שאלה לדיון

idodo cohen

New member
אני מאמין שהייתי מספר

אני לא מתבייש בעצמי, והאמת, כולם כבר יודעים איך אני נראה. היו שמים לב להופעתי באותה סדרה בין אם הייתי רוצה ובין אם לא. [ולא, זה לא תקף לגבי המקרה שבו אני סבתא זקנה ומכוערת]

כיסוף

New member
שטווו? ../images/Emo12.gif

משנות הארבעים זה זקנה? חחחחחחחחחחחחחחחחחה טוב לדעת.

wranger

New member
הייתי מספר טפח ומסתיר טפחיים

לא הייתי נוקב בשם הסדרה, למשל, ולא מספר מתי היא משודרת או באיזה ערוץ. אבל כן הייתי מספר שהתקבלתי, ואולי זורק רמז או שניים, לטובת אלה שיחפצו באתגר.

wranger

New member
על אחת כמה וכמה

אם אני מציג את עצמי בבלוג כאדם סביר-מראה בן 27 - בזמן שאני זקנה מכוערת בת 46 - אז כולם יחפשו את האדם הלא נכון בערוצי הטלוויזיה, כך שמה אכפת לי לספר. מצד שני, אני באמת אדם סביר-מראה בן 27 (כמעט), כך שהדילמה הזו לא קיימת אצלי. למה, אתה רוצה לספר לנו משהו על מר סלע...?

זה ממכר

New member
ציינת שלא ראו אותך מעולם

בכיף אם אתה מתלהב מזה שנגיד והיית בכוכב נולד ולא יכול להתאפק אז ספר תתפרק תהנה הם לא ראו אותך מעולם ולא ידעו מי אתה אתה לא חייב להגיד מי אתה בוודאות במידה ואתה לא מעוניין בכך ואנשים יותר נפתחים באינטרנט ויותר קל להם לדבר פה אין ביישנות וזה יותר זורם אז זה החלטה שלך תוכל לספר שהיית אבל לא מי אתה אם אינך רוצה שידעו איך אתה נראה

פגעסוס

Well-known member
קשה לי להגיב בנוגע לשלושת האפשרויות

כי אני לא אף אחד מהם (טוב נו, אולי 1... אבל תנו לי להתכחש). אבל בתור עצמי לא הייתי חושש לספר על זה בבלוג. בתחילת הדרך האינטרנט מאוד חרדתי לפרטיות שלי ואף אחד לא ידע את שמי או פרטים עלי. היום החלטתי שמאחר ואין לי מה להסתיר, אני לא רואה סיבה שלא להחשף ואם הייתי מופיע בסדרת טלוויזיה הייתי מספר על כך (וסביר להניח שהייתי חוזר על כך כמה וכמה פעמים, מוסיף קישור לאתר התוכנית ושולח מיילים של תזכורת על כך השתוכנית מתחילה עוד 5 דקות... עוד 4.. עוד 3... 2...1... אקשן)

TheWhiteTigris

New member
אמ....

יתכן שהייתי מספר ויתכן שלא. אני לא יודע. במקרים הבאים - 1) על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. 2) יש גם בני 46 באינטרנט... 3) אני כותב בלוג אמיתי לא מדומה.

אין לי מושג אם הייתי מספר

למרות שזה לא רלוונטי כי בחיים לא הייתי הולך להופיע בטלויזיה

למעלה