שאלה לדיון - הפורום הזה נועד לנשים

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך
זה באמת קשה

ואולי ננסה לפרק זאת, למרות שזה לא יעלים את הקושי, רק יעשה את זה מחולק. יש כאן כמה קשיים: הטכני (נסיעה ארוכה וכו') והא נראה לי הקל ביותר באופן יחסי. כאן תעזור אולי התארגנות, חניות ביניים, נסיון לבקבק אותה תוך כדי נסיעה, קלטות וכו'. אודיה חייבת לבוא איתכם? אין אפשרות לסדר לה שמירה של כמה שעות אחרי ביה"ס? השגת התור והתשלום: לא פשוט, אבל פתיר. פשוט קבעי תור (גם אם ארוך) ובקשי שיודיעו לך אם משהו מתפנה. מי הרופא? האם באמת אי אפשר להתייעץ איתו דרך הקופה? האם ניתן לקבל החזר סביר על התייעצות איתו? העבודה: אין לי הרבה עצות, כי אין לי מספיק פרטים לגבי סוג העבודה, מי הבוס וכו'. מקווה שיש שם מישהו עם לב שניתן לדבר איתו. המצב הבריאותי של אור. זה כמובן הכי "כבד" מעיק ומלחיץ. לא פירטת בדיוק במה מדובר ומה ההשלכות (אם תרצי לפרט, אשמח) ואני מקווה שהפגישה עם הרופא תשפוך אור על הדברים ולפחות תדעו מול מה אתם עומדים, מה ההשלכות ובמיוחד, מה הטיפול. התמודדות עם מצב בריאותי חדש של ילד או אפילו עם נגע "קוסמטי" היא לא דבר קל, לוקח זמן להתאפס ולעבור מ"שוק" להתמודדות. תני לזנה קצת זמן, ממילא אין טיפול מיידי שאת יכולה/ צריכה לעשות (אם אני מבינה נכון את המצב). את בטח לא צריכה להתנצל בפנינו. יהיו לך עוד דברים משמחים לספר, וזה בטח מקום גם (אולי בעיקר) לקשיים. לא עזרתי הרבה, אבל מקווה שתמצאי בכך קצת עידוד.

odeia

New member
הבעיות מהעדרות מהעבודה היא של

שניינו. אין לנו מי שישמור על אודיה, והיא גם לא מסכימה. את אור אי אפשר לבקבק, היא לא אוהבת גם לא כל כך מוצץ, רק ציצי. עוד 3 חודשים נוכל ללכת למרפאה שלו בחינם, אומנם עדיין בלילה אבל בחינם. האיבחון הנוסף כנראה דחוף, בגלל שישנן 2 אבחנות. הבעיה היא גם קוסמטית וגם בעיה שיכולה להיות אורטופדית, אם יהיו הבדלים בין הגפיים. לגבי העין אני לא יודעת, כי עדיין לא התייחסו לזה. על 2 סוגי הנגעים, לא קיבלנו מספיק הסברים עדיין, בגלל זה המפגש עם אותו מומחה יכול רק לענות לנו על שאלות, אם הוא אחד מאלו שעונים ומסבירים. אנחנו לא בשוק, אנחנו יודעים שזה מן סוג כזו של בעיה שעד שהיא לא בעייתית אין בעצם בעיה. יש עלי לחץ מגורם מסויים ללכת להמטולוג, למרות שעד היום הנגע הזה לא טופל אצל רופא כזה. זה לא המקום לפרט מה ולמה הלחץ. בנתיים דיברתי עם בעלי, הוא ייתקשר לברר אם אפשר להגיע ביום חמישי ולא רביעי, אולי הוא מגיע לצפון וידבר שוב עם רופא הילדים אם זה כל כך דחוף באמת האבחון הסופי והאם ניתן לעשות מדידות גפיים ללא איבחון סופי. הכל עדיין בדיון ביניינו, בהתבשלות בקשיים. בעצם הקשיים העיקריים הם לוגיסטיקה והתארגנות והפסד ימי עבודה. יש לנו איפה לישון שם באזור, יש לנו אוטו, אבל הדרך הארוכה עם ילדה שלא אוהבת להיות בסל קל אלא על אמא, היא בעייתית. הפסד ימי עבודה שלי ושל בעלי יכול לגרום לפיטורין.

באמת מעיק

נראה שדווקא עניין העבודה הכי מציק כרגע. אולי באמת שיחה/ שיחת טלפון עם אחד הרופאים יכולה לקנות לכם קצת שקט נפשי או לפחות אפשרות להתארגנות אחרת. אם באמת התור יהיה עוד כל כך רחוק, יתכן שהנסיעה כבר תהיה יותר קלה, אבל אני מאחלת לך תור קרוב הרבה יותר. בנסיעות קשות אצלנו (בעבר) היה עוזר אם אני הייתי יושבת מאחרו, ליד הסל קל ואפילו הנקתי ככה, למרות שבירת הגב הכרוכה בכך. מקוווה שיהיה קצת קל יותר. אנא עדכני אותנו.

odeia

New member
אצלנו זה לא רק סלקל אלא גם

כסא בטיחות מאחורה ואז צפוף נורא, וניסיתי להניק ככה ולא הצלחתי.

כתבתי קודם ולא הצלחתי לשלוח ../images/Emo10.gif

אולי יעזור מובייל מעניין? קיבלנו במתנה מובייל מקסים לרכב, אבל נראה לי שכל אילתור יעזור, לדוג': ניתן לתלות בובות מרשרשות על ידית הסלקל וכו'. אצלנו זה עוזר.

odeia

New member
ואני עניתי ומשום מה עכשיו אני רואה

שאין תשובה. כתבתי שהיא כבר חיסלה את המובייל, אבל את האמת - כשיש לה התפרצות בכי היא נרגעת רק על הידיים שלי ועל הציצי.

lulyK

New member
נשמע קשה... מתיש....../images/Emo24.gif

ואם להתייחס לפן הטכני - ישד אפשרות לנסוע עם שתיהן ברכבת? אולי אפילו בטיסה? לא אמורה להיות הנחה משמעותית לתושבי הצפון בטיסות?

odeia

New member
אין אצלנו רכבת, הלוואי היה, וטיסות,

עם ההנחות, עדיין יקרות יותר מלנסוע באוטו שלנו.

למעלה