אוי אתה מדהים, פשוט מדהים
"גם לאנשים דתיים יש תחושה שאלוהים קיים" איפה הם מרגישים את התחושה הזאת? בכפות הרגליים, או בבטן? "מיקרוסקופ (או למעשה כלים אחרים): זה בסה"כ כלי שמציג בפניך תמונה ויזואלית של משהו. האם התמונה הויזואלית אכן משקפת את המציאות?" חביבי, אתה כנראה לא למדת מדע. אני זוכר בבירור איך קניתי מיקרוסקופ ביתי, שמתי מתחת לעדשה שערה משערות ראשי, והצלחתי לזהות בבירור את השערה שלי, את הצבע שלה ואת האורך שלה. לאחר מכן שמתי שם גם דברים אחרים, ולא היתה לי שום בעיה לזהות את הדברים הללו, הלקוחים מן המציאות. וזה כמובן נכון גם לטיפות דם שצפיתי בהן, חיידקים וכו´ וכו´. "האם האטומים קיימים, או שיש איזה אפקט שגורם לכך שזה יראה כאילו הם קיימים? התשובה היא: לא יודעים" ממש נפלא - בשתי שורות הצלחת להכחיש את המדע המודרני. כל הכבוד שלך, אתה רשאי לקבל ממני את פרס ישראל על הכחשת המציאות. בקרוב גם תכחיש את השואה, את מדינת ישראל ואת קיומו של כדור הארץ. אתה פשוט אדם מופלא, ממש הפלא השמיני, ממש פאר האנושות. "אתה מאמין שמה שהכלים האלה מראים לך זו המציאות" זו לא אמונה, זו ידיעה ברורה ומוכחת. יש הבדל עצום בין אמונה ובין ידיעה. "זה רק נראה כאילו היו פעם דינוזאורים" חביבי, אותם ארכיאולוגים שמצאו עצמות דינוזאורים, מצאו גם עצמות של תרנגולות, סוסים, בדואים, חיילי צה"ל, יהודים בשואה, מחבלים מתאבדים ומלכים מצריים בפירמידות עם שמות ותיעוד היסטורי. ובדיוק כפי שהתנין מאוד מאוד מאוד דומה לדינוזאור, ובדיוק כפי שיש לטאות שנראות בדיוק כמו דינוזאורים קטנים, כך גם הדינוזאורים אכן חיו על פני כדור הארץ. ותפסיק להכחיש את המציאות כי זה פשוט לא משכנע.