שאלה לגבי RFM

יניבניב

New member
שאלה לגבי RFM

Are fm? כי וואלה ביננו שאלו אותי ואני אנא ערפאמ? ובכלל איך עושים מזה פו הדוב?

pickit

New member
וואלה ../images/Emo11.gif

שקם את עצמך

יניבניב

New member
הקפצה

נמאס כבר שלא עונים לחדשים, קצת נימוס לא יזיק פה לאף אחד, זהו, אני פורש מהפורום הזה, בגלל שהכל פה סתם קליקה סגורה.

יניבניב

New member
אני מאוד מצטער אבל

זה שלא קוראים לי נאני או ביגל או גביזון או פיקית, לא אומר שלא צריך לענות לי. מתי כבר תבינו שהפורום נועד לטובת כולם ולא רק כדי לצחוק עם החברים שלכם....

odedee

New member
אתה לא מבין.

אנשים קוראים הודעות גם אם הן מגיעות לעמוד 5. אין צורך להקפיץ. אני מתאפק להישאר מנומס. אם לא ענו לך כנראה שלא יודעים את התשובה.

יניבניב

New member
אני ממש מתנצל

כנראה לא הבנתי בגלל שאני חדש בפורום החברתי, אני קורא את הפורום שלכם כל יום ולומד ממנו הרבה אשמח להיפגש עם ההנהלה החדשה וללמוד את הכללים.

odedee

New member
הנה, עכשיו יעזרו לך.

אני רואה שפנינה הגיבה, ואני בטוח שהיא תעזור לך עם פו הדב. שתי סוכרזית בשבילי.

odedee

New member
אני לא סוכרזית!

למה לדרדר את הדיון לפסים אישיים?

odedee

New member
גם לך ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo13.gif

nani nani

New member
טוב עכשיו הגזמת!!!!

השתלדתי לא לענות לך עד עכשיו, אבל זה כבר עובר כל גבול.. אנשים כאן לא יושבים מול המחשב כל היום.. ולא חייבים לך שום דבר.. אני לא מקבלת כסף מזה שאני אענה לך... אני אענה למי שאני רוצה!! אני אצחק על מי שבא לי ועם מי שבא, ואף אחד כמוך.. שתם אחד שאפילו לא נמצא כאן יום, יגיד לי מה לעשות... מקווה שהבהרתי את עצמי... יום טוב

beagle

New member
שמע, למרות שאני לא מנהלת הפורום

אני חייבת להכניס הנה הודעה עם טון ניהולי... יש גבול לתלונות הלא מבוססות על "קליקה" ועל "חברה סגורה". לא טוב לך - אל תכנס לפורום! ועוד לזרוק ככה שמות של חברי פורום כאילו כלום, אני מאד לא אוהבת את הגישה שלך.

אתם לא נחמדים../images/Emo88.gif

אולי הבחור החדש לא יודע לקרוא? אתם צועקים עליו, ומפנים אותו למדריך לפורומיסט. תבדקו קודם, אם הוא יודע לקרוא מלה כזאת קשה. יניבניב, אם תפנה אלי במסר , אולי אולי אולי, אבל רק אולי, אוכל להסביר לך איך לא עושים את פו הדב. חגית.

nani nani

New member
חגית..

את לא יכולה לקבוע שאנחנו לא נחמדים... תראי מה הוא עושה כאן.. מעליל עליות על חברי הפורום... אני אישית ממש נפגעתי ממנו. להגיד שאם מישהו הוא לא נאני אז הוא לא יקבל תשובה - זו חוצפה לשמה!! אם הבחור הזה יניבניב או איך שלא קוראים לו, רוצה שלהבא יתייחסו אליו אני מייעצת לו כמו קודמיי, לקרוא את המדריך לפורומיסט המתחיל וגם את המילון. למה מי הוא חושב שהוא שככה הוא יגיד עלינו? בסך הכל בחור חדש... יקח לו זמן והוא ילמד את רזי הפורום..

למעלה