שאלה לדיון: יחסים לונג דיסטנס

סלסרו

New member
גם וגם

אחד מאותם הדברים שיש בהם מסרים סותרים מחד
Absence Makes The Heart Grow Fonder​
ומאידך
Out of sight, out of heart​
ולא פליגי.. (ושכל אחד ימצא לעצמו הסבר לזה..)

ניתושית

New member
מה קשר, איזה קשר

כשמכירים אז יודעים. זהו. כל דבר אחר לא נלקח בחשבון. לא מדברים על הקרבה וכד' פשוט עושים את זה.

Mירב

New member
לגבי בני הזוג שהזכרתי קודם

אני יכולה להגיד שנראה לי ששניהם מאוד מודעים לגודל ההקרבה, ושלא נראה לי שההקרבה הזו מחזקת את הקשר. הקשר שלהם נתון לחיכוכים רבים כשהם גרים יחד יום-יום, אין ספק, אך מצד שני בזמני הלונג-דיסטנס העובדה שחייהם מתנהלים כלכך בנפרד ובאופן כלכך שונה אחד מהשניה לא מוסיפה לזוגיות, כך נראה לי, ונראה גם ששניהם מודעים לכך. ולא עוזרת העובדה שהם בקשר טלפוני יומיומי. תכל'ס, הם מתרחקים.

saritoosh22

New member
לא תמיד זו הקרבה.

אנשי עסקים רבים יוצאים למסעי עסקים כאלו ואחרים בתכיפות מאוד גבוהה, לפעמים זו הקרבה ולפעמים זה ממש נוח. לדעתי, קשר ממרחקים יכול להתקיים רק אחרי שהקשר מבוסס, לנו הייתה תקופה שחיינו ביבשות שונות, זה היה קצת קשה (געגועים וכו'), אבל ממש לא סוף העולם. אם להיות כנה, היום אני מאוד משתעשעת ברעיון שבעלי יקירי יעבוד בסוג כזה של עבודה שתצריך ממנו קצת נסיעות. מאוד מתאים לי להיות קצת רווקה וקצת עם חברות וקצת נשואה עם בעל, לי זו נראית נוסחא טובה להינות מכל העולמות.

Mrs G

New member
אז אצלי זה ככה.

וזה אכן נחמד. הבעיה היא כשהם חוזרים. בלאגאן של שלושה ילדים לא ישווה לבעל אחד, גרביים שמוצאות עצמן על התיקרה ועוד מיני בגדים על הריצפה. נורא קשה להתרגל שוב - ועד שמתרגלים מגיע הזמן להפרד. מצד שני - לא הייתי יכולה לחיות עם בעל שנמצא לידי על בסיס קבוע. שוב - תלוי באופי האנשים.

דפנה KC

New member
בדיוק מה שאני מחפשת...

אבל אני אעשה את הנסיעות

saritoosh22

New member
אז זהו, שעד שהכרתי את האיש אשר

אהבה נפשי, טענתי שזוגיות מושלמת היא בבתים נפרדים. ואז הכרתי אותו ולא יכולתי להיפרד ממנו בשלב הראשון, בשלב השני נרגעתי. היום, היות ואני נהנית מהאימהות ולא מוכנה כ"כ להיפרד מבן, אני מוכנה שהוא זה שייסע. למזלי, אני חיה בתוך מסגרת מאוד לא לוחצת ויש לי מרחב פעולה, אבל כמי שנחנקת בתוך מערכות יחסים, אני המומה שאוטוטו 8 שנים שאנחנו יחד ועוד לא קמתי והלכתי.

OrlyNL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייתכן?? מבנה ראשון בפורום סינגלס??

kit k@t

New member
אממממ

יש לי קצת נסיון בנושא, ואני יכולה להגיד שזה לא עבד בשבילי. עד כמה שחושבים שמכירים אנשים בצורה נהדרת מדיבורים אל תוך הלילה בטלפון או במסנג'ר, זה פשוט לא אותו הדבר כמו לפגוש אותו. הכל יכול להראות כל כך מושלם בביקורים, כי אלו בכל זאת ביקורים, אבל במציאות החיים שונים מביקורים של 3-4 ימים אחד אצל השני... אפשר לחשוב בכנות שאוהבים מישהו, אבל אי אפשר באמת לדעת, כי לא מכירים את כל הדברים הקטנים שעושים את הבן אדם... מכירים רק חלק. ואני לא שוללת בכלל, יש המון אנשים שככה פגשו את החצי השני שלהם. אני פשוט יודעת שאני לא עושה את זה יותר... זה לא בשבילי. אני רוצה לחבק את מי שאני איתו. וזה בעיקר לא עובד כשזה מתחיל ככה. בתחילת היחסים צריך את הביחד הזה... לפחות לדעתי. קאט

billc

New member
לא קשר חונק אבל גם לא לונג דיסטנס

אני זקוק למגע, ואני לא טיפוס פקה פקה, בטח לא בטלפון. אבל מצד שני סבבה לי כרגע הקשר שאנחנו גרים בשני בתים נפרדים וכאשר אני נפגש איתה, אני באנרגיה ובמצב רוח המתאים. שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני לא מספר שאני ביום או שבוע "חרא" אבל יש הבדל בין לספר לה ואפילו לשפוך את הלב בכמה מילים. מאשר היא תראה ותרגיש את זה דרך שפת הגוף שלי במשך יום שלם. אני יודע שזה עולם לא מציאותי ועולם זמני, עד שנעבור לשלב הבא... אבל כרגע זה מאוד מתאים לי ואני נהנה מכל רגע.

Mrs G

New member
אבל ,אבל, אבל

לא המציאו זוגיות בדיוק כדי שאנשים יסבלו ביחד ?

airdene

New member
אבל לפי חוק כלים שלובים, האומללות

חייבת לזלוג לבן הזוג כדי להשיג יציבות רגשית...(
איירדין מפגין בקיאות אינטר-דיסציפלינרית
)

למעלה