שאלה לדיון (בשביל אלו מכן שלא

UrbanDK

New member
שאלה לדיון (בשביל אלו מכן שלא

מפחדות/נגעלות/לא יודע מה מההריון אלא רק לא רוצות ילדים) - האם הייתן מסכימות להיכנס להריון (בין אם בצורה מלאכותית או טבעית) ולתת את הילד שיוולד (להזכירכן - הוא ילד שהוא ביולוגית שלכן, זו לא סתם "פונדקאות") למישהו, תמורת סכום כסף מכובד? נ.ב אני לא טרול - סתם שאלה שקפצה לי לראש.

karnity

New member
כן

נניח שיציעו לי סכום נאה - אסכים בלי שום בעיה... ויותר מכך, אני מוכנה לעשות זאת עבור חברה ללא תמורה... אני לגמרי בעד נשים שרוצות ולא יכולות ולמען אשה שאני אוהבת - אעשה את זה בשמחה... סליחה, עם תמורה כלשהי... התמורה בלהעניק ...

habubnik

New member
לא

אני לא ארגיש טוב עם הידיעה שיש ילד בעולם הזה שהוא שלי, ואני לא זו שלוקחת אחריות על החיים שלו.

Cat79

New member
גם אני

יש לי זוג חברים טובים הומואים ודיברנו פעם על זה שאם רק הם ירצו אני מוכנה לעשות להם ילד. מצד שני הריון ותופעות הלוואי שלו הן אחת הסיבות לאי הבאת הילדים שלי, אבל בשביל אחרים אולי הייתי מוכנה לסבול את זה.

1 מ י כ ל

New member
שלום../images/Emo39.gif

לא בכל הריון יש תופעות לוואי.. לא כולן מקיאות או עם בחילות או לא מרגישות טוב.. יש כאלה שההריון שלהן עובר חלק... ויש כאלה שבהריון הראשון הרגישו זוועה ואת ההריון שני בכלל "לא הרגישו" ולהפך..

מיריVA

New member
הסטטיסטיקה הזו לא תרשים אותה

(לדעתי...) אם היא תהיה אחת מאלה שכן תרגיש רע... אני לא מתכוונת להיות ממש צינית - פשוט אני עכשיו בהריון שבוע 9 ואני מרגישה ממש נורא (אני אישית רוצה את הילד אז אני חושקת שיניים אבל אם לא הייתי רוצה זה סיפור אחר)

Cat79

New member
נכון מאד

הבחילות וכל השאר לא מעניינות אותי, אני מדברת על הכאבים בלידה על זה שצריך לחתוך לי בין הרגליים או לחתוך לי את הבטן, על דילול השיער, על שהפטמות נהיות חומות, על בעיות חניכיים ועוד.. ואני יודעת שלא לכל אחד זה קורה, מי יבטיח שלי זה לא יקרה?

והנה עוד כמה ... ../images/Emo5.gif

... המספר במשקפיים גדל, צניחת הרחם, סימני מתיחה, דליות ברגליים, ההנאה מיחסי מין יורדת, ויש עוד הרבה ... [לא שאלה הן הסיבות שלי, אבל סתם ראיתי את הרשימה החלקית ולא התאפקתי - הייתי חייבת לצרף עוד כמה 'שמחות' לחגיגה]

מיריVA

New member
חייבת גם להוסיף דברים חיוביים - יש

בעיות בריאותיות שנפתרות דווקא בעקבות לידה. מניסיון שלי אישי אין לי יותר עצירות למשל (סבלתי מאוד מכך קודם). גם אצל אמא שלי ועוד חברה אחת שלי היו דברים שנפתרו - אני לא רוצה לפרט כי מדובר בפרטיותן. דבר נוסף - רוב מוחלט של הדברים הם זמניים לתקופת ההריון ועוברים מאליהם אח"כ. (כמובן שיש יוצאי דופן)

Cat79

New member
עצירות לעומת שאר הזוועות

יש סיבים תזונתיים תודה.

efroch99

New member
מרגישה כמוך

אני גם חושבת שהייתי מוכנה לעבור את זה עבור אנשים שאכפת לי מהם. למרות שהחוויה לא מרנינה בכלל, זה לא המחסום העיקרי אצלי, אלא גידול הילד, זה שיהיה לי ילד. אני גם יודעת שהחוויה היתה די קלה ואפילו חיובית עבור אמא שלי, ואנחנו דומות מבחינה פיזית כך שיש סיכוי שגם אצלי זה יהיה כך.

ט ו ש ה

New member
כן, בהחלט

בדיוק כמו קרנית - בשביל חברים טובים הייתי עושה את זה מחר. ההריון לא כל כך מפחיד אותי לאור ההבטוריה המשפחתית הטובה, וזה נראה לי הדבר הכי מדהים שאפשר לעשות עבור מישהו אחר

בדיוק ההיפך ../images/Emo70.gif

אני מתנגדת לעצם הבאת נפש נוספת לעולם. אני דוקא רוצה לגדל ילדים, ומאז ומתמיד חשבתי על אימוץ. אני פשוט חושבת שהעולם הזה הוא לא מספיק טוב בשביל להביא אליו נשמות נוספות (שבסופו של דבר יסבלו כאן כמו כולנו). אילו הייתי רוצה להביא ילדים לעולם (אילו העולם היה 'שווה' את זה), הייתי מתמודדת עם זוועות ההיריון והלידה. בקיצור - לא הייתי מביאה לעולם ילד שמישהו אחר יגדל, אלא להיפך - הייתי בשמחה מגדלת ילד שמישהו אחר הביא לעולם, אך אינו רוצה לגדל את הילד (ואין בכוונתי לומר שאני רוצה שמישהו יביא ילד לעולם רק בשביל שאני ידל אותו, אלא, שאם כבר הגיע ילד לעולם - מכל סיבה שהיא - ואין מי שיגדל אותו, אני בשמחה אגדל את הילד).

ססילי

New member
אז מה עומד בדרכך? חסרים ילדים

שאין להם הורים? בדרך כלל אלו שיש להם בעיות, או כאלו שהגיעו לאימוץ לא מייד אחרי הלידה. בקיצור, חבל על כל רגע, ילדים חסרי הורים הם ילדים אומללים. בינתיים הם סובלים, כשאת בעצם רק מחכה לקבל אותם - אז יללא - למלאכה!

ססילי

New member
לא חיפשתי כלום. זה הרושם שההודעה

שלך עושה. אם את ברצינות רוצה לאמץ - שיהיה לך ולילדים מאד בהצלחה.

bilbolim

New member
מה זאת אומרת יסבלו כאן כמו כולנו?

אני ממש לא סובלת כאן בעולם, החיים יפים

למעלה