אבי בן 1231
Well-known member
האם לאחרונה מטרידות אותכם פרסומות בפורום, ללא הרף??
מצד אחד איום ונורא, ומפריע לי מאד בניהול, הפרסומות יושבות על סרגל הניהול .האם לאחרונה מטרידות אותכם פרסומות בפורום, ללא הרף??
עברתי לפיירפוקס ואין פרסומות!מצד אחד איום ונורא, ומפריע לי מאד בניהול, הפרסומות יושבות על סרגל הניהול .
מצד שני זה טוב למנכ"ל תפוז
זה כלום לעומת הפייסבוקהאם לאחרונה מטרידות אותכם פרסומות בפורום, ללא הרף??
הייתה תקופה. התקנתי מחדש חוסם פרסומות ומאז לא יצא לי לראות אפילו אחת כאן.האם לאחרונה מטרידות אותכם פרסומות בפורום, ללא הרף??
לפי מידע שיש לי גוגל ביטל את חוסם הפרסומות בכרום!!!הייתה תקופה. התקנתי מחדש חוסם פרסומות ומאז לא יצא לי לראות אפילו אחת כאן.
אגב אולי לא יעניין אותך יותר מדי אבל שאלה הלכתית מעניינת היא אם מותר להתקין חוסם פרסומות.
אין שום בעיה שההלכה תעסוק גם בנושא הזה (וזה כנראה אכן המצב). למעשה אין כמעט עניין שבחיי האדם שההלכה לא עוסקת בו. אהרון ברק הגדיר זאת, ביחס למשפט האזרחי כמובן, כאשר אמר 'הכל משפט' (ולא הכל שפיט כפי שנהוג לייחס לו בטעות). כלומר כל דבר יכול לחסות תחת המשפט. כך גם בהלכה. כמובן שזה לא אומר, ביחס לשיטת ברק והמשפט, שכל דבר אכן ראוי שייבחן במשקפיים משפטיות. זה רק אומר שהמשפט יכול לעסוק בכל דבר ועניין ללא יוצא מן הכלל. כך גם ההלכה וכל יהודי יחליט עבור עצמו עד כמה הוא בוחר להיות קשוב לכך, בהתאם לאמונתו והשקפת עולמו.לפי מידע שיש לי גוגל ביטל את חוסם הפרסומות בכרום!!!
ברגע שעברתי מכרום לפיירפוקס פסקו הפרסומות.
בקשר לשאלתך, אין לי תשובה, אך חסר רק שההלכה והדת יחדרו גם לתחום זה.
כן.האם אתה משתמש בכרום??
תעבור לפיירפוקס שם אין פרסומות.
תודה.תעבור לפיירפוקס שם אין פרסומות.
בוודאי שקיים!פיירפוקס עדיין קיים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.