זה לא כל מי שהוא לא אני
אני בטוח שיש עוד כמוני, מעטים מאוד מאוד, אבל יש עוד כאלו שזכו להחשף לאינפורמציה האדירה שנחשפה בפני ולכוחות האדירים שיש בהן, ולאחר שאתה לומד מה ומי הוא האדם כאדם, ומה שורש נשמתו ומה כוחותיו ויכולותיו ומה הוא צריך ולמה הוא זקוק, כאדם וכמין (גבר או אישה), ואיך כן מתחברים אליו ואיך לא מתחברים אליו וכו'
אז אתה לומד לראות אנשים בצורה שקופה לחלוטין
אתה לומד מה המשמעות של חיים וזוגיות, המשמעות של קידושין, ומשפחה, המשמעות של חיבור מושלם, ואהבה אין סופית
ואילו כוחות ורצונות מנסים להכשיל את האדם, מתוכו ומחוצה לו
אז כבר לא צריך שתספרי לי הרבה בשביל שאני אראה בדיוק איפה האדם שמולי נמצא ועומד ומה הוא מרגיש וחושב
בשבילי זה רגיל לראות את שורש הנשמה שלך, אפילו מפה דרך המחשב אני מרגיש אותך או אחרים

ואני יודע שכמעט שום דבר בעולם לא יזיז אותכם מהמקום שאתם עומדים חוץ מהחוויה עצמה (שבדרך כלל החוויה השלילית היא שלומדים ממנה), פשוט אמרתי לך, אחרי שאתה לומד כל כך הרבה ומגלה כל כך הרבה אתה גם מגלה שאתה וכולם זה אחד, אין שום חוצץ בינך לבין שום דבר בעולם, הכל ואתה זה אותו דבר, ואתה תלוי בהם והם תלויים בכך
שכשכואב לכן כואב לי, אני מרגיש את כולכם בתוכי, רע לכם רע לי
אני יודע שכולכם יכולים לשקר לי ולעצמכן ולהצטלם לפייסבוק כאילו החיים שלכם מדהימים
אבל אני יודע בדיוק את שורש נשמתכם, אי אפשר לעבוד עלי, זה לא עובד ככה כשאתה אדם עם מודעות ערה ופעילה
ואני יודע את ההבדל, הייתי גם במקום שלכם לפני שנגלו בפני סודות העולם והחיים והמציאות
ואני יודע את ההבדל ואני גם יודע איך עושים את השינוי ואני גם יודע מה התהליכים ומה המחשבות של מודעות ערה
כך שבאמת אי אפשר לעבוד עלי עם דימיונות ושקרים עצמיים, אולי אחד על השניה אתם עושים את זה בכיף, וגם אתם קונים את הסרטים שאתם מוכרים אחד לשני בשביל שאפחד לא יצביע על הטעות שאתם חיים בה
וחבל...

פשוט איתך אני מרגיש שיש מקום שאת כן קשובה, אולי את לא יודעת לצאת מהמעגל הקוסמי שלך, אבל איתך יש נקודה שמחכה לשמוע את המילים שיתנו לה את הכוח לפרוח, אני שומע את זה בדיבור שלך
זה באמת נשי, אבל בלי באמת לוותר על התפיסות הקודמות שלך ולהתקדם לעבר תפיסות חדשות בכל הכוח ובלי לראות בעיניים, שום דבר משמעותי לא ישתנה, וכואב לי כי את כזו מתוקה וכל כך אני רוצה שתקבלי את כל מה שאת מייחלת לעצמך בעומקי ליבך
ואני יודע שכל זה במרחק נגיע ממך, והמחסום היחיד בינך לבין כל משאלות ליבך הוא את בלבד (כשאני אומר את אני מתכוון לתפיסות שהתת מודע שלך מחזיק)
וזה כואב לי עד עמקי נשמתי, תאמיני או לא, את כמו אחותי ממש, את משפחה שלי, דם שלי, עם שלי

הלוואי וידעתי איך להסביר או לבטא את כל זה, אבל אם כל האוקיינוסים בעולם היו דיו, וכל באי עולם היום טובלים את העט שלהם לכתוב עד דף אין סופי, אין אנו מספיקים לכתוב הכל