שאלה לדיון

שאלה לדיון

אם נניח הלכת לאודישן, והתקבלת לתפקיד בסדרת טלויזיה. האם תספר על זה בבלוג שלך, שמעולם לא ראו איך אתה נראה? ואם זה אומר שהם יגלו שאתה בעצם: 1. מכוער. 2. בן 46. 3. בחורה. מה הייתם עושים? עדיין הייתם מספרים? או שומרים את זה בסוד?

שאלה טובה והניגוד בה ברור

אני מטבעי אדם סגור וביישן, אם היו לי הכוחות לשתף בעובר עליי את הסביבה לא הייתי נזקק לבלוג, הבלוג הוא איזה פתרון פסיכולוגי בשבילי, המפלט שלי, אני לא הייתי מספר בבלוג על משהו שיכול היה להתקשר בדיעבד עם דמותי

אבל בבלוג אתה נחשף...

זה באמת מוזר שיש המון בלוגרים ביישנים.. בבלוג אנשים כותבים את כל מה שהם מרגישים, אז איך הם יכולים להיות ביישנים??

הם יכולים

כי להרבה מאוד אנשים (במיוחד לביישנים) קל יותר להתבטא דרך האינטרנט - אין צורך בשפת הגוף ושאר הדברים הנלווים ובטח יש עוד דברים שגורמים לך, רק שקצת קשה לי לתאר אותם - מישהו מתנדב?

דם דם

New member
אני מתנדב

למה אבל...לאאא לאאא רגע רגע..שיטטט אממממ אז ככה כמו שאמרו אין צורך בשפת גוף הרושם הראשוני לא ממש מתקיים פה,כי אין ממש היפגשות אחד עם השני אין את החששות של הידברות עם הצד השני ודיי יותר קל ונוח להיפתח ככה לאנשים יש אמרה שאומרת שיותר קל להוציא דברים עם אנשים זרים...נניח בקיצור מחסום הבושה נשבר

ידידי, בבלוג אני נחשף כמו שאני בוחר

לנכון זה בשליטתי וזה מוריד את מפלס הפחד כנראה

Tali1912

New member
../images/Emo177.gif

אני מראש לא הייתי הולכת לאודישנים, בלי שום קשר אני רואה מה קורה באודישנים של כוכב נולד השנה וזה בכלל לא לטעמי הצחוקיאדה של צביקה הדר.

אבל..

אבל אני לא מדבר על אודישנים לריאליטי.. אודישנים לסדרת טלויזיה.. נו נניח שאת בלוגרית שהיא גם שחקנית שהולכת מידי פעם לאודישנים.. היית מספרת על כך בבלוג שלך?

Tali1912

New member
נניח שכן

אז לא היתה לי בעיה לספר על זה בבלוג שלי, אבל מכיוון שאני כל כך רחוקה מאודישנים ומצלמות T.V ומצלמות בכלל אז אין מצב. <אני מנייקית אוהבת מאוד לצלם הכל רק שלא יצלמו אותי< פעם איזה צלם עיתונות כיוון עדשה מולי אמרתי לו אללל'צלם, המניוק כן צילם ומרח אותי בגדול על שתי דפים בעיתון המקומי. חשבתי אני מתה.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאין לי בעיה עם עצמי

או עם הבלוג שלי. אני לא מתכחשת לכלום ולא אסתיר שום דבר. סביר להניח שכן אספר על זה בבלוג, ואחזור על זה פעמים רבות כדי להתלהב מהעניין [בכל זאת, תוכנית טלוויזיה!!!] כמו שאני מכירה את עצמי, גם אם אנסה לשמור את זה בסוד זה יתגלה בסופו של דבר דרך כל מיני פליטות פה קטנות שלא אשים לב אליהן... אבל למה לבחור בדרך הזו, אם אפשר להתהלך כמו טווס ולהתפוצץ מרוב גאווה ובטחון?

ע ל ו מ ה

New member
תהיתי באמת אם כולם ידעו

איך פוסיקאט נראית לפני הכתבה בעובדה... לא הייתי בבלוג שלה, אז אין לי מושג אם היא מוצגת עם תמונה, אבל כמי שראתה אותה פעם ראשונה בתוכנית, לא חשבתי שהיא כל-כך פוסיקאט...

מייאו מייאו

זאת תגובתי לגברת פוסיקאט וזה מוביל אותי לשאלה הבאה : האם הניק שבחרת משקף את מי שאתה או שנבחר באקראי

דם דם

New member
זאת באמת שאלה טובה

אני חושב שאפשר אפילו לפתוח על זה מין שרשור למה דווקא הניק שלנו בחרנו בו

ny22

New member
מנהל
אני לא יודע, אבל אני מניח

שמישהו כבר היה עולה על זה אם זו תוכנית ממש פופלארית.

ny22

New member
מנהל
כי מתישהו זה היה מתפרסם...

אלא אם אותו בלוגר יהיה לו בלוג אנונימי והוא לא יאמר שום פרט על עצמו. אחרת, משיהו כבר יצליח לעלות על זה... וסתם שאלה, נראה לכם שיש בלוגים של מפורסמים באינטרנט (רק פשוט הם שומרים על אנונימיות)?

למעלה