שאלה לגברים שבפורום

פעם ראשונה שלי בפורום הזה ואני מאוד

מסכים עם דבריו של פיטר.... נשים מנסות לנתח את הדברים מהצד שלהן...כמו להגיד "ראיתי שהוא שבור" וכולי.... כנראה שאנו שני מינים באמת מאוד שונים. תחשבי יקירתי,אם הוא רצה אותך ואז זמן קצר אחר כך נתפס לו הגב,כנראה שהוא הביא ביד וכבר לא בא לו. גם זה קורה.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif ברוך בואך אחרון הפילוסופים...

אנא היה ראשון בשורת הגברים המצטרפים לשורותינו... גברים נחוצים כאן. Badly

תודה תודה זה היה מהיר ובקשר לציטוט

אני מאוד מסכים איתו. שמעתי דעה של אדם(אני תמיד שומע דעות חחחחחחח) שאומר שכל התנ"ך מסתכם במילה אחת והיא:"אנכי". אם אדם יחפש את האנכי שבו (לא את האגואיזם) הוא ימצא שם את ה"אנכי אלהיך..." ואז אתה מגלה שאתה וההוא למעלה די דומים, רק שלהוא למעלה יש עצמיות ולך אין כי הדבר היחיד שיש לך, עד שלא חשפת מתוכך את האנכי,זה ,קליפות ואופי הגנתי, שאותו אתה מזהה כהעצמי שלך. אמן שכולנו נזהה את האנכי שבנו ושנגלה את האנכי שבכולנו, גברים ונשים.

אסקורט

New member
מנסיוני...

חוויתי חוויה מאוד דומה למה שאת מתארת כאן: קשר שהקטעים הטובים בו היו מדהימים באיכותם מצד אחד ומצד שני ככל שנעשה קרוב יותר ככה נעשה רחוק יותר. גם אני נמשכתי לאותו גבר מפני שהיו בו פתיחות וכנות מדהימים מהסוג שלא מצאתי קודם באף גבר ובפתיחותו הוא גם נתן מעין לגיטימציה עבורי להפתח. אבל בהמשך גיליתי שהוא מאוד פתוח רק עד נקודה מסויימת שממנה ופנימה הוא אחד הגברים היותר סגורים שפגשתי. קיבלתי המון מהמערכת היחסים הזאת מפני שהשכלתי ללמוד ממנה על עצמי ולשנות את עצמי. פיטר פן פה מדבר הרבה על זה שאת לא יכולה לשנות את הגבר המדובר אבל ראוי להדגיש שאת בהחלט יכולה לשנות את עצמך. השינויים שאני עברתי בזכות החוויה וההתקדמות שאני עשיתי לקראת בשלות למערכת יחסים בריאה היו אדירים. אני מציעה לך לא לפספס את ההזדמנות להסתכל פנימה לתוכך ולנסות להבין למה את מאוהבת באדם שבור מבחינה ריגשית. הפיסכולוגית שלי כל הזמן טוענת שLike attracks like ולמרות שזה לא אחד לאחד, את יכולה ללמוד המון על עצמך מהתבוננות בגבר שאת אוהבת. זה חשוב לדעתי כדי לשבור את ה-pattern ולא למצוא את עצמך בעתיד עם וריאציה על אותו נושא... לקח לי אגב הרבה זמן להבין ולהשלים עם העובדה שבעצם אין לי כלום ביד ולהחליט להמשיך הלאה אבל מרגע שהחלטתי באמת להמשיך הלאה ההחלמה היתה הרבה יותר מהירה וקלה ממה שחשבתי שתהיה. אגב את הגבר שאהבתי לא הצלחתי לשנות כמובן אבל מדבריו בפרידה, נדמה שהשארתי אותו לכל הפחות עם מוטיבציה לעשות שינוי בעולמו הריגשי, כדי שבעתיד יוכל לנצל הזדמנויות מהסוג שהצעתי לו והוא לא היה במצב ריגשי לקבל. וגם אני כאמור קיבלתי הרבה מוטיבציה לעשות שינויים בעולמי הריגשי (כדי שאוכל באמת לקבל את הטוב שהיה לנו ביחד אם לא ממנו אז מאחר). כך שלדעתי יש משהו שאהבה יכולה לתת שטיפול פסיכולוגי לא יכול לתת. טיפול פסיכולוגי נותן את הכלים לצאת מן הסבך אבל את הרצון והכוח לצאת ממנו אהבה יכולה לתת הרבה יותר ואולי רק אהבה יכולה לתת.

דברים נכונים אומרת

הפסיכולוגית שלך רק רציתי להוסיף שכשאת יוצאת מהסבך את מוצאת סביבך ה מ ו ן גברים מדהימים הם היו שם תמיד אבל את בכלל לא ראית אותם.... ביום בו עולמך הרגשי ישתנה באמת במעשה ולא רק בתאוריה רק תצטרכי להושיט את היד ולקטוף ועכשיו אסקורט וידוי אישי , את הדברים הללו מספרת לך מי שהיתה בסרט הזה כזו שתמיד נמשכה לבלתי אפשרי כזו שהתחברה או ל"מניאקים" או לרכרוכים שאומרים - תעשי לי טובה תקחי אותי
תמיד ידעתי שזה משהו בי שממגנט את שני הסוגים חיטטתי וחיטטתי בתהומות נשמתי הוצאתי עשב שוטה אחד אחרי השני וראי זה פלא פתאום זיהיתי אחד ואחריו אחר ועוד אחד פתאום הם ממלאים את עולמי גברים מרגישים גברים מדברים גברים ישרים ובדיוק כמו שידעתי בתאוריה שיש גברים נפלאים הם צצים בחיי במעשי... מהמקום בו את נמצאת (וכאן מתייחסת לתגובה אחרת שלך בה את ממש מוקיעה את הגברים) נראה לי כי גם תפגשי גם כאלה "לא מפותחים" חשבי על זה

רות 2

New member
ניצתתת מותייק שלי... שכחת להוסיף...

שחוץ מלהרגיש הם גם מרגשים.. הם גם השפים המעולים.. והדיש וושרים הכי מוצלחים....

chameleon9

New member
אסקורט יקירה

מכל התשובות שניתנו כאן, אני מרגישה את שלך כ"הכי לא שבלונית", ומוכנה להסתכן באמירת אמת פרטית. דווקא בא לי לפתח את הדיון על מקומה של הפסיכותרפיה בפתרון בעיות, אבל אני לא בטוחה שזה המקום, או, איפה כן המקום. תנו סימן אם זה ראוי ואפשרי להיכנס קצת יותר לעומק ולפתח את העמדה שלי ביחס לפסיכותרפיה. זה יכול להיות דיון מאלף לכולנו. מה שאהבתי בסיפור שלך זו כמובן ההבנה שאפשר לצמוח אישית מתוך השבר הזה, וגם ההבנה שלאהבה יש כח ששום טיפול בשום עולם לא יעשה. אגב - אהבה לסוגיה. לאו דווקא של אהוב בן-זוג. גם ילד למשל. ובאשר לבחור השבור, (ששבר גם אותי בדרך....) - וזה בתשובה לרות2 - כמויות הכאב, הצער והבדידות שאני הייתי עדה להם בעודי במחיצתו, שכנעו אותי סופית שלי הוא לא יכול למכור את ה"חיי סינגל שלו" כקלף של ממש.... בתור בריחה והשהייה? בודאי. ואלו לגיטימיים לא פחות מכל תהליך אחר....

אלמרה

New member
הרשות לפתיחת כל נושא וענין רלבנטי..

לדיון כאן בפורום - נתונה לך קמלון9. תבורכי, אנא הרבי לכתוב כאן ותודתי לך נתונה מראש. כל נושא שנראה כמתאים לדיון הפתוח כאן כולל זליגות אל הגיגים, שירים, פיוטים וסיפורים, התקבלו כאן בכיף. זהו פורום שלנו למען עצמנו. אולי פעם באיזו חפירה ארכיאולוגית, כאשר ינברו וימצאו את הפורום הזה... יביטו זה אל זו באמצעות העין שבמרכז המצח שני
יצורי על, ירוקים; יקרצו... ויצחקו כל הדרך אל ה.... כולם מוזמנים להשלים את החסר!

רות 2

New member
את מזכירה לי שיחות שהיו לי עם

חתולה סינית מיוחדת....
גם בהערה שלך כאן ,את מדברת על כאב שכולו שלך, ושלך בלבד.. ולא הכאב הזה הוא ששיכנע אותו בבחירת "הסינגליות" שלו...אלה אופיו..עברו..וחוסר רצון להתמודד ולחטט במה שעבורו הגליד, ואו שלא הגליד... בשבילך בחירת חיי סינגל זהו מעין קלף בשביל האחר זו בחירה. נקודה. הכל בעיני המתבונן... להגיד לך מה שורדה רזיאל היתה אומרת( על מה שכבר עשיתם בעצם) הוא לא מתאים לך מגיע לך יותר וב!!!! (ולא רות לא מתה על ורדה על אף שהיא בהחלט משעשעת...)

אסקורט

New member
תודה, נעימה המחמאה.

הרשי לי לשתף אותך בשיר שכתבתי לגבר ההוא מספר ימים לפני שהחלטתי שזהו: מתי תבוא --------- עת ארכה לי הדרך וידי קצרה, אם אושיט ידי אליך, התושיט את ידך? *** שעת ערביים, זמן שקיעה כאב בליבי מכה בעוצמה. אם אצעק, הקולי תשמע? *** הלבנה חסרה, הערב שחור וגופי הצנוף רועד מן הקור. האם תשלח לי קרן אור? *** רוח בחוץ, ליל סערה, מסיוט אתעורר קוראת בשמך. האם תחזיר לי תשובה? *** ברוך ועדנה אהגה את שמך, הבוקר עלה, זו שעת הזריחה, האם תבוא אלי עתה? אני מניחה שאפשר לראות בשיר תהליך שעברתי: ממצב של הזדקקות לאיש הזה עברתי למצב של רצון בלבד. אני לא צריכה אותו יותר אבל עדיין רוצה. מספר ימים אחרי שכתבתי את השיר הזה, נפל לי הגרוש שזה עוד אחד מהדברים שאני רוצה בחיים (אבל לא צריכה) ולא מקבלת. מכאן הדרך לוויתור היתה קצרה. לא, לא ויתרתי על אהבה ועל קשר איכותי עם גבר רגיש ומרגיש, רק ויתרתי על הרעיון לקבל זאת מהגבר הספציפי שעליו נכתב השיר. ועכשיו קל לי יותר וטוב לי יותר. מבין השורות אני קולטת אותך בתור אישה חזקה ומחזקת. הייתי מהמרת עליך שתמצאי את הדרך להתאחות ולצאת מהתהליך חזקה יותר משהיית לפני השבר (ולא, אני לא מאמינה שכל אחד יכול להתאחות ולהתחזק). ולסיום אשמח לנהל איתך ועם כל מי שיצטרף דיון על נושא טיפולים פסיכולוגים ואחרים לאיחוי וריפוי הנפש. אין לי דעה מקצועית אבל בהחלט יש לי דעה סובייקטיבית וגם אשמח לשתף אותך בסיפור שכתבתי בעקבות אחד הטיפולים הפסיכולגיים שעברתי...נראה לי גם, שזה כן נוגע לנושא הפורום כי זה בעצם תהליך שיחרור ממגבלות. וגברים משוחחרים יותר ונשים משוחררות יותר יוציאו את המיטב מההזדמנויות שמספק לנו העידן המודרני ויוכלו להפגש במקום שהאהבה בו היא חוק היסוד. אסקורט

אלמרה

New member
שיר מקסים, ניכרת האהבה...

אשרי האיש שככה זכה כמה חבל שלא השכיל להרוויח מאחל לך הגשמת האהבה לה את ראויה מהגבר הראוי לך. אף פעם לא הבנתי למה לי לא כותבים שירים כאלה!

אסקורט

New member
השירים האלה נכתבים מכאב...

אולי לאישה שלך כל כך טוב איתך שאין לה שום כאב לשפוך לדף. ואולי כל מה שהיא רוצה לומר לך היא יכולה ולא נזקקת לשום מגירה...

../images/Emo6.gif

שאלה שעלתה היום במקום אחר מציעה לך לקפוץ לקרוא את התגובות ובכולופן שלי היתה משהו בסגנון הזה . ממממממ |ניצת מגרגרת בהנאה|

ניצת שושן את מפחידה אותי!

מבקש ממך לא לכתוב יותר שאת מגרגרת! ועוד בהנאה. זה מזכיר לי את וורדה הטוניסאית השמנה. פסססססססססט ניצת...בואי רגע הצידה. תראי,אם את רוצה לגרגר את יכולה לבוא אלי למחסן שלי. על כל גרגור תקבלי מסג' על חשבון הבית.

שUUUUUUU

ממני אתה מתפחד? הגזמת כן! כן! אני רוצה לגרגר אבל לא במחסן של כאילו
חוצמזה הבוקר אצלך כבר תפוס וגם הצהריים ובערב? בערב אני כבר עייפה גררררררר

אלמרה

New member
Zה ישמע אולי שוויץ אבל....

פעם אחת לפני דייט עיוור אמרה לי: אם תהיה בסדר - תקבל זיון אם תהיה טוב - תקבל גם מציצה אם תהיה משומשו - אפילו אבלע אבל אם תהיה מצוין ממש - אגרגר לפני כן... בחיי ככה אמרה... לא הגענו אפילו לנשיקה... עד כמה שזכור לי.

רות 2

New member
אנכנו דנות בנושא בפורום בפרק ב...

התוצאות שםןם בנתיים...זה קצפת...ניצת גמרה ..על הקצפת.. לאיודעת על מה אתה חשבתה אבל ביטח וביטח שנשים לא חושבות על סלון ועל ביקורים אצל החמות הן חמות ומתגרות לא פחות גם אם לא עומד להן...

אסקורט

New member
לא בטוחה שהמאמר מבחין...

לא בטוחה שהמאמר מבחין בין מתי אישה נכנסת למיטה כי היא רוצה סקס ומתי היא נכנסת למיטה כי היא רוצה משהו אחר וחושבת שזו הדרך להשיג אותו. אני באופן אישי, כשאני רוצה סלון אני נכנסת לחנות רהיטים. אבל אולי יש לי עוד מה ללמוד בחיים

למעלה