שאלה לגברים בפורם....

שאלה לגברים בפורם....

איזה סגנון נשים אתם מעדיפים? בחורה רזה עם בטן שטוחה ויפה... בחורה שיש מה להחזיק... בחורה שמנה .... אני שואלת כי נכון לעכשיו אני מוצאת את עצמי עושה דיאטה כבר תקופה המטרה שלי היא להגיע לבטן שטוחה ויפה ועכשיו חשבתי לי למה בכלל אני עושה את זה? 1.אני רוצה להיות סקסית יותר... 2.אני רוצה להרגיש יותר טוב עם הגוף שלי... הסעיף השני תלוי בי אבל בכל זאת הסעיף הראשון תלוי בעיני המסתכל... שזה למעשה הגברים בחוץ (ולפעמים גם נשים
) לכן חשבתי לי מה דעתכם לגבי זה ואיזה סוג בחורה רוב הגברים מעדיפים.

גברי3

New member
אניאישית מעדיף את

הנשים ש"יש מה לתפוס", כהגדרתך... לא שטוחות ולא נוזלות... והגיל אחחחחחח הגיל כמה שיותר בשלה יותר טוב עד גיל 50... מנסיון...

גברי3

New member
ידיים למעלה, על הראש

אני מבין שלא הבנת... אני תמיד מעדיף נשים "שיש מה לתפוס" אצלן... ובטן שטוחה לא עושה לי את זה, לגביי החזה, אני חושב שיש חסרון בחזה שטוח, כשמה שקובע זה האנרגיות... מורכב? אני שמח - זה יכול לשקף אותי....

הנסיכה3

New member
איזה כייף..........

היי גברי, איך מבלי משים, מתחת חיוך על פניה של אשה. לא רזה.... לא זקורה אחרי 3 לידות... כמעט נושקת לחמישים........ מרגישה כל יום כל כך סקסית אבל...חוששת........ מהגברים שמסביב שמא, הגיל. התרגיל, כבר לא אותו דבר... תודה גברי יקר נתת לי שמחה לשינה מתוקה.......

גברי3

New member
שלום ובטחון!

את יכולה להיות רגועה ובטוחה, גברים רבים שלמדו להכיר את ניחוחה של האשה לא הגיל ולא התרגיל לא הזקירות ולא הנפילות... האשה שבך, הרצונות, התשוקות, האין משחקים וכאמור הניחוח... הם המובלים לעינו ולכל שאר המטעמים של הגבר. בעיני, אשה בשלה כגילך, שאוהבת את עצמה, היא מושא לחיזור עבורי...

הנסיכה3

New member
עשית לי את היום........גברי

היי גברי עשית לי את היום.... השנה....... ובכלל... כיוון שיום הולדתי חל בשבוע הבא.... ומחשבות על יובל שנים צצות,עוברות בראש....... זו המתנה הראשונה שקבלתי ליום הולדתי ממך והיא חשובה ונפלאה. תודה. ןבתור שכזאת תזכר מאד........

../images/Emo24.gif

אני מחפש בחורה שתראה כמו נעמי קמבל,שיהיה לה שכל כמו אלברט איינשטיין וגמישות כמו נדיה קומנצי.שאני אמצא אני מבטיח להודיע לך.

voguemaster

New member
זה לא כ"כ חשוב

הפרטים הקטנים לא ממש חשובים. מה שחשוב זה שהיא תעשה לי את זה. וזה קורה בגלל דברים אחרים (לא מדבר על אופי ופנימיות כרגע). יש מספיק פרמטרים שקובעים אם אני נמשך לבחורה גם מבלי להסתכל על יופי גולמי. בכל מקרה, אם זה יעשה לך הרגשה טובה, go ahead!

voguemaster

New member
אני אנסה להעביר את המסר

אבל אני בספק אם אני אצליח, אז here goes: כמו שאמרתי הדברים האלו נחשפים רק אחרי התבוננות מסוימת. הדבר הראשון והכי משמעותי זה המבט בעיניים. עיניים יפות זה כמובן עוזר אבל זה לא הדבר החשוב כמו שכולם חושבים. תלוי איזה מבט מסתתר מאחוריהן, איך הן מדברות אל העיניים שלי. *זה* החלק החשוב ביותר. הלאה, שפת הגוף בכללי מאוד משפיעה עליי. כלומר, הבעות פנים, התנהגות, תנועה, יציבה ועוד מלא פרמטרים אחרים שאפשר לשים לב אליהם רק אחרי כמה זמן. אלה הפרטים הקטנים שעושים את ההבדל. אני אוהב יופי כמו כל אחד אחר, אין לי שום בעיה להסתכל על מישהי שנראית סוף הדרך ולהזיל ריר (אני מזיל רק פנימה כך שלא רואים
), אבל זה לאו דווקא אומר שהיא ממש ממש עושה לי את זה. המצב ההפוך גם קיים כמובן. כמו שאמרתי, הפרטים הקטנים עושים את ההבדל. יופי גולמי זה נחמד ולפעמים אי אפשר להסתדר בלי זה, אבל זה חלק קטן יותר מהמשוואה.

voguemaster

New member
תיקון טעות..

בתגובה הראשונה שלי כתבתי שהפרטים הקטנים לא חשובים. זה היה תיאור לא מדויק. התכוונתי שם ליופי גולמי. התכוונתי שם לפרטים כמו בטן כזו או אחרת, ישבן כזה או אחר וכד'...

זאת אומרת

שאתה רוצה מישהי שמרגישים את החושניות ממנה בצורת ההליכה,דיבור,התנהגות בכללי שלה? לבחורה צרכים להיות כלים כדי שהיא תוכל להרגיש חושנית ולזוז בצורה יפה... לבחורה שמנה למשל תהיה הליכה פחות מושכת מלבחורה רזה... זו סתם דוגמה.. הבנתי אותך טוב או שטעיתי?

חזקוש

New member
חתלתולה לשאלתך:-מה אני מעדיף???

אישה עם גוף רזה ומותניים צרות ישבנים קטנים ורגלים ארוכות יחסית לגוף. הפנים שיהיו נעימות למראה. אבל הכי חשוב !!!!!! זה הדיבור וההתנהגות התנועה והחיות כי זה כנראה מה שיעשה לי את זה, זה, מה שאני מייחל לעצמי שיקרה. אני רוצה משהיא שתלהיב אותי עד כלות.

למעלה