שאלה לדיון

מי שרוצה לשלם עלי מוזמן

אני מזמינה אוכל יקר. למה שיטריד אותי להחשב כמניאקית בעיניו?

אם את חיה בהרגשה...

שתמורת ארוחה את חייבת לתת לו מציצה....?!?! אז מצבך באמת לא מרקיע שחקים....

אהבתי את "סתם מסתלבטת"

מעניין מתי את מרגישה שאין "לחץ" עלייך אחרי שבחור הוציא עלייך ממיטב כספו? מעניין מתי הוא מזמין אותך לבקבוק מיץ, מתי הוא מזמין למשהו יותר רציני? מתי הוא מפסיק להזמין אותך? אהה, כןןןןןןן

שאלה טובה!

אני פשוט מאוד מראש לא לוקחת את זה לכיוון של שכר ועונש...את מבינה?! אולי אני מיושנת ...אבל עדיין מאמינה שממש לא נורא אם גבר משלם עליי על ארוחה... ולא מרגישה שאני חייבת "לשלם" לו על כך... "מיטב כספו" ?!?! "מיטב כספו" צריך כבר להיות הרבה יותר מארוחה... זה יכול להיות חדר באיזה צימר... אבל אז מראש יתכן ואני אסרב בנימוס ...כי שוב זה מן הסתם (ומין זה לא סתם)זה עלול לסמל בעיני את הרצון שלו בתמורה... קאפיש?

כלומר, מסתלבטת

גם את יוצרת לך סרגל כלכלי-מיני מדוייק מאוד. אם זה ארוחה, סבבה, שישלם, מה יש. שישקיע. אני לא חייבת לו כלום, כי כמה הוא הוציא - 50 - 100 ש"ח, זה חלק מכללי המשחק ומותר לי כאשה בדייט לא להסכים, בטח בפעם הראשונה. אבל אם זה ממיטב כספו, חדר באיזה מלון, סופ"ש - כאן כבר יש בעיה מסויימת, אז מראש אני לא מסכימה. אני קוראת לסרגל הזה צביעות. כל הגברברים הצעירים כאן , תומר וזה שמודד לעצמו, יזמינו בחורה לדייט, אבל לא יצפו לסקס בערב הראשון, מה הם פראי אדם, הם גברים צעירים ומנוסים ומנומסים, לכן גם הבחורה בדייט הראשון תוזמן למסעדה שבה המנה הכי יקרה לא תעלה על מאה ש"ח. שניהם לא יודו, שזו השקעה כלכלית מובהקת לזיון בדייט השלישי, כי אם אחרי שלוש-ארבע פעמים הבחורה תישאר לא "מגיבה" הם יזנחו אותה די מהר. אני מאידך, לא בונה לי סרגלים. אני מסרבת שגבר יזמין אותי. אני יוצאת עם גבר כשותפה. כך שכל החלטה שלי באשר לסוג הקשר שיהיה ביני לבינו משוחררת מה"השקעות" שלו. אני לא צריכה שיאכילו אותי או ישקו אותי או יזמינו אותי לצימר בשביל "סקס". וזו התורה הגדולה כולה.

את יודעת מה ההבדל בינינו?!

שאני מראש אשתדל לא ללכת לארוחה (ולא משנה מי משלם עליה) עם בן אדם שאני לא נמשכת אליו... אז לא סרגל ולא בטיח... אני לעומתך לא מצהירה נס ודגל שאני פמינסיטית וכבר קרו מקרים ששלפתי את הארנק בידיעה שמכאן אני רק הולכת הביתה... כי מה לעשות לפעמים דברים שרואים משם לא רואים מכאן... שליפת הארנק זו הצהרה חד משמעית של הצבת גבולות... הבעיה שאת לא מבינה שברגע שאת כאישה שולפת את "כרטיס העצמאות" את במידה מסויימת מרחיקה ממך גברים ... כי מה לעשות לגברים יש כל מיני תכונות ...טובות או לא טובות זה כבר בעיניי המתבוננת... משחר קיום הציויליזציה והיחסים בין גברים ונשים... נשים הם נסיכות וגברים הם אבירים ..נולדנו למנטליות הזאת... גברים אוהבים לכבוש, להוכיח את עצמם, לפרנס, להראות מה הם יכולים להציע... ונשים מחפשות את הגבר שיגן עליהם וידאג להן, זה לא משהו שיש לנו בני האדם שליטה עליו... מה שבסה"כ אמרתי לך בתגובה הראשונה שלי זה שאם את מודדת את הנתינה של הגבר מול מה שהוא עלול לבקש ממך ופועלת לפי כך...אז את במצב לא מרקיע שחקים... כי לפעמים מגיע גבר שיש לו הרבה כבוד עצמי ומרגיש שהוא רוצה להעניק לך ובגלל המסרים המבלבלים שלך לעצמאות את עלולה להפסיד אותו... מה שרציתי להמליץ בסה"כ זה שאל תהיי פנאטית בעניין הזה כי זה רק יקלקל לך. וזאת באמת כל התורה כולה!

וואו - אני כזה שקוף ?

זה בהחלט נשמע לי כמו סידור מגירות.... קשה לך לקבל את העובדה שיש אנשים שונים ממה שאי-פעם פגשת - כלומר לא חולרות... את אז מנסה בכוח להסביר לעצמך שהנה - ברור שיש להם סיבה טובה - וסביר להניח שהיא הרצון העז לדחוף לך ידיים לחזייה, ולא רק לחזייה, ולא רק ידיים.... וואלה

Vdrums

New member
את ממש לא מוכנה לקבל את זה שיש אנשים

שחושבים אחרת. אם בחורה לא תציע לשלם על עצמה בדייט השני, שלישי, רביעי. היא תחפש דייט אחר. גם אחרי שכתבתי פעמיים שאני לא בעד לממן בחורות ולשלם ולהזמין, את עדיין טוענת שזה מה שאני רוצה לעשות. תמשיכי לנתח את כולם ולהחליט מה כולם חושבים ומה כולם צריכים לעשות שהעולם יראה יותר טוב.

את יודעת מה באמת משעשע...?!

שעכשיו אחרי שהבנתי את הרקע האישי שלך (הווה אומר- העובדה שאת מחזיקה מאהבים מחוץ / בתוך מערכת הנישואין שלך) אני באמת לא מבינה על מה הרעש הגדול שאת עושה סביב "מי ישלם" ?! הרי המטרה שלך המובהקת היא לסקס בלבד... בעלך תמיד יהיה החבר הכי טוב שלך ואהוב ליבך...לא?! אז מה איכפת לך שמישהו אחר ישלם עלייך ארוחה וגם תשכבי איתו? אם כבר לנצל גבר אחר לתחזוק הפיזי שלך...אז לכי עם זה עד הסוף... תהני מזה בלי רגשות אשמה.

למעלה