שאלה לדיון (בשביל אלו מכן שלא

gezer5

New member
האמת שחשבתי על זה

פעם אחת או פעמים שהייתי מוכנה להיות פונדקאית ולא להיות האמא של הילד זה ממש מלחיץ אותי כל האחריות הזאת והכובד של החינוך ואיך הוא יצא בן אדם נורמלי

inbal76

New member
אני נגד העניין באופן עקרוני

כלומר "רחם להשכרה". זה דומה לסחר באיברים בעיני, או לזנות. ואם זה הופך לדבר מקובל, זה עלול ליצור מצב שנשים עניות משכירות את רחמן לצורכי פרנסה, "מחוסר ברירה". והמרחק מכאן ועד לסחר בתינוקות קטן מאוד. (ראיתם את הכתבה בחדשות על רומניה?) רק אם זה לא בשביל כסף (או כל תמורה דומה) זה מקובל עלי. (לא שהייתי עושה זאת בעצמי חלילה, אבל מקובל באופן עקרוני, נניח בשביל לעזור לחברים או בני משפחה).

gezer5

New member
זה מה שאמרתי

אני לא אעשה דבר כזה בשביל כסף אבל אם לא הייתה לי ברירה הייתי מעדיפה להיות פונדקאית מאשר להיות אמא ראיתם אתמול משעל חם על האמא שהבן שלה נהרג בצבא , לקחה דוגמית זרע ומחפשת עכשיו בחורה כדי ל"הזריע אותה" אני נחרדת

shirlip77

New member
מצטרפת ל"לא"

אני לא רוצה הריון וילדים בכלל. לא להיות בהריון, לא משנה כמה פורחת וקורנת אני יכולה להיות, ולא רוצה לקחת סיכון שאתמלא מים, אקיא כל רגע ואאושפז (כמו אחותי...) הכסף מאוד קורץ לי אמנם, אבל למשך כמעט שנה (9 חודש בספירה האחרונה) אני אצטרך להיות שונה ולהפסיק את מה שאני עושה כיום, גם אם לא בעבודה אלא מבחינה חברתית או מחשבתית, איך מסבירים את זה לחברים? בורחים לאי בודד? כמה כסף (סתם בצחוק)? שלא כמו אחרות כאן לא הייתי עושה זאת לחברה/ ים כי אני חושבת שיהיה לי קשה לראות את הילד בסביבה.

מיריVA

New member
בשום פנים ואופן לא הייתי מסוגלת

לתת ילד שלי. אני אישית ממש התאהבתי שילד שלי ברגע שהוא יצא (יש לי ילד אחד) למרות שבזמן ההריון בכלל לא נקשרתי אליו ולא התיחסתי - למעשה לא הפנמתי שזה ממש ילד אמיתי עד לרגע שהוא היה בחוץ - ואז הוא כבר חלק ממני

MazeE

New member
לעולם לא

אני, בדיוק כמו גטו נאגרו חושבת שעצם הבאת ילד לעולם הזה היא עוול בשבילו. להביא נשמה נוספת שתחווה את המתרחש בעולם לא אוהב שכזה. מעשה כזה בעיניי נתפס כאגואיסטי, כמו כל שאר המניעים שלנו בעולם, גם אם זה נראה שלא לטובתינו.תחשבו על זה. מעצם התשובות עולה שלא כולן "לא רוצות ילדים" כשם שהפורום נקרא אלא לא רוצות הריון, או לא רוצות לוותר וכו'. דווקא להביא ילדים ולא בשבילי נראה לי קצת יותר קשה. אני לא הייתי מסוגלת.

gezer5

New member
m.z.

בהחלט צודקת יש אנשים טיפשים שאומרים לי שזה אגואיסטי לא להביא ילד לעולם ואני לא יכולה לא לחשוב "מה עובר להם באותו רגע בראש" והאם הם מבינים את מה שהם אומרים מה אגואיסטי ? מה? אם כואב לי על הנשמה שתצא לעולם האכזר הזה וסתם תסבול כי אין לי מה לתת לה? מה בדיוק אגואיסטי? ההפך!!! אגואיסטי להביא ילד למרות שאין לך מושג מה לעשות ואין לך איך לטפל בו ומאיפה להאכיל אותו

QueenOfMagic

New member
במידה ולא הייתי נגעלת מהריון

לא הייתי מוכנה לעבור אחד כזה...אני נגד הגנים שלי באופן מוחלט.. פשוט לא רוצה אותם או המשך שלהם בעולם הזה

lulyK

New member
בפונדקאות הגנים שלך לא לוקחים

שום תפקיד. רק הרחם שלך (שנושא עובר שמורכב מהחומרים הגנטיים של הזוג)

למעלה