שאלה לחברי הכופריםו

התולעת1

New member
שאלה לחברי הכופריםו

שאלה לחברי הכופרים....... האם ניתן להוכיח שיש בורא לעולם? ההוכחה זה אתם למציאות הבורא, כיצד? אם אתם נבראתם ולא ע``י עצמכם מוכרח שהיה בורא שקדם לכם, ומה ההוכחה שנבראתם? יש 2 אפשרויות, או שהיתם לפני שנבראתם או שלא הייתם לפני שנבראתם, אם הייתם לפני שנבראתם, לא נבראתם כי הייתם, ואם לא הייתם לפני שנבראתם? איך נהייתם? הרי לא הייתם? זאת ההוכחה שיש בורא לעולם! שאלה לחברי הכופרים....... האם ניתן להוכיח שיש בורא לעולם? ההוכחה זה אתם למציאות הבורא, כיצד? אם אתם נבראתם ולא ע``י עצמכם מוכרח שהיה בורא שקדם לכם, ומה ההוכחה שנבראתם? יש 2 אפשרויות, או שהיתם לפני שנבראתם או שלא הייתם לפני שנבראתם, אם הייתם לפני שנבראתם, לא נבראתם כי הייתם, ואם לא הייתם לפני שנבראתם? איך נהייתם? הרי לא הייתם? זאת ההוכחה שיש בורא לעולם!

תום30

New member
אחי, האלצהיימר מכה בך נואשות...

אתה בשלב התקפי האמנסיה...לגבי השיטיון...או שהוא כבר ממש שם (בטח חלק מהרופאים\ות חברי\ות הפורום כבר העלו את הדיאגנוזה מזמן) או שהוא ממש ממשמש ובא. בקיצור כבר העתקת את ההודעה הזו לכאן וטדנו בה גם באספקטים העולים ממנה ובצורה שלא חשבת שנדון.
אם הייתי גוברנר הייתי משרשר לו את ההודעות הקודמות

אני נאלץ להזדהות אתך.

זה ללא ספק סימן של מחלת שכחה או משהו דומה, ואז באמת לא יפה לצחוק, אבל אפשר בהחלט למחוק בעדינות. או, אולי נעשה הדבר בכוונה, מתוך תכנון סוּפֶּר-מתוחכם וטמיר?

תום30

New member
אכן הגיון טמיר ונישגב...

כשמישהו\י ימצא את האור\תובנה...הטמונה שם. שיודיע לי. גם אני רוצה!

התולעת1

New member
מכיר את הגשש החיוור?

אף אחד לא קם...אף אחד לא קם נו באמת ראיתה פא אדם רצני שנתן תשובה רצנית? לכן אני שואל שוב ... אגב.GOVERNORהוא אחד מראשי הרגונים של ה.ל.ל....וחפש חבר'ה, אני מציע לא להתווכח עם G ove rn or ...His ass in mine מאז הופיע בשמינו כנשר ענק , יורט על ידי, נמרטו כל נוצותיו ביד הכפירה, ונתברר שגדלו כגדל אפרוח בן יומו, שאין בו אפילו כדי מנה סבירה על צלחת (ונתעלם מן העובדה שנשר אינו כשר), נכנס הבחור לטראומה והמח שלו נתקע עקב כך ב- output mode only בדקלום חולי נפש הוא אינו מקשיב לכם, וחבל כי תשחיתו מיליכם על אזניו הערלות ואולי אף תתעצבנו. השאירו אותו לי ואני אגיב על כל מאמר שלו בתגובה סטנדרטית, just for the record, ונקווה שיותש ויחזור לזבל חופש,שינוי הלל,וכו.... מוסכם?

lolibror

New member
שוב אותו קיבעון אנאלי

עם התוסיק הפרוותי של גוברנור השועל? יחסי אהבה-שנאה שכאלו לא ראינו מאז פרשת קלינטון ומוניקה. אני "אקום" כשתהיה לי סיבה טובה לכך. אבל אני מבינה שאתה מחכה אך ורק לווכוח קטן ומעורר עם גוברנור, מושא תשוקותיך הכמוסות... שאם לא כן, היית שם לב שכבר ענו לך שתי וערב.

תום30

New member
אגודת הלל = למחזירים בתשובה

זו דעתי. אבל אין כל קשר לזה שאתה משרשר ומעתיק את עצמך לדעת.

L7

New member
עובד האלילים המכונה תולעת .מה רצונך

L7

New member
השירשור מטעמי אסטתיקה של המשפטים

המדורגים.

Go vern or

New member
מיודענו, רימה/תולעה1 יושב מזה 24

שנים באוסטריה, מולדת היטלר, המעטירה ומשמש בשנים האחרונות עלה-תאנה על ערוות יורגן היידר כ"יהודי לתצוגה". כמי שלא שמע עברית מדוברת מזה רבע מאה, התנסחויותיו עילגות ורדודות, ולכן הוא נוקט דרך של אמוץ אמרות עוקצניות משל אחרים ושמוש בהן על פי צרכיו. אצל הומיניד זה קשה לקבוע מאיזה קצה של צנור העכול נפלטים דבריו. הפליטות משני הקצוות נשמעות כה דומות, עד כי קשה להבדיל. הטקסט של הודעתו של עלה-התאנה של יורגן היידר לקוח מהודעתי...

תום30

New member
ההדרדרות הזו לוכחנות אישית והכפשות

לא לכבודך , באמת. אתה עושה עבודתך נאמנה למה לרדת למטה? (האוויר שם מצחין ועכור ויש שם מלא מלא עקרבים ונחשים וכל מיני מניאקים
...). חזור אלינו אחי...תביא וויסקי עדיף גלאן ליווט, וחאליק..

התולעת1

New member
יושב 24שנים באוסטריה?

חחחחחחחחחחהצחקתה אותי,אני יליד אוסטריה. חשבתה שלא הבנתי ששלחתה לי אמייל. אתה מתחמק מהתשובות בכל אופן אני שואל אותך שוב איך נוצרתה?

L7

New member
ונניח שאגיד לא יודע. ואשאל איך

בדיוק לתפיסתך אלוהים יצר אותך? את זה אתה יודע? כמדומני שאין לך מושג ...........

התולעת1

New member
השאלה לא איך הוא יצר אותך..

אלה..איך הוא יצר אותנו.אותנו.אותנו ובזה נדון בפעם הבא עלינו לטובה את מתקדם..זה סימן טוב שבת שלום.

למעלה