שאלה לגברים ולנשים

sagi24

New member
שאלה לגברים ולנשים

לגברים מה החלק בגוף האישה שהכי מדליק אותכם? ולנשים אותה שאלה מה החלק שהכי מדליק אותכן בנו הגברים? ואני יתחיל לענות מה שהכי מדליק אותי בבחורה זה התחת החזה הוא רק במקום השני ואני מוכן שלבחורה יהייה חזה יחסית קטן נגיד בי 70 אבל תחת מדליק ורצוי בחוטיני ואל תגידו זה לא נוח כי אני לובש על הזמן רק חוטני:))))

Baby Boo

New member
אממממ

העצמות של האגן אלה שעושות את המשולש.. זה מדליק וחלק חיוני.... כניראה איבר. כל מה שקשור לסיפור בכלל... לפני שמגיעים אליו אחרי..

Vdrums

New member
בטן...

זה המקום שבין לבין... אבל אם כבר העיניים זה דבר חזק. במיוחד שהן מדברות...

אין דבר כזה

אין חלק אחד שמדליק. אני מכירה מישהו עם תחת מושלם שפשוט לא עושה לי את זה בגרוש. ויותר מזה, אני מכירה את הבחור המושלם, יפה עד כאב, כל פרט במקום הראוי לו והוא לא עושה לי כלום כשאני רואה אותו. כי פשוט אין לו את זה... זה תלוי בתנועות תוך כדי דיבור [ובשלב מאוחר יותר, תוך כדי דברים אחרים...], תלוי בתזוזת העיניים, תלוי בהמון דברים.

sagi24

New member
תשובה

חזה A זה פיצפון A=אהה B=בסדר C=סבבה D=דבה התכוונתי שאני מוכן שלבחורה שאיתי יהייה חזה קטן ולעומת זאת תחת סקסי התכוונתי קטן שזה בי 70 הרי אני לא רוצה בחורה עם 2 פיטמות וזהו

גבר בחוטיני זה אחד הדברים המזעזעים

שיש עלי אדמות. והחלק שהכי מדליק אותי בגוף של הגבר, הוא הפנים, במידה והן יפות כמובן.

sagi24

New member
במיוחד בשבילך תמונה שלי בחוטיני

לא כל תחת שווה חוטיני גם לנשים וגם לגברים צריך להיות תחת סקסי בשביל חוטיני ואז לא רק שזה לא מזעזע זה מדליק

../images/Emo4.gif המוח?

גבר יכול להיות הכי מדהים בעולם, וברגע שהוא פותח את הפה - להפוך לאדם שלא שווה מבט שני.

sagi24

New member
תשובה

אבל דיברתי במובן השטחי נטו ושאלתי איזה חלק הכי מדליק אותך בגוף של גבר? אז למה במקום לענות אתץ מתחכמת? גם אני לא יצא עם פרטנרית יפה אבל נעל מקסימום ישכב עם בחורה כזאת אבל לצאת חשוב שהיא תהייה בעל אופי ואישיות שיקסימו אותי והתשובה שלך מתחכמת מילא כבר היית עיניים כי הם אומרות הכל אפשר לחשוב מה כבר עיניים יכולות להגיד אבל להגיד שהמוח זה האיבר הכי סקסי בגבר זה להתחכם בתשובה

צר לי שאתה רואה את זה כמתחכם.

אני גם לא "מקסימום (א)ישכב עם בחורה כזאת". מה לעשות - אני לא מסתכלת על "חלקים" של אדם,אני מסתכלת על מכלול. להציג לי תמונה של גב או זרוע או שפתיים, פשוט לא יעשה לי כלום, ללא האדם שמחובר אליו. איבר בלי אדם (ומוח) מחוברים אליו, הם מבחינתי סקסיים בדיוק כמו צנצנת מלפפונים חמוצים. צר לי אם אני לא מספיק "שטחית" בשבילך.

למעלה