קשה לדעת ../images/Emo39.gif
שלום אסתי יקרה, אני מבין את שאלתך, והאמיני לי שמאוד חשוב לי מאוד מאוד איך R מרגישה. אבל השאלה הנשאלת היא, איך כל אחד מהשלושה (הבן, R ואני) מרגישים כמכלול? אז ככה, הבן, הצהיר שהוא לא רוצה כל קשר, לא רוצה לדבר ומעבר לכך בכל הזדמנות שיש לו הוא מראה עוינות. זו הבחירה שלו ולא מעניין אותו מה אני או R רוצים או מרגישים. עכשיו לגבי, הנסיעה אתמול הייתה רעיון שלי. R שמחה ותכננו לנשסוע שנינו. בשלב מסויים הילד שמע שאנחנו נוסעים, שעתיים לפני הם (הוא וחברתו) צפו בווידיאו של הטיול של שנה שעברה באירופה במרצדס...וכמובן שהוא רצה לבוא גם. אין לי מושג מה חשב... R שאלה אם זה בסדר מצידי, ואני למרות שזה היה מאוד לא בסדר מצידי, לטובת R ואיך היא מרגישה (לא התחשבתי ברצון הילד!) הסכמתי. מכאן והלאה, הילד בחר לאכול שם ואני נמנעתי, וישבתי אתם בשולחן. אח"כ הם הלכו לעשן ואני נשארתי בחוץ (לא סובל סיגריות). הם שוחחו שם כ-25 דקות בהם ישבתי בחוץ לבד. גם רוב הזמן בחנות, הבן ו-R היו ביחד. אז לטעמי, R הרגישה טוב, מלבד החיבור שלי לנושא. אני לא יודע מה את היית בוחרת? אני יודע בבירור מוחלט ש-R לא הייתה באה אילו ביתי היית מבקשת לבוא! ואני יודע שאילו הייתי חושב על R, או שלא הייתי נוסע או שהבן לא היה בא. ובמקום שאני אבדוק את היחסים שלי עם הילד, אולי ראוי שנבדוק את יחסו של הילד אלי? מי שקבע את כללי המשחק זה הוא! ותפסיקו להתיחס למונח "ילד" כערך מקודש. עם כל הכבוד להורות ולמונח האינפנטילי, אני חושש שאם 4 כאילו יפגשו אותך בסימטא אפילה ואת לבד, או שתפסיקי לקרוא להם "ילד" או שתראי את התמונה סוף סוף באור ריאלי.