שאלה לגברים.....

אני לא מאמינה בזה שניגודים מוחלטים מתאימים

זה ממש לא מתאים, בייחוד לא לדברים מהותיים בחיים.
מה שכן, זה מצחיק :)

ככה לא מתנהגים לאישה...

ככה אישה מתנהגת
&nbsp
&nbsp
&nbsp
וכשאני אומר אישה אני לא מתכוון לנקבה או בחורה
אני מתכוון לאישה אישה

אתה מתכוון לאישה מימי הביניים

אני לא רוצה "לתחזק" את הגבר שלי. זאת שותפות. אז כל אחד עושה דברים שהוא יותר טוב בהם ותורם את חלקו.
זה לפחות מה שראיתי בבית. יש לפנק, יש להעניק, אבל לא לשרת.
אבל כל אחד ומה שטוב לו סוק, הלוואי ותמצא את זה כבר ותהיה מאושר.
לדעתי אתה תשתעמם בערך אחרי חודש ואז תחפש עוד אחת מהצד, כי זאת שתנקה ותבשל פתאום כבר לא תהיה כזאת סקסית,
וזאת מהצד כן.

חיים שלי...

אני מבטיח שיהיה רגע בחיים שלך שאת תתחנני לאלוקים שיעשה נס ותוכלי להיות אישה כזו
אני כמעט בטוח שהוא כבר בהתהוות, אבל אני אפרגן לך מחמת הספק
&nbsp
זוגיות היא לא משחק ולא דימיונות על שותפות
בשביל לתפוס גבר גבר (ואני מתכוון לגבר גבר, זה שאתן מאוננות עליו לבד במקלחת)
אתן חייבות לדעת את התפקיד שלכן בחייו
אתן חייבות לדעת את המקום שלכן בעולמו (וגם להפך כמובן)
בלי לדעת את זה אתן תמשיכו להיות רגעים קטנים של הדגים בים
&nbsp
אני לא אומר לך את זה סתם, אני אומר לך את זה כי אני רוצה שתסיגי את גבר חלומותייך
וזכותך לגבר הזה
אבל אם לא תדעי את כללי המשחק, ואם לא תדעי את התפקיד שלך ואם לא תדעי את המקום שלך....
אז מצטער נסיכה.... הדרך לא תהיה קלה בכלל, אני אפילו לא צריך להגיד לך את זה, רוב הנשים בגילינו בוכות כמעט כל לילה להיות במקום שהן רוצות להיות (בזוגיות אמיתית עם חיבור אמיתי )
כולן באותו ניסוי ותהיה חסר תכלית, וחבל.... אפשר אחרת
אפשר לקבוע את הגורל שלך, אפשר לקבוע את העתיד שלך, והכל בחינם ורק מחכה שתגלי אותו
&nbsp
נכון שיש לכן דימיונות על שותפות ומגניבות כזו, אבל את רואה שזה לא באמת הוביל אותכן לאיזה מקום מבטיח שאפשר להתגאות בו
אז למה.... למה להמשיך את זה, כשכואב לכן כואב לי, אז בבקשה די, יש עוד מלא דרכים לחיות, אפשר גם אחרת
&nbsp
אני לא באמת יודע מה לכתוב לך בשביל להעביר לך את המסר שהייתי רוצה שתקבלי, בשבלי את כמו אחרות, וכואב לי שכל האחיות שלי בוחרות בדרכים חסרות תכלית, ועוד כשאני יודע ודאי שאפשר אחרת
&nbsp
ואני אומר לך דבר כזה
אישה שיודעת להיות אישה, היא הרבה יותר סקסית מכל כוסית שאת יכולה לדמיין
גברים אמיתיים אוהבים להתעסק עם נשים, לא עם ילדות
גבר אמיתי אוהב שיש לידו אישה אמיתית שצריך לכבוש ולכבד ולההעריך
לא סתם ילדות שזה אפילו לא אתגר בכלל , לא תראי אריה אוכל גרעינים נכון....?
את תראי אריה מתעסק עם מה שמתאים לאריה
ואת רוצה אריה בבית
&nbsp

אני מוכנה לבשל לך

ומכל הלב, אבל רק שתדע, אתה תרצה לרוץ לשירותים אחרי זה. אז אל תגיד שלא הזהרתי.
כוונות טובות יש לי בשפע :)
ואני גם צריכה תחזוקה. למה אתה אף פעם לא שואל אותי איך עבר עליי היום, מה מפריע לי, מה קשה לי? :)

תביני חיים שלי

זה מה שיחזיק לך גבר, וזה מה שיחזיק לך בית
אם אני ארוץ לשרותים כל פעם אז אין לי ולא לילדים שלי או שלך מה לחפש איתך
נכון שאת מתוקה ומקסימה עם לב עצום, אבל זה לא מה שהולכים איתו למכולת
זה לא מה שמרגיע ילד בוכה, זה לא מה שמחייה גבר שחזר מעבודה
&nbsp
ואת יודעת מה כל הקסם...
שאם היית רוצה, באמת רוצה. רצון שלך, משהו שחשוב לך, שאת אישית רואה בו ערך
אז אין שום דבר בעולם שהיה עוצר אותך מלהיות הדבר הזה שאת רוצה
אם עכשיו ברגע זה כל ליבך היה רוצה ללמוד לבשל, תוך שנה את כבר שפית
ואל תגידי לי שלא, אני יודע בדיוק מה זה הכוח של אישה
הבעיה היחידה פה היא שאינך יודעת את הערך ואת הכוח של אישה מבשלת בעיניי גבר, וכמה גבר זקוק לזה
כי אם היית יודעת, לא היית מבזבזת את הזמן שלך על דברים אחרים, היית ברגע הופכת למה שאת חושבת שמושך את הגבר
&nbsp
את אפילו עושה ועשית את זה עד היום את ורוב בנות העולם, רק שלצערכן אתן חושבות שדברים אחרים מושכים אותנו
כמו חיצוניות
אין ספק שחיצוניות מעמידה לנו אותו, אבל גבר גבר שרוצה וצריך אישה לבית מסתכל על דברים הרבה יותר עמוקים מזה
גבר גבר בודק אם את יודעת את התפקיד שלך כאישה, ואם את יודעת את המקום שלך כאישה, כי הוא בתוכו רוצה אישה
לא ילדה ולא כוסית, אישה, יש הבדל גדול מאוד בין השניים
אני יודע שרובכן חושבות שאתן נשים כי יש לכן כוס, אבל זה ממש רחוק מכך
ביחוד בעיניינו
&nbsp
אבל אם היית אישה נשית, אז לא משנה שום חיצוניות בעולם, ולא משנה שמנה או רזה גבוה או נמוכה, כשגבר היה נמצא לידך הוא היה מרגיש ומבין שהוא ליד אישה, והוא היה מתנהג בהתאם
מהסיבה שגבר נמשך לאישה, ואישה נמשכת לגבר
לא לזכר ולא לנקבה, אישה לגבר וגבר לאישה
ואם לא תביני שאת צריכה להתקדם לאישה שאת, והוא לא יבין שהוא צריך להתקדם לגבר שהוא, כולכם תמשמשיכו את המשחק האבוד הזה של ניסוי ותהיה
&nbsp
גלי את האישה האבודה שכול גבר חושק בה, ותיהיי האישה הזו, גברים יפלו שדודים לרגלייך
הבטחה של גבר גבר !

סוקי, אני קצת מגזימה

אני יודעת לבשל לא מעט דברים, ואני חושבת שאני גם נשית וגם "אישה אישה". אני גם יודעת להיות חלשה
וגם להישען על גבר וגם להיות חזקה. גברים לא יפלו שדודים לרגלי בגלל כל הדברים שאתה אומר.
זה פשוט עניין של חיבור בין שני אנשים. האו סוקי אוף יו.
אני לא במשחק אבוד סוקי, הדברים מאוד ברורים לי , זה רק עניין של למצוא מישהו מתאים.
למה נראה לך תמיד שכל מי שהוא לא אתה הוא אבוד. זה מעניין...

זה לא כל מי שהוא לא אני

אני בטוח שיש עוד כמוני, מעטים מאוד מאוד, אבל יש עוד כאלו שזכו להחשף לאינפורמציה האדירה שנחשפה בפני ולכוחות האדירים שיש בהן, ולאחר שאתה לומד מה ומי הוא האדם כאדם, ומה שורש נשמתו ומה כוחותיו ויכולותיו ומה הוא צריך ולמה הוא זקוק, כאדם וכמין (גבר או אישה), ואיך כן מתחברים אליו ואיך לא מתחברים אליו וכו'
אז אתה לומד לראות אנשים בצורה שקופה לחלוטין
אתה לומד מה המשמעות של חיים וזוגיות, המשמעות של קידושין, ומשפחה, המשמעות של חיבור מושלם, ואהבה אין סופית
ואילו כוחות ורצונות מנסים להכשיל את האדם, מתוכו ומחוצה לו
אז כבר לא צריך שתספרי לי הרבה בשביל שאני אראה בדיוק איפה האדם שמולי נמצא ועומד ומה הוא מרגיש וחושב
בשבילי זה רגיל לראות את שורש הנשמה שלך, אפילו מפה דרך המחשב אני מרגיש אותך או אחרים
&nbsp
ואני יודע שכמעט שום דבר בעולם לא יזיז אותכם מהמקום שאתם עומדים חוץ מהחוויה עצמה (שבדרך כלל החוויה השלילית היא שלומדים ממנה), פשוט אמרתי לך, אחרי שאתה לומד כל כך הרבה ומגלה כל כך הרבה אתה גם מגלה שאתה וכולם זה אחד, אין שום חוצץ בינך לבין שום דבר בעולם, הכל ואתה זה אותו דבר, ואתה תלוי בהם והם תלויים בכך
שכשכואב לכן כואב לי, אני מרגיש את כולכם בתוכי, רע לכם רע לי
אני יודע שכולכם יכולים לשקר לי ולעצמכן ולהצטלם לפייסבוק כאילו החיים שלכם מדהימים
אבל אני יודע בדיוק את שורש נשמתכם, אי אפשר לעבוד עלי, זה לא עובד ככה כשאתה אדם עם מודעות ערה ופעילה
ואני יודע את ההבדל, הייתי גם במקום שלכם לפני שנגלו בפני סודות העולם והחיים והמציאות
ואני יודע את ההבדל ואני גם יודע איך עושים את השינוי ואני גם יודע מה התהליכים ומה המחשבות של מודעות ערה
כך שבאמת אי אפשר לעבוד עלי עם דימיונות ושקרים עצמיים, אולי אחד על השניה אתם עושים את זה בכיף, וגם אתם קונים את הסרטים שאתם מוכרים אחד לשני בשביל שאפחד לא יצביע על הטעות שאתם חיים בה
וחבל...
&nbsp
פשוט איתך אני מרגיש שיש מקום שאת כן קשובה, אולי את לא יודעת לצאת מהמעגל הקוסמי שלך, אבל איתך יש נקודה שמחכה לשמוע את המילים שיתנו לה את הכוח לפרוח, אני שומע את זה בדיבור שלך
זה באמת נשי, אבל בלי באמת לוותר על התפיסות הקודמות שלך ולהתקדם לעבר תפיסות חדשות בכל הכוח ובלי לראות בעיניים, שום דבר משמעותי לא ישתנה, וכואב לי כי את כזו מתוקה וכל כך אני רוצה שתקבלי את כל מה שאת מייחלת לעצמך בעומקי ליבך
ואני יודע שכל זה במרחק נגיע ממך, והמחסום היחיד בינך לבין כל משאלות ליבך הוא את בלבד (כשאני אומר את אני מתכוון לתפיסות שהתת מודע שלך מחזיק)
וזה כואב לי עד עמקי נשמתי, תאמיני או לא, את כמו אחותי ממש, את משפחה שלי, דם שלי, עם שלי
&nbsp
הלוואי וידעתי איך להסביר או לבטא את כל זה, אבל אם כל האוקיינוסים בעולם היו דיו, וכל באי עולם היום טובלים את העט שלהם לכתוב עד דף אין סופי, אין אנו מספיקים לכתוב הכל
&nbsp
&nbsp

סוקי אתה קצת נסחף לאוקיינוס.

אני אכן קשובה, ומוכנה לקבל גם את מה שיש לך להגיד, וגם קוראת בעיון איף איי מי סיי סו,
ולא חושבת שאני חיה בדמיונות או שקרים עצמיים, אני חושבת שיש לי די הרבה מודעות לעצמי.
בוא נלך עם צורת החשיבה שלך עד הסוף.
הנה אני אופסי, אישה בישראל, מוכנה להיות האישה הכי אישה בשבילך. אני אתחזק לך בית למופת. אני גם אשב ואקשיב לך שעות,
מוכנה אפילו לעשות לך מסאג' לכפות רגליים. טוב לי שאתה מרוצה. אני נהנית להעניק. האם אתה שדוד לרגליי?
איך אתה מתפתח מפה? נתתי לך כל מה שאתה צריך. מה הלאה?

puma141

New member
אני הבנתי כל מילה שלך:)

ואני מקבלת המון מזה..

אתה יודע מה אתה מזכיר לי?*לטובה, זה מצחיק אותי*

ילד שמגיע בפעם הראשונה לחוג סקטים-וישר רוצה לעוף על הרחבה..מהר.

אין תפקידים יותר, הכל מעורבב ובלאגן

בגלל זה הכל משתגע, גם בתחום הזה. מה שכן- לכל אחד יש את השכן ההוא, בדגש על שכן גבר שמבלה כרבע מחייו בחוץ עם האוטו. תמיד כשרואים אותו זה בחוץ עם האוטו.

מתחזק, שעות ושבתות יפות שלמות. בסבלנות. בעדינות, או פטיש חמש קילו כשצריך והדגש הוא על זה שהוא יעשה מה שזה ידרוש! בכסף זמן ושאר מדדי השקעה. נסיון להבין, להתעניין במסביב תוך כדי התייעצות עם אחרים אבל התאמה בלעדית לרכב שלו. ובאותו הזמן בתוך הבית בדר"כ יש לו משפחה...

עכשיו אם אתה גבר ומתחיל לעשות את ההשוואה מעולם שמוכר לך...
...
ניחא..
אבל אם את אישה שמתמוגגת ואומרת כן ככה זה צריך להיות. לזה אני מחכה ויושבת על הטוסיק ומסננת שזה יקרה לי כבר...
אז תדעי שהכל בחיים באיזשהוא שלב? אם לא הדדי, מתמוסס. תהיי מדען טילים, תשכבי עם מאות גברים, תהיי עם המשפחה וחברים, ובמקביל תדעי שאם 100 % השקעה בצד על הזוגיות הופכת לפחות מ100% השקעה של אחד הצדדים הקשר יתחיל לנבול..

אין צריכה ואין דבר העומד בפני הרצון.

אז אין שום טיפים. חוץ מלנסות לפשט בין אתה גבר או אישה! רוצים? תגידו. לא מבינים, תשאלו. רוצים לדבר אבל מפחדים לחפור מדי? תנסו ותתוודאו על החששות. תהיו אמיתיים ותשאירו את הניתוחים לאנטומיה אפורה. זה יעזור בעיקר לנשים כי גברים תמיד מתפתחים מאוחר יותר ולמעשה יש הרבה בני 40 שבחבורה מתנהגים עדיין כמו בני 8.
&nbsp
להשתטח (בלבוש אופציונלי) על גברים שנראים לכן צדיקים נחמדים וטובים יוביל טוב יותר לחתונה טובה, מללכת להשתטח על קברי צדיקים מתים.
&nbsp
רוצות עצות מגזינים?
תהפכי להיות מושכת יותר בעיניו מה שזה לא אומר, תוציאי את הצריכים צריכה צריכה מהחיים הזוגיים לאט לאט, מה שאת רוצה
שיעשה תעשי את, ותחמיאו אחד לשני כמו לילדים מפגרים על כל דבר טוב שאתם מקבלים ממנה/ו בין אם אתם מעריכים או לא.
ביקורת חיובית בלבד תביא שינויים. כל מה שהחברות שלך והמגזינים והמומחות לכאורה אומרות זה בולשיט. אנחנו באמת רק רוצים לראות אתכן יותר, ערומות. כל ריב לדעתי יפתר יותר טוב ומהר בעירום מבחינת הצד השני לקבל מה שלא בסדר..
לסמוך עליך שחביתה או סנדויץ' זה בר ביצוע ואת לא תמותי ברעב אם לא תהיה דרך להזמין אוכל.
&nbsp
החבר/ה הכי טוב/ה זה לא אנחנו. בשביל זה יש חברים ולא רק בני זוג. אם תספרי יותר מדי על בעיות קשות שפוגעות בך אנחנו לא נוכל להמשיך להיות אוזן קשבת וכתף תומכת לאורך זמן. כמו בסרטים כחולים גרמניים. בסופו של דבר נרצה למצוא את הבעיה,את הכלי המתאים לתקן את זה ולעבור הלאה למשהו יותר חיובי לשנינו...
&nbsp
אל תקחו אותנו לקניות אם אתן יודעות שאתן לא מעריכות את הדעה שלנו. תקבלי באהבה את זה שגבר שואל בפשטות
מה דעתך על משהו ועושה כרצונך, זה לא אומר שהוא רכיכה. זה אומר שממש לא אכפת לו ללבוש ורוד (דוגמה קשה אך יומיומית)
או מה הוא לובש כל עוד את מרוצה. אל תגידי שאת צריכה גבר גבר ואז תבכי על מניאקים שרק מנסים לתחמן אותך. גברים אמיתיים שואלים מתייעצים מקשיבים ולעיתים הולכים גם ביחד או בעקבות הנשים שאיתן, לפחות פעם בשנה...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
והכי חשוב מה שאתן לא עושות אל...

תאמין או לא...

אבל אני ממש מסכים איתך

ואני חושב שהן ממש צריכות לשמוע את זה יום יום, וללמוד את הנושא כמה שיותר לעומק אם הן באמת רוצות לצאת עם גבר גבר, ואם הן רוצות שהם באמת ישארו

puma141

New member
סוק, אין לך שמץ מה זה

גבר גבר..:)
הבעיה הגדולה יותר-שאתה מסרב להבין מה זה........

אם לך אין שמץ

אז איך את קובעת שגם לי אין ?

הרי גם אם את לא מסכימה זה לא קובע, כי הרי בפיך את אומרת שאין לך שמץ
אז גם לשלול את לא יכולה
אז אולי עדיף שתקשיבי ותלמדי...?

puma141

New member
יודע מה? סבבה...

הנה אני קשובה כולי. למד אותי.
בראשי פרקים, אני אבין........טוב? :)
לא בפוסט ארוך....

puma141

New member
אני

יותר אובייקטיבית ממך.
אני כסוג של "צד שלישי" יכולה יותר לראות את זה מהצד....*אתה גבר, קשה לך*.
אני פחות עקשנית ממך.
אי פחות עובדת על פי אגו ממך.....

חחח כל אלו-עושים אותי כקובעת נכון יותר מה זה גבר גבר.
אל תענה מהר, תקרא, תפנים, שלח את האגו שלך לים-ותגיד אם אני לא צודקת....

לא רק שאת טועה

את טועה את הטעות הכי חמורה ונפוצה בקרב בני האדם בימיינו
טעות שמובילה לבילבול ועצבות ובדידות
&nbsp
את יכולה לספר לי סיפורים שזה לא ככה ולא ההוא, אבל אני אחסוך לך את המילים האלו מהסיבה שאני עשיתי שעורי בית ואני יודע באופן ודאי ושכל הדברים האלו היא גם מנת חלקך
אז אין צורך שתסבירי לי אחרת, אני לא אאמין לשום מילה
כל שנשאר לך זה ללמוד
לא תלמדי את תשארי עם התפיסות השגויות שלך כל החיים
ותאמיני לי יוצא לי גם לראות אנשים שהזדקנו עם התפיסות האלו, וסמכי עלי שזה לא מראה מלבב
&nbsp
אז מי שצריך לנטרל את ה אגו שלך זו את
&nbsp
וסמכי עלי שאני אומר את זה מתוך אהבה ואכפתיות כלפיך, מהסיבה שהייתי רוצה שיהיה לך את כל הטוב שבעולם
&nbsp
תעשי עם זה מה שבא לך

&nbsp

puma141

New member
בסדר..סבבה תרגע חחחחחחחח

סוק, נראה כאילו אתה מנסה לשגנע אותך-יותר מאותי!

די לדבר איתי בקטע שאתה רק מגן על עצמך-ואפילו אין לי מושג על מה..
אם יבוא לך לדבר איתי רגיל-וולקאם..

*אני מתה ממך*. חחח

למעלה