שאלה לדתיים ולפרו דתיים בפורום

mui mui

New member
NOT היא סיפרה בתוכנית לאחד המשתתפים

אני חושבת שזה היה שי.. באחת מהשיחות שהיו להם.. בעבר.. חח. ומשם אני לוקחת את האינפורמציה.. השני לקח מתוך אתר רכילות של דוסים..

קודם כל אני בת...וגם

אני קראתי את זה באתר רכילות חרדי-דתי ובד"כ מה שכותבים שם הוא גם נכון..ואגב הספק העיקרי שלי זה בנוגע לאימא לגבי האבא אין לי ספק גם ראיתי תמונות שלו ויש אנשים שמכירים אותו!

יNOT

New member
קודם,זה טוב שאת בוחרת להסתמך על אתר רכילות

ולא מעשיות סבתא , ככה לפחות ברור שאיכפת לך מהאמת. דבר שני, אנשים כותבים שמה רכילויות , ככה את הגדרת את האתר, יש לזה רק מטרה אחת וזה ליצור פרובוקציה. בינתיים את משחקת יפה לידיים שלהם, נראה לי שעדיף להסתמך על הדברים שיוצאים מפיהם של המשתתפים בתוכנית במקום לנסות להכניס להם מילים בכח לפה.

תראה סייגתי את עצמי בנוגע לאימה

כי זה אולי באמת רכילות לט נכונה אבל לגבי האבא ולגבי היותו רב זה נכון הוא עובד סוציאלי וחוזר בתשובה ולא חרדי סטנדרטי זה הכל..

cookies10

New member
אם אמא שלה התנצרה

אז מה אנחנו מצפים ממנה, היא לא רחוקה מזה ללכת בעיקבות אימה היא מזלזלת בכל מה שקשור בדת עד להחריד..... לשאול למה צריך ברית מילה עד איפה היגענו...אין הרבה מה להוסיף... יש שם שני מחנות עינב יוסי אשר וקרן וצד השני שיפרה לאון המזדנב צבר ורנין כל אחד חושב שהוא צודק ואנחנו חצי לא יודעים מה מתחולל בבית...

מה שאני לא מצליה להבין זה

איך הוא מסתובב בחג ובשבת עם המיקרופון והחגורה הזאת? זה אסור על פי הדת!

זה רק מראה על "ידיעותיו" של אשר

בנוגע להלכה ולדת....ולכן מצחיק לומר שהוא מייצג את הזרם הדתי בתוכנית...

ואגב בנוגע לשפרה היא אחת

המתמודדות הכי אהובות עלי בתוכנית בלי שום קשר לדיעותיה הדתיות!

eli7r

New member
לי אישית נראה ובלי קשר למה שאני

(ואני מאמינה שכולם יודעים את דעותיי ואם לא הן מוזמנים לחפש תגובות שלי כאן בפורום) ששפרה ואשר הפכו להיות מאשר שפרה ואשר ז"א הם הפכו מאדם פרטי למייצגי הציבור וכל מי שרטצה לנגח ציבור (ולא משנה מאיזה כיוון) מנצל את הבמה הזו כדי לעשות את זה, ויש את זה לשני הכיוונים, ואני לא אתן דוגמאות לשום כיוון כי בטוח יגידו שלא הבנתי את הכוונה וכו'.

יNOT

New member
ברור שאת צודקת ,וכתבתי על זה גם

שמח לראות שיש עוד בני בינה בפורום.

eli7r

New member
אגב למרות שאני לא כותבת את זה בדר"כ

אבל יש פעמים רבות שאני מסכימה איתך אז אני שמחה שפעם זה גם הפוך

מה שמעצבן את אשר

ששפרה עושה לו את זה, בגלל שהיא באה מבית דתי....היא לא אמורה לעשות לו "דווקא" הוא מרגיש שהיא נותנת לו סטירות. כי היא הכי הייתה אמורה להבין אותו. זה שאת לא אוהבת את הדת....זה עדיין לא אומר שאת צריכה לדרוך עליו בגלל שהוא כן מאמין!!!

למעלה