הבנות שיש להן מה לתפוס מגרות אותי בטירוף. אני מדבר על מישהי שיכולה ללכת עם חולצת בטן בלי שיראו לה עצמות או שהבטן תישפח לה החוצה. אני מוצא את זה מאוד סקסי בבחורה
שההגדרה של זה מבולבלת מדי!! אני יכולה ללכת עם חולצות בטן וזה לא ישפך החוצה ואני רחוקה מזה שיראו עצמות אבל בכל זאת גם אם אני ארזה עוד קצת עדיין לא יראו עצמות אז אני אהיה יותר או פחות מושכת?
יש מלאות שנראות ממש סקסיות ויש רזות שלא נראות טוב יש גברים שאוהבים רזות אבל רוב הגברים אוהבים מלאות במרומות הנכונים שהם תחת וחזה וקצת בבטן גם אותי כאלה בחורות מלאות במקומות הנכונים מדליקות וגם לעומת זאת בחורות מעוצבות כמו גוף של דריכת אירובי מאוד יעשה לי את זה גם הכל תלוי בפנים ובמה שהבחורה לובשת ואיך שהיטא מציגה את עצמה זה לא פחות חשוב מהמבנה שלהבכל מקרה אני יודע שלשמנות ולאנורקטיות אני בטוח לא נמשך
שתהיה דבר ראשון יפה בפנים ואפילו נאה מבחינת גוף שלא תהיה שטוחה אלא רזה או חטובה עם חזה גדול ומעוגל הרי דבר ראשון אתה צריך להימשך בפנים ואחר כך בגוף וכן מה לעשות אנחנו חושבים דבר ראשון על מין זה כיף ותודי שגם את רוצה שלך שי
מעדיף בחורה חכמה, שנונה, מצחיקה, משוחררת,עצמאית,אסרטיבית, מתקדמת,משיגנית,חמה,אוהבת,שלא מתעסקת יותר מידי בגוף שלה והעיקר שלא תרצה לנהל לי את החיים ולהוכיח שהיא טובה יותר או יודעת יותר.
ואם הבחורה תהייה ככה אבל מכוערת תצא איתה? למה אתה משחק אותה לא שטחי כולם בהתחלה מסתכלים עם המראה החיצוני של הצד השני אבל ברגע שיש משיכה חיצונית כבר יותר מתעסיקים במה שיש לצד השני להציע מבחינת אופי ואישיות
ופרופורציות ביחס של הגוף. המבט החם בעיניים, הליטוף המענג והמגע הרך של הלשון. זה לא המשקל קובע אלא המשיכה ההדדית ושלא כל מה שיהיה חשוב כשביחד זה למהר ללכת לישון.