שאלה לגבי RFM

יניבניב

New member
טוב יש גבול!!

חוץ מפנינה המתוקה שעזרה לי, כולכם רק יודעים להעיר ולהגיד כל מיני דברים מעצבנים בטון ניהולי ולקלל , אבל מעבר לזה - יוק! תשמעו נראה לי שלא רק שאתם לא נחמדים, אתם פשוט לא יודעים כלום ולא מבינים לא בבישול ולא באפייה ובעיקר לא בRFM ולכן לא עניתם. אני פורש רישמית מהפורום הזה, מי שמחפש אותי אני בפורום גורמה, שם אמנם צועקים עליך אם אמרת "כוס סוכר" אבל לפחות מתייחסים. נ.ב מי שיראה את גביזון שימסור לו "מה קורה אח שלי הכל טוב, פצצות? סבבה אגוזים"

beagle

New member
"סבבה אגוזים"? איזה סוג של אגוזים?

אני לא מעבירה לגביזון מסרים שלא נבדקו לעומקם.

nani nani

New member
אתה לא יכול ככה לקבוע במה אנחנו

מבינים ובמה לא.... פשוט אחרי היחס המזוויע שנתת כאן לאנשי הפורום אתה מתפלא שאף אחד לא מוכן לעזור לך?!

יניבניב

New member
תפסיקי תפסיקי לכסת"ח

ותודי כבר שאת לא מבינה כלום נ.ב אם מישהו יראה את גביזון שימסור לו "מה עניינים אח שלי הכל טוב, פצצות? סבבה אגוזים"

gabizon79

New member
אחרי שהכנסתי ניב לשוני חדש לפורום

אני לא לוקח אחריות... יניב...וואלה הכל טוב, מי כמוך יא נסיך!
פעם הבאה אני מבקש דברים כבדי משקל כאלה להעביר לי במסר...יש מקום וזמן לכל דבר...
וחוץ מזה...מה קורה אחי? הכל בפנים?

gabizon79

New member
../images/Emo11.gifיש לי קשרים

בקרוב ייצא מילון ביטויי פורום חברתי...תתעדכן..

nani nani

New member
אני?! ../images/Emo12.gif

יא חתיכת ***********. אתה באמת לא רצוי כאן. לך לך לפורום אחר... שם אולי יעזרו לך. ויניב -
אתה מלך...

ווין תו

New member
מישו קרא לי?

למה אני צריכת לקבל מסרים על התנהגות לא נאותה? שכחתם שעכשו חופשת הקיץ וגם לגגנת מגיע לנוח

bali

New member
מנהל
אחרי שקראתי את "קבלת הפנים" הזו

אני בשוק מכולכם! בא בחור חדש, שואל שאלה, וכולכם "מתלבשים" עליו. אני גאה בגביזון 79 ובפנינה המקורית שידעו איך להתנהג! כל הכבוד! ויניבניב - קודם כל ברוך הבא
. אתה בטח כבר מצטער שבאת אבל אל תדאג, המשוגעים יירגעו. לגבי עוגת RFM עם פו הדב, הנה עוד גרסה של העוגה. אם תרצה הסברים פנה אליי במסר אישי

odedee

New member
סליחה, כן?

אבל הבחור הזה החצוף מנסה לסכסך. זה לא מקובל! חוצמזה, למה במסרים אישיים? זה דבר של מה בכך, הרי כל הפורום מתענין, שנלמד כולנו!

bali

New member
מנהל
מסכסך או לא, אתם מוסיפים שמן לקונפי

וזה לא בסדר. אם אתה מתעקש ללמוד איך עושים עוגת פו הדב, אני אלמד את כולם

יניבניב

New member
תודה באלי

סוף סוף צדיק אחד בסדום יאללה בואי נברח לסוציומטים האלה, ונפתח לנו פורום משלנו... איך נקרא לו את שואלת? אנאערfm??

bali

New member
מנהל
בכייף!

ולדעתי פורום אנאערFM זה שם מצויין!
שנצרף את מיכל שין לפורום שלנו בתור מומחית?

gabizon79

New member
סליחה...סליחה...

איך פותחים..פורום חדש בלי טועם מיקצועי?(מקצועי עלק...) נו אני ינקה שירותים...יעשה כלים...

bali

New member
מנהל
בגלל שראיתי שפרגנת ליניב, אני בעד!

אתה תצורף לפורום שלנו בתור רוחץ כלים וטועם מקצועי, אם זה מקובל על יניב כמובן.

bali

New member
מנהל
מבחינתי כן אבל דרוש אישור מיניב

אז אם הוא מסכים, גם אני מסכימה. כל עוד זה לא כולל את האנשים חסרי הסבלנות שמתנכלים לחברים חדשים שעושים רושם כל כך טוב כמו יניבניב למשל. מה הוא עשה רע למישהו?

יניבניב

New member
בדאי

אני על המקום נותן לה צבע אדום ולא כמו ההנהלה פה שנתנו צבע אדום למי שלא מגיע לו רק בגלל שהוא חבר שלהם. בושה.

למעלה