שאלה לגברים ולנשים

חזקוש

New member
נדלק אישה כאישה וכמכלול

אישה עם גוף רזה ומותניים צרות ישבנים קטנים ורגלים ארוכות יחסית לגוף. הפנים שיהיו בהירות ונעימות למראה. שער ג'ינג'י גם קצת אבל אמיתי מוסיף. אבל הכי חשוב !!!!!! זה הדיבור וההתנהגות התנועה והחיות כי זה כנראה מה שיעשה לי את זה, זה, מה שאני מייחל לעצמי שיקרה. אני רוצה משהיא שתלהיב אותי עד כלות.

Vdrums

New member
זה ממש לא מתחכם, זה שקשה

לאדון שגיא להבין מושגים ורעיונות מעבר למילים תחת וחזה זה בעיה שלו. ועיניים אומרות המון זה שלך לא יצא להיקלע לסיטואציה כזו זה אולי כי אתה עדיין בארון עם תמונות של עצמך עסוק בשעווה ושאר ירקות...

חזקוש

New member
תומר,לקח לי זמן להבין

שההודעה שלך משורשרת במקום לא נכון ובכלל לא מיועדת אלי. ולעניין שגיא, הבחור 24 אך לא מספיק בשל. לעיתים אני מבחין בניצוצות כתיבה של בוסר בן 15-16. אבל זו אשמתי שאני מדשדש בביצה הזו. חזקוש

Vdrums

New member
בפירוש כתוב

בהודעה שלי את השם שגיא, אז מה היה קשה לך להבין? (או שמא זו בעיה מולדת?) אצל מי יש ניצוצות? כי אצלי יש את ניצוצות של ברי סחרוף, את ניצוצות כתיבת הבוסר אני לא מכיר... ושאלה אחרת... למה אתה באמת בא לביצה?

Vdrums

New member
צפרא טבא גם לך בורגרית יקירה.

איך היתה הממקלחת של הבוקר? לפי התמונה אני רואה שהיה מעולה!

חזקוש

New member
כדי לדוג ילד, ולפעמים עולים לי בחכה

צפרדעים. וחוץ מזה תקעת את ההודעה שלך בשירשור שלי. ודי לחכימא ברמיזה. חזקוש Don't call me, I 'll call you

Vdrums

New member
בשירשור שלך?

יש לך בעלות עליו? זה שירשור שנפתח ע"י שגיא... מה אסור לי להגיב? מה קרה? קשה לך להבין הודעה אז אתה מבלבל ת'מוח? אם אין לך משהו חכם לומר עדיף שתשתוק.

sagi24

New member
תשובה

יש לך עוד תמונות שלו? הוא מגרה בטירוף תשימו פה את כל התמונות ששמורות לך במחשב את כול ה100 תמונות שלו בכל הפוזות המגעילות האפשיות נו תשימו אולי בסוף תתפכחי ותעזבי את ההומו ותתמקדי בבעלך

אופניק

New member
תרגום לשפתכם לשאלת שגיא

שמתי לב לויכוח עמוס הכפשות כנגד שגיא, אז אעזור לו מעט בכוונותיו הטובות (בסופו של דבר). כל מה שרצה לומר הוא מה מושך אצלכם את המבט החטוף הראשון אצל מישהו, כלומר הלכתם ברחוב וראיתם מישהו/י מה האיבר/ים הראשון/ים שאתם שמים לב אליהם. זה הכל, בלי החכמויות של המוח וכדומה... (אלא אם אתם מנתחים כירורגיים וזו הסטייה שלכם). ותשובה לשאלה: פרופורציות בין אברי הגוף (אורכים וגדלים), פנים ועיניים (בסדר ההבחנה הזה).

sagi24

New member
קלעת בול לשאלה שלי

סוף סוף מישהו פה מבין למה התכוונתי זאת הייתה שאלה שטחית של מה מדליק אותכם בצד השני מבחינה חיתונית טהורה כמו שאותי מדליק התחת של הבחורה אם מישהי או מישהו יש עניים מהפנטות וזה מדליק אתכם סבבה אבל לא להגיד עינים כי עינים אומרות הכל כי זה בולשיט מה עיניים יכולות להגיד אבל להגיד מוח זה כבר התחכמות טוב לא דיברתי עם איבריים פנימיים אלה על איבר חיצוני בלבד השאלה הייתה שטחית וחלק פה פשוט ענו בצור מורכבת מה הם מחפשים בצד השני

Vdrums

New member
כי אנשים שטחיים מחפשים

שטחיות ואנשים מעניינים מחפשים מורכבות... כל אחד והעולם שלו...

למעלה