שאלה לדיון - הפורום הזה נועד לנשים

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
שאלה לדיון - הפורום הזה נועד לנשים

לתת תמיכה, אסור לדבר על הילדים, אבל הם חלק מאיתנו, חלק מהמהות שלנו. לפעמים מצב רוחינו הוא בעקבות מה שקורה עם הילדים. אז אם לא נדבר גם על הילדים, או מה שקורה לנו בזכותם/בגללם, אז לא תמיד יהיה מה לספר. מה דעתכן?

משוש30

New member
הנה קישור לדיון שפתחתי בנושא

לא מזמן...אני גם מרגישה ככה אבל דעתי בסופו של דבר לא ממש התקבלה

odeia

New member
מכיוון שלא הייתי שותפה לו אז, אשמח

שוב להעלות את הנושא, אם מותר לי. הקישור לא עובד כרגע.

אפרת12

New member
אז בואו שוב ננסה לעשות סדר

אם מישהי מותשת כי התינוק לא נותן לה לישון ב
, אז היא תדבר על זה כאן. ואולי גם תקבל עצות. לשאול איך להרדים אותו - לא, זה לא המקום. להיות מאושרת כי התינוק גדל מול העיניים וממלא אושר וסיפוק זו הודעה נהדרת לפה, אבל את תמונתו של האושר - בבקשה לגלריה. איך מורידים חום, מתי להתחיל לתת מוצקים, פטנטים נגד גזים - יש פורומים אחרים לנושאים הללו. פה אנחנו מדברות עלינו אני מדוכאת אחרי הלידה - תעודדו אותי, ואולי אתן מכירות שרינק טוב - זה פה. אני מרגישה ג'יפה עם הטריינינג מהלילה - זה פה. בעלי ואני מסתדרים הרבה יותר טוב מאז הלידה - טיפים ועצות - זה פה. מקוה שהבהרתי את הרעיון. ו-כן. גם תרגילים לשיקום רצפת האגן...

lulyK

New member
"בעלי ואני מסתדרים יותר טוב

מאז הלידה", זה פה?

mummy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול... אהבתי

nubi

New member
זו השורה שתפסה לי את העין

נראה לי זה שייך לפורום "חלומות בהקיץ".

odeia

New member
ולמה העליתי את השאלה, את בטח רוצה

לדעת?! אז היום התברר לנו שיש 2 אבחנות לגבי הבעיה של אור, אחת יותר גרועה מהשניה, צריכים לנסוע למרכז ויש עם זה בעיה, לא משיגים תור וזה עולה כסף וזה מאוד משפיע לע מצב רוחי. שייך או לא שייך לכאן?

sipor

New member
לא מומחית גדולה..

אבל נראה לי שאם את צריכה תמיכה ורעיונות בשבילך אז כן, אבל אם השאלה לגבי האבחנות של הילדים אז זה פורום הורים לתינוקות. אל תסתמכי עלי כל כך כי אני לא לגמרי בטוחה ! בכל מקרה, רעיונות לבעיתך אין לי רק יכולה לשלוח חיבוק וירטואלי

odeia

New member
התכוונתי בכל השאלה הזו, האם לנו

כנשים שרוצות תמיכה, על זה שקשה לנו, ועצוב לנו, גם בגלל הילדים, או רק בגלל משהו שלא קשור אליהם. דוגמאות: עצוב בגלל עבודה - לגיטימי, נכון? עצוב בגלל הבעל - לגיטימי, נכון? עצוב בגלל ילד - לגיטימי או לא?

lulyK

New member
בטח שלגיטימי

עצוב בגלל הילד - הכי לגיטימי. איך בוחרים מטפלת/טיפים לטיפול בצינון/איך מורידים כתם אקמולי מהסדין - פחות

odeia

New member
אפילו לא זוכרת אם סיפרתי לכןעל הנגע

שיש לאור ברגל. 2 רופאי ילדים מקצועיים מאוד, אחד מהם הוא גם רופא התפתחותי איבחנו את הנגע כ-cmtc, על פי בדיקה באינטרנט, האיבחון נכון. נשלחנו לרופאת עור מומחית בעפולה, איבחנה משהו, בקושי דיברה איתנו, בקושי כתבה על נייר משהו לרופא, אפילו לא חתמה עליו. היינו אצל רופא הילדים/התפתחותי, אמר שזו אבחנה שונה לגמרי, הסביר לנו מה זה אומר. עכשיו צריכים ללכת לרופא עור אחר, מומחה, הכי מומחה בארץ. להגיע אליו קשה, בעיקר לנו עם הלוגיסטיקה של המרחק ושל הפסד ימי עבודה ולימודים (של אודיה). כבר לא יודעת איזה נגע עדיף, שניהם חרא של דבר, אולי נדרוש גם המטולוג ילדים מומחה ואז שוב נצטרך להגיע למרכז. באיזשהו מקום בא להגיד - לא משנה מה, תעזבו אותי, לא מעניין אותי, רוצה להכנס מתחת לשמיכה ולקום עוד כמה שנים ולראות אם זה משפיע עליה או לא. אבל אי אפשר, חייבים לאבחן עכשיו, זה דורש מעקב ומדידות גפיים. ועדיין לא קיבלנו התייחסות לנגע שבעין, שאז אולי זה יכול לפגוע בעין. מה מעיק עלי? הנסיעה וההתארגנות אליה, הנסיעה הארוכה עם אור, ילדה שקשה לנסוע איתה, מה יאבחנו, מה זה יגיד לנו לגבי העתיד שלה ושלנו. עצוב לי בגלל זה, לחוצה והיסטרית מהנסיעה (הסריטות מתחילות להרים ראש) וכמובן שעוד יעשו לי בעיות בעבודה שאני כל כך הרבה נעדרת ממנה. וסליחה שאני בוכה לכן ושאין לי שום דבר שמח לספר.

למעלה