עדיין לא הבנתי את הקשר
מה הקשר בין הכשרה/עבודה לתשלום שכ"ד? בגין הכשרה מגיע לך שכר, בין אם את צריכה לשלם שכ"ד ובין אם לא.
הטעות כולה שלי
לא הבנתי את תשובתו של יוסאריאן, חשבתי שהוא מצדיק את החברה ולא אותי ולכן תהיתי מאיפה אני אמורה לממן את השכ"ד שלי. עם כולכם הסליחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה