שאלה לגברים שביננו ובבקשה תהיו כנים

ר י נ ת פ

New member
שאלה לגברים שביננו ובבקשה תהיו כנים

האם כל הגברים מתרגשים מבחורות ערומות וזקוקים לקצת פורנו מדי פעם (בין אם זה דרך האינטרנט/ מגזין/טלויזיה... ) וכל זאת ללא קשר למצב חיי המין שלהם? אודה לתגובות אמיתיות וכנות.

חד משמעית - התשובה היא - לא.

המינוח המתאים יותר יהיה : "רוב הגברים מתרגשים מבחורות ערומות וזקוקים לקצת פורנו מדי פעם (בין אם זה דרך האינטרנט/ מגזין/טלויזיה... ) וכל זאת ללא קשר למצב חיי המין שלהם". ככה זה - רוב הנשים מתרגשות מנעליים... רוב הגברים מתרגשים (למרות ש"מתרגשים"... לא יודע אם זה המושג...) מפורנו. תשלימו עם זה. זה ממש לא קשור לסיפוק או לחוסר סיפוק מבית... אל תחשבו שזה בגללכן - אם לשם את חותרת.

shaniza

New member
נעליים ופורנו

האמת אני מצליחה לראות דמיון מסויים בין פורנו לנעליים רק במידה וניקח כדוגמא את נעלי TOGO - נעליים זולות, לא הכי איכותיות אבל נותנות סיפוק מיידי לצורך המתבקש לתקופה קצרה לעומת זאת אם ניקח כדוגמא נעליים של NINE WEST (שאני למשל אף פעם לא רכשתי) נעליים איכותיות ויקרות, מחזיקות לתקופה ארוכה נעל כזו שלא משנה מה הטרנד כרגע בשוק, את תמיד תנצרי להן מקום חם בלב ותחשבי עליהן...

צאצי

New member
וואו ממש אהבתי את השוואה !!! ../images/Emo152.gif

כל מילה נכונה רק חבל שאני לא מתרגשת מנעלים מה הצבא הזה עשה לי !!

שחR

New member
ביום שזה לא יקרה

האנושות תיכחד ! היצר שמשאיר אותנו ביקום הוא יצר החרמנות. מה מחרמן כל אחד זה כבר קצת אינדוידואלי. חיי המין גוזלים מאיתנו הורמון שנקרא סרוטונין שמאראי על הכמיה של החרמנות במוח. מיד אחרי הסקס הוא ברמה נמוכה ככל שנתרחק מהאקט הוא יתחיל להיות מיוצר, וסביר להניח שבחורות ערומות או פורנו יאיצו את קצב הייצור עד כי יהיה עליו להיות מופרש בצורה זאת או אחרת מגופינו. סליחה על התשובה הקרה. אבל גם השאלה לא חמה במיוחד כלפינו... שלך, שחR

Bavmorda

New member
בגדול כן....

משפט שקראתי פעם, ואותו נשים צריכות להפנים וחזק, כדי להבין איך המוח של גברים עובד אומר: Man is as faithful as his options ובהמשך לשאלה שלך, אז התשובה היא כן ....בהתניה אחת: "כל" זה יחסי, וישנם מקרים שאין הכללות.... אבל בסופו של דבר, כמעט כל הגברים בוגדים, אפילו אם הם יודו בסקס הם עדיין יטענו שזו לא הייתה בגידה. ואיש חכם, שחור, מצחיק ולבוש בחליפת עור (אדומה?) אמר ב 1988: I fuck her, but I make love to you
מישהו יודע מיזה ד"א
נעים מאד, BAV..... שמציצה מידי פעם.

Bavmorda

New member
אממממ...

מסתבר.... ש... אמממ.... אני הבנתי את ה"להתרגש לפורנו"... במובן של האקט ממש. ועל זה נאמר... אופס
נא לא לרגום אותי באבנים עכשיו. פרחים, דובדבנים וקונדומים מנופחים יתקבלו בברכה... B.

Bavmorda

New member
למה ../images/Emo35.gif

בגלל שאני מכירה את הסגנון שלהם
לא צריך חלק מקבוצה בכדי להכיר את דרכי פעולתה. BAV.

a y a 3 2

New member
ואותי הפליא בהתחלה שאת בחור

ואחר כך זה הסתדר לי. כמעט אף בחור לא "ימכור" כך בזול את בני מינו. (MAGENTA, אין אף כתבה מעניינת ב-Y-NET להגיב עליה כרגע, אז אני מוציאה את המניפסט הפמיניסיטי כאן..). בכלל, לא ניתן לדעת איך מוח של 50 אחוז מהאוכלוסיה עובד. אני לא רוצה להפנים מסרים קצרים וקולעים וכך לסגור לי את האופציות לחשיבה סלקטיבית ובונה. אלה בדיוק המסרים עליהם עובדת ימים כלילות מערכת Y-NET על מנת לקדוח לנו שטחיות ופרובוקטיביות. איך את יודעת שכמעט כל הגברים בוגדים? האם יצא לך להכיר את כולם? אני לא הייתי נכנסת להכללות. חוץ מזה, לילה טוב :)

Bavmorda

New member
יש הכללות ויש הכללות...

אבל גברים תמיד ישארו גברים. חוצמיזה, יומטוב :) BAV.

magenta73

New member
אם אין כתבות טובות...

כנראה שאני אצטרך לכתוב עוד אחת... :)

a y a 3 2

New member
בכיף..

אשמח לקרוא משהו מאוזן עם תובנות לעומת המסרים שרצים שם יום יום: בין "אנו נשואים באושר ועושר, השרצנו 2.7 ילדים, התגברנו על כל הסיכויים, נפגשנו ממש במקרה, אבא שלי ביקש ממנו שנתחתן, היא היתה מרותקת לכיסא גלגלים, סוף טוב, הכל טוב" לבין "אני בהדחקה, יש לי בעיות אינטימיות, אני לא רוצה ילדים, לא רוצה בן זוג, לא רוצה לחיות, רוצה לברוח מהחיים" לבין "אני מדבר אל איבר מיני כל יום, ומבטיח לו לא לסנן אלא ל___ן, אני "מפיל" בחורות תמימות ושמנמנות ובסוף נשאר לבד" לבין "אני סנובית מגעילה, דוחה כל בחור שניגש אליי, חושבת שאני מתנה לאנושות" - (טוב, זה טופל חלקית)

magenta73

New member
חחחחחח... כן, הא?

יש לי משהו בראש, על מערב מול מזרח. מערב - "שווי שוק" > הנציגה העיקרית > אמא פולניה שלום שאומרת כל היום כמה הילד שלה מדהים/יפה/מקסים וכו'. מפנקת אותו והוא - מגיע לו הכל. מזרח - "שובינזם עלא-באחטי"> הנציג העיקרי>צבא ההגנה לישראל - כבשתי, אכבוש, אפדלע, תהיי יפה ותשתקי ותעשי מה שאני אומר לך בשלושים שניות - רגע, אל תזוזי!!!! אני גבר-גבר!

למעלה